標題: 第57回 静岡ожみЁъみ 2018 [打印本頁]

作者: don20082000    時間: 2-5-2018 12:53     標題: 第57回 静岡ожみЁъみ 2018

話咁快到5月,又係馬記發表新玩具既時間,上次話18年春出既type89唔知捨得見街未呢?

作者: olw0978    時間: 2-5-2018 13:16

貌似是新瓶舊酒。。。
作者: Flanker    時間: 2-5-2018 13:19

又有M9? XD
作者: Dave    時間: 2-5-2018 13:43

那柄「M9」類是直式護弓,有點像 VERTEC 系列,但又有點不同...
第2 柄一定是地鐵16
第一隻M4 匣不知有何暗示...M16.. MK18.. ETC ?
作者: Opica    時間: 2-5-2018 13:45

引用:
原帖由 Dave 於 2-5-2018 13:43 發表
那柄「M9」類是直式護弓,有點像 VERTEC 系列,但又有點不同...
第2 柄一定是地鐵16
第一隻M4 匣不知有何暗示...M16.. MK18.. ETC ?
89式?
作者: tinyau1134    時間: 2-5-2018 14:03

89,
M9(RAIL 似BIO?),
MTR

得三枝...

不過都係果句

BOY版

補圖

作者: don20082000    時間: 2-5-2018 14:04     標題: 回覆 6# 的帖子

89同mtr應該唔係boy版, 上年講左係gbb, 係唔知幾時出
作者: tinyau1134    時間: 2-5-2018 14:06     標題: 回覆 7# 的帖子

這個玩笑, 純粹想表達一下之前數次馬仔對大家期望既回應, 是多麼親切而友好
作者: pbay    時間: 2-5-2018 14:35

馬仔近年成日公佈左等好耐都無影.....
希望今次唔係啦
作者: Opica    時間: 2-5-2018 15:23

89式有D興趣
相信山雞會出kit補完
作者: BLSK    時間: 2-5-2018 15:51

之前聽過89式係五月左右出,地鐵係年尾
希望有新野啦,同埋G19唔再係灰模

唔熟89式,想問下點出kit補完?
摺柄都肯定會出嫁啦

作者: Opica    時間: 2-5-2018 15:58

引用:
原帖由 BLSK 於 2-5-2018 15:51 發表
之前聽過89式係五月左右出,地鐵係年尾
希望有新野啦,同埋G19唔再係灰模

唔熟89式,想問下點出kit補完?
摺柄都肯定會出嫁啦
山雞facebook
https://m.facebook.com/story.php ... ;id=100005649277602

https://m.facebook.com/story.php ... ;id=100005649277602
作者: BLSK    時間: 2-5-2018 16:12     標題: 回覆 12# 的帖子

哇唔知幾錢呢,我都有睇過佢89式啲AEG custom有9mm carbine,pdw尾托款都幾正
骨我都有見過好多廠出,我估GBB都係用電槍骨?
作者: jn_jona    時間: 2-5-2018 16:35

出g19都好啊
依家得vfc係做岩

但vfc有d野自己數 壞左好煩
作者: Dave    時間: 2-5-2018 17:45

引用:
原帖由 Opica 於 2-5-2018 15:58 發表

山雞facebook

個人口味.. 真是不太喜歡將呢D 槍改M4 尾...
作者: jn_jona    時間: 2-5-2018 18:49

引用:
原帖由 Dave 於 2-5-2018 17:45 發表

個人口味.. 真是不太喜歡將呢D 槍改M4 尾...
M4尾係方便 但無左枝槍既特色
硬柄先係皇道
作者: CLos3r    時間: 2-5-2018 21:35     標題: 回覆 15# 的帖子

改ACR尾幾好睇
作者: BLSK    時間: 2-5-2018 21:54     標題: 回覆 17# 的帖子

同意 不過我鐘意89式摺柄個樣
作者: BFG001    時間: 2-5-2018 22:24

第一個有機會係M4 CO2彈夾或者M4類新槍 (除非有生之年見到馬記416 GBB,雖然機會好細),第二個都係講地鐵16 (或者有短版?),第三個已幾乎肯肯定係Wesker 01P,連日本仔雜誌上個月都講緊,除非又有變數

作者: 48191    時間: 3-5-2018 12:00

BioHazard系列都玩到爛,仲嚟...
引用:
原帖由 BFG001 於 2-5-2018 22:24 發表
第一個有機會係M4 CO2彈夾或者M4類新槍 (除非有生之年見到馬記416 GBB,雖然機會好細),第二個都係講地鐵16 (或者有短版?),第三個已幾乎肯肯定係Wesker 01P,連日本仔雜誌上個月都講緊,除非又有變數

https://i ...

作者: Dave    時間: 3-5-2018 12:06

最唔明解點解 MTR 16 明明已經見哂光,都要出暗示照...
唔通廁細袋地鐵拾陸...
作者: BFG001    時間: 3-5-2018 15:52

引用:
原帖由 48191 於 3-5-2018 12:00 發表
BioHazard系列都玩到爛,仲嚟...
舊模翻炒嘛,都好正路
作者: 48191    時間: 3-5-2018 15:54

我真係唔明, IMI MTR-16本身都打唔到實彈,外型又唔係好,點解唔出416,反而係MTR-16啲咁冷門嘅款.....
作者: BFG001    時間: 3-5-2018 15:58

引用:
原帖由 Dave 於 3-5-2018 12:06 發表
最唔明解點解 MTR 16 明明已經見哂光,都要出暗示照...
唔通廁細袋地鐵拾陸...
馬記停產咗廁袋RECEE,要一枝潮版而且可以share parts的長版電槍頂替RECEE空缺都唔奇
作者: 48191    時間: 3-5-2018 16:02

應該一早摺「次世代」喇...
引用:
原帖由 BFG001 於 3-5-2018 15:58 發表

馬記停產咗廁袋RECEE,要一枝潮版而且可以share parts的長版電槍頂替RECEE空缺都唔奇

作者: Dave    時間: 3-5-2018 20:28

引用:
原帖由 48191 於 3-5-2018 16:02 發表
應該一早摺「次世代」喇...
嚴格來說.. 次世代係舊世代 AEG 的升級版,基本上係長賣長有,等同小食店的魚旦腸粉咁,
不求賣坐,只求長壽,君不見舊世代AEG 一早已經停哂新款開發,
次世代雖然慢,都叫做偶有新作。( 最近一支AK47,再數上去應該是416 DELTA 定係417 )。
作者: Dave    時間: 3-5-2018 20:31

引用:
原帖由 48191 於 3-5-2018 15:54 發表
我真係唔明, IMI MTR-16本身都打唔到實彈,外型又唔係好,點解唔出416,反而係MTR-16啲咁冷門X款.....
其實我對MTR 16 都興趣缺缺,
不過身邊有人反而頗感興趣,原因是雙邊掣...( 左撇子 )

我猜MTR 比較岩果D 預左一買就改頭尾尾改外觀的玩家,而家一步到位慳唔少。
作者: tf141    時間: 3-5-2018 21:18

今次好似好唔吸引....
作者: 48191    時間: 3-5-2018 22:00

我呢啲老柴真係唔識欣賞....
But thanks for sharing....
引用:
原帖由 Dave 於 3-5-2018 20:31 發表

我猜MTR 比較岩果D 預左一買就改頭尾尾改外觀的玩家,而家一步到位慳唔少。

作者: Opica    時間: 3-5-2018 22:39

引用:
原帖由 Dave 於 3-5-2018 20:31 發表

唔知條頂骨會唔會直?
作者: Dave    時間: 4-5-2018 09:46

引用:
原帖由 Opica 於 3-5-2018 22:39 發表

唔知條頂骨會唔會直?
地鐵16 之前出過全相丫,睇落都幾直

作者: Dave    時間: 4-5-2018 09:46

引用:
原帖由 48191 於 3-5-2018 22:00 發表
我呢啲老柴真係唔識欣賞....
But thanks for sharing....
在下玩咁耐m4 都未玩過呢d 潮款,我玩m4 仍然係一定要三角準星
作者: no-name    時間: 4-5-2018 09:53

http://www.hyperdouraku.com/event/hobbyshow1805/teaser.html

道樂話係 89 式 GBBR, MTR16 GBBR 同 M9A1 ALBERT.W.MODEL 01P。。。
雖然佢上年已一野推 2 支 GBBR 出黎話一支春季一支年尾,但都唔洗咁 Hea 吧...
斷估點都有 1, 2 支電槍吧...
作者: Opica    時間: 4-5-2018 09:56

今年好似仲會出G19同V10...
作者: noel    時間: 4-5-2018 10:11

引用:
原帖由 Dave 於 4-5-2018 09:46 發表

地鐵16 之前出過全相丫,睇落都幾直

條骨同個上身
作者: BLSK    時間: 4-5-2018 10:39     標題: 回覆 35# 的帖子

魚骨同上身上面個連接位,個上身突左一舊出黎喎
即係係特規上身同特規骨?

係咪我睇錯
作者: Dave    時間: 4-5-2018 10:48

引用:
原帖由 BLSK 於 4-5-2018 10:39 發表
魚骨同上身上面個連接位,個上身突左一舊出黎喎
即係係特規上身同特規骨?

係咪我睇錯
呢張圖高清少少。

我見到只是正常m4 body

圖片附件: DOVhJ_OVoAAmq-d.jpg (4-5-2018 10:48, 238.09 KB) / 該附件被下載次數 196

作者: 2slow    時間: 4-5-2018 11:02

G19呢? G19呢? G19呢?
作者: BLSK    時間: 4-5-2018 11:16

我原本係想講呢個位,不過岩岩去拎左支槍睇,正常M4又係咁但係骨又唔會蓋左upper少少
再google下又好似好多骨都係咁好正常

睇黎我諗多左

圖片附件: 螢幕快照 2018-05-04 上午11.29.30.png (4-5-2018 11:16, 138.51 KB) / 該附件被下載次數 152

作者: pbay    時間: 4-5-2018 11:32

引用:
原帖由 Opica 於 4-5-2018 09:56 發表
今年好似仲會出G19同V10...
G19等左9世
作者: kornhill401    時間: 4-5-2018 11:54

MTR-16..用短匣!真槍世界,乜仲流行ga? Thx for sharing.
作者: happypony    時間: 4-5-2018 12:01

尼支野應該係出來做dmr. 短匣不如出xm117.
作者: Dave    時間: 4-5-2018 12:19

引用:
原帖由 kornhill401 於 4-5-2018 11:54 發表
MTR-16..用短匣!真槍世界,乜仲流行ga? Thx for sharing.
可能想鋪定路出xm177
作者: tf141    時間: 4-5-2018 12:20

最大貢獻可能係隻短匣
作者: Mairon    時間: 4-5-2018 14:24

隻短夾係正
不過最重要mws夾有得用反
作者: Opica    時間: 4-5-2018 15:13

其實iron airhard 4月都出post話會出pmag款俾馬4用。。。

Prolose都會出輕匣。。。不過1月之後冇新消息
作者: 48191    時間: 4-5-2018 19:58

出M16A1?
引用:
原帖由 tf141 於 4-5-2018 12:20 發表
最大貢獻可能係隻短匣

作者: pmcoperator    時間: 5-5-2018 11:25

其實馬記應該出Famas gbb,紀念第一枝成功電槍
作者: BLSK    時間: 5-5-2018 12:07     標題: 回覆 48# 的帖子

又係喎 不過唔知會賣到幾多
作者: Thanato.S    時間: 5-5-2018 12:30

引用:
原帖由 BLSK 於 5-5-2018 12:07 發表
又係喎 不過唔知會賣到幾多
只要係zev system
大把人排隊買

知唔知點解某牌子416a5係夏天出?
作者: kornhill401    時間: 5-5-2018 12:36

引用:
原帖由 pmcoperator 於 5-5-2018 11:25 發表
又係wor, 仲記錯佢第一枝成功電槍,係M16A1 Thx for sharing.
作者: 48191    時間: 5-5-2018 14:10

當年嘅Fa-Mas,小弟有幸買過,柄尾有個掣一按可以放番鬆條彈弓;但個身看似非常脆弱,一開腳架坐地,個身會發出「嘞嘞」聲......
引用:
原帖由 pmcoperator 於 5-5-2018 11:25 發表

作者: sf00000    時間: 7-5-2018 13:58

暗示好正 好期待
作者: 里安    時間: 8-5-2018 11:39

引用:
原帖由 kornhill401 於 4-5-2018 11:54 發表
希望佢係為未來會出既槍鋪路😆Eg M16A1, XM177
作者: stevechau    時間: 9-5-2018 16:48

G19呢?? V10呢??
又一年喇, 都係唔出......
咁又一年唔使睇唔使追POST囉~

不過支SCORPION MOD M之前都係無乜聲氣又突然蒲頭賣街, 希望呢兩支手槍今年係咁啦~
作者: BLSK    時間: 9-5-2018 17:51

其實我唔明點解咁耐都無19,明明好似仲hit過17
作者: pbay    時間: 9-5-2018 18:01

引用:
原帖由 tf141 於 4-5-2018 12:20 發表
最大貢獻可能係隻短匣
我覺得短匣仲型
作者: tf141    時間: 9-5-2018 23:46

引用:
原帖由 pbay 於 9-5-2018 18:01 發表

我覺得短匣仲型
睇下枝鎗咩config啦,如果係狙擊向既,咁梗係短匣有型d啦
作者: Dave    時間: 10-5-2018 00:13

不期望就無失望...坐等聽日LIGHT PRO + BoYS + 10 才套餐
作者: no-name    時間: 10-5-2018 09:08

https://twitter.com/hyperdouraku

89 同地鐵一支遲左一支早左,改晒左做夏季出... 睇個樣似 MTR 仲會早過 89 出 tim
01P 估中 la, 下個月就出
G19 有驚喜 wo, 內構有改動,仲換左新既 15mm 大飛機
次世 416... 好似只係[s]換左條骨[/s]沙變黑 ... 好有 heart ar!

好!驚!喜!啊!

作者: Ben_9413    時間: 10-5-2018 09:28

引用:
原帖由 no-name 於 2018-5-10 09:08 發表
https://twitter.com/hyperdouraku

89 同地鐵一支遲左一支早左,改晒左做夏季出... 睇個樣似 MTR 仲會早過 89 出 tim
01P 估中 la, 下個月就出
G19 有驚喜 wo, 內構有改動,仲換左新既 15mm 大飛機
次世  ...
G19 仲係 Gen3
作者: BLSK    時間: 10-5-2018 09:29

希望19快啲出啦,我唔信乜近日新發售嫁啦
近下近下可以等成半年有多
作者: no-name    時間: 10-5-2018 09:34

引用:
原帖由 Ben_9413 於 10-5-2018 09:28 發表

G19 仲係 Gen3
上身內構改埋又要開模做新匣新 frame 都仲係玩 Gen3... 拎唔到拉臣乎...?
作者: Dave    時間: 10-5-2018 10:49

無野岩... 69 式又要等多2 個月,不過都好,夏天出,即係 8 月前
作者: stevechau    時間: 10-5-2018 11:06

引用:
原帖由 no-name 於 10-5-2018 09:34 發表

上身內構改埋又要開模做新匣新 frame 都仲係玩 Gen3... 拎唔到拉臣乎...?
本身灰模果陣就已經係GEN.3啦~
同埋GEN幾都唔重要, 最重要係馬記出得, 自然有改件跟著出~
(個人係比較GEN.3向的)
最重要係對我呢D手細既人黎講, 19比17係好GRIP好多的~ 17既指坑係唔夠19FIT位的~
作者: Dave    時間: 10-5-2018 11:29

留意番mtr 16

之前初公布時是沒有cerokate 字樣

剛公布的卻有

之前以為地鐵個body 會差一級。

圖片附件: 2017MTR.JPG (10-5-2018 11:29, 138.4 KB) / 該附件被下載次數 167

圖片附件: 2018MTR.JPG (10-5-2018 11:29, 274.47 KB) / 該附件被下載次數 166

作者: Ben_9413    時間: 10-5-2018 11:58

卒之有銀色

Loader 八十蚊到可以一戰

圖片附件: 14.jpg (10-5-2018 11:58, 127.02 KB) / 該附件被下載次數 164

圖片附件: 12.jpg (10-5-2018 11:58, 94.69 KB) / 該附件被下載次數 148

圖片附件: 13.jpg (10-5-2018 11:58, 46.45 KB) / 該附件被下載次數 150

作者: bennytsang16    時間: 10-5-2018 11:59     標題: 馬記 Glock 19

馬記 Glock 19

據消息指,馬記 Glock 19 會有新Hop Up設計,改用金屬拋殼勾,飛機改用15mm大口徑。

原Link︰ https://www.facebook.com/t2toys/posts/888497104663101

圖片附件: 32202852_888496661329812_6781457759259852800_n.jpg (10-5-2018 11:59, 109.52 KB) / 該附件被下載次數 131

圖片附件: 32188455_888496681329810_4711803621652561920_n.jpg (10-5-2018 11:59, 65.92 KB) / 該附件被下載次數 153

圖片附件: 32186776_888496704663141_3371678927998156800_n.jpg (10-5-2018 11:59, 104.41 KB) / 該附件被下載次數 142

圖片附件: 32215087_888496774663134_2935526386363793408_b.jpg (10-5-2018 11:59, 119.69 KB) / 該附件被下載次數 134

作者: BLSK    時間: 10-5-2018 12:04

買定左輪個loader先 等出長版先買槍

19都幾多新野
唔洗拆slide較hop up
話條slide 有層coating 更像真
同埋飛機座尾個塊板係可脱式

咁睇落應該會再貴啲

作者: 2slow    時間: 10-5-2018 12:08

引用:
原帖由 bennytsang16 於 10-5-2018 11:59 發表
馬記 Glock 19

據消息指,馬記 Glock 19 會有新Hop Up設計,改用金屬拋殼勾,飛機改用15mm大口徑。

原Link︰ https://www.facebook.com/t2toys/posts/888497104663101
正呀~ 唔知舊系統能否upgrade呢
作者: no-name    時間: 10-5-2018 12:17

引用:
原帖由 stevechau 於 10-5-2018 11:06 發表

本身灰模果陣就已經係GEN.3啦~
同埋GEN幾都唔重要, 最重要係馬記出得, 自然有改件跟著出~
(個人係比較GEN.3向的)
最重要係對我呢D手細既人黎講, 19比17係好GRIP好多的~ 17既指坑係唔夠19FIT位的~
所以就奇怪明明 22 34 都係 Gen3, 22 隻匣仲有 2 邊坑,得 19 改咁多野
但改得咁多野又唔出 Gen4, 市面上又未有 Gen4 改件 (上身 D 位都有唔同應該改唔到?)
BTW 19 真係驚喜 + 期待,必入
作者: kornhill401    時間: 10-5-2018 12:26

馬記點解唔成機出..GEN4..款式的Glock呢?
作者: pbay    時間: 10-5-2018 12:41

引用:
原帖由 Ben_9413 於 10-5-2018 11:58 發表
卒之有銀色

Loader 八十蚊到可以一戰

銀色比較有動力買,
Loader 又係正wor
作者: pbay    時間: 10-5-2018 12:42

G19認真驚喜, 希望性能可靠
作者: happypony    時間: 10-5-2018 12:43     標題: 回覆 72# 的帖子

好簡單而家謹係出晒啲gen3,遲啲先再出gen4然後再出gen5。
作者: kornhill401    時間: 10-5-2018 12:55

佢個loader設計得咁怪ge?有D柱突出尼,只有佢D子彈才可用到.

圖片附件: 20180510_1c1679ba7920c6cf4f69ShKR1aoOapQ2.jpg (10-5-2018 12:55, 46.73 KB) / 該附件被下載次數 138

作者: Dave    時間: 10-5-2018 13:29

引用:
原帖由 kornhill401 於 10-5-2018 12:55 發表
佢個loader設計得咁怪ge?有D柱突出尼,只有佢D子彈才可用到.
是,不過都沒甚麼可惜,其他品牌子彈可以用GUN 天糖果隻膠身SPEED LOADER (ASG ),
一百幾十蚊多槍通用 ( 包括馬記呢支十才都用得 ),當年 EH 搬屋特價時我買了兩隻,圍番49 HKD 一隻。
很膠,但夠用。

馬記呢隻應該只岩底部有大孔的彈用。
其實ASG 的彈有兩款,一種是底部大孔,一種是底部大孔中間再鑲粒銀色限流零件。
前者的孔直徑是 5.2MM,MARUI 十才彈底孔是5.4MM,估計可以通用 ( 雖然沒太大意義 )
作者: 暈又暈    時間: 10-5-2018 13:51

引用:
原帖由 Dave 於 10-5-2018 00:13 發表
不期望就無失望...坐等聽日LIGHT PRO + BoYS + 10 才套餐
點解唔係手拉/AEP/真。AEG
作者: jn_jona    時間: 10-5-2018 15:02

咁以前馬記g17係幾多mm直徑飛機呢?
作者: geese-f-howard    時間: 10-5-2018 16:28

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-5-2018 15:02 發表
咁以前馬記g17係幾多mm直徑飛機呢?
old G17=13.5mm
作者: stevechau    時間: 10-5-2018 16:56

引用:
原帖由 no-name 於 10-5-2018 12:17 發表

所以就奇怪明明 22 34 都係 Gen3, 22 隻匣仲有 2 邊坑,得 19 改咁多野
但改得咁多野又唔出 Gen4, 市面上又未有 Gen4 改件 (上身 D 位都有唔同應該改唔到?)
BTW 19 真係驚喜 + 期待,必入
唔知GA...可能佢淨係識得GEN3, 唔知呢個世界出左GEN4呢
同埋改幾多野都係唔關係, 你見佢支M45都係改左一堆野GA, 整體個殼咪又係差不多~
G19我都好期待, 睇黎COMPACT SIZE PISTOL我唔使再諗其他槍款住~
作者: Kwind    時間: 10-5-2018 17:03

正...支G19改用15MM飛機   .....非常期待佢既表現
作者: BLSK    時間: 10-5-2018 17:09

https://www.youtube.com/watch?v=CQK1uf9YDvg&feature=youtu.be

89式分解片,係咪我錯覺89式隻匣咁令身既
作者: jn_jona    時間: 10-5-2018 17:12

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 10-5-2018 16:28 發表

old G17=13.5mm
聽說we飛機比較大 請問有冇師兄知we又係幾多mm呢
marui更新下d舊槍都幾好 只係補品廠未必跟得上
希望p226都會再更新下
作者: ayaka    時間: 10-5-2018 18:16

19匣跟M45一樣, 匣底改回用打PIN

FROM ECHIGOYA

作者: tinyau1134    時間: 10-5-2018 18:20     標題: 回覆 85# 的帖子

WHY...
作者: ayaka    時間: 10-5-2018 18:29     標題: 回覆 86# 的帖子

新大容量飛機耗氣有增加
應該係增加匣內部容量, 之前螺柱佔左不少空間
作者: BLSK    時間: 10-5-2018 18:31     標題: 回覆 85# 的帖子

匣上方個設計同17唔同,會唔會唔岩
好似之前22同17咁
作者: ayaka    時間: 10-5-2018 18:35     標題: 回覆 88# 的帖子

22匣同17唔通用?  只玩過G34唔清楚
作者: BLSK    時間: 10-5-2018 20:26

印象中係22上17匣會唔順
作者: Ben_9413    時間: 11-5-2018 00:24

引用:
原帖由 kornhill401 於 2018-5-10 12:55 發表
有示範

https://youtu.be/wm4IgeYOAKE
作者: no-name    時間: 11-5-2018 09:57

http://www.hyperdouraku.com/event/hobbyshow1805/index.html

道樂 update 左大量圖文影片

G19 好似冇講到有 coating wo
內構唔同匣講明最好用返專用
而且價錢要 17800-18800, 即係 M&P9L 咁上下價... 好貴...
22 17 17L 都係 15800 > 8 舊左右...

89 式預下個月出,價錢 6 萬頭... 3 連係爽既
MTR 冇講幾時,但價錢 6 萬尾...
對比返而加一支 58000 既 M4 低見 3000, 濕米再平 2 舊,咁又好似買支濕米改仲化算...
作者: Opica    時間: 11-5-2018 10:26

即係MTR要3700左右。。。保守D 4000有找
想要佢既雙邊選擇制之類

同埋改用mk12骨
作者: geese-f-howard    時間: 11-5-2018 11:10

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-5-2018 17:12 發表

聽說we飛機比較大 請問有冇師兄知we又係幾多mm呢
marui更新下d舊槍都幾好 只係補品廠未必跟得上
希望p226都會再更新下
WE G17飛機大約14.2mm
作者: BLSK    時間: 11-5-2018 11:53     標題: 回覆 92# 的帖子

有嫁,佢話會有層coating令條slide質感再上一層樓
不過今次show出黎個啲無咁解

我都學偏貴 不過又係硬食
如果有人出新glock系統落返17 34到真係大破財

!!!講完V10個part有講P320!!!
Google Translate
"顺便说一下,SIG P320已经在美国,我们已经采访了Lawenforcement规范的真枪。
可能会在秋季举行的Maruifesu周围展示模型。
但是,私营部门的P320与军方的M17 / 18之间的细节略有不同,所以我很擔心如何在这个过程中完成。"

作者: kornhill401    時間: 11-5-2018 12:21

引用:
原帖由 Ben_9413 於 11-5-2018 00:24 發表

有示範

https://youtu.be/wm4IgeYOAKE
謝謝Ben C Hing給予有關影片參考.
咁睇..好似好用過果D彈弓式快速入彈器.
作者: no-name    時間: 11-5-2018 13:33

引用:
原帖由 BLSK 於 11-5-2018 11:53 發表

Google Tran ...
段片冇字幕唔識聽
有又幾好 wo, 如果可以 coat 到金屬質感既話可以真慳返條金身
雖然聲都係鋼身好聽但落場粗用又唔錯,唔爆既話 XD

P320 真係睇漏左!好少可咁漏口風 wo!
雖然可能都要灰幾年但又值得期待一下!
作者: tf141    時間: 11-5-2018 13:50

引用:
原帖由 BLSK 於 11-5-2018 11:53 發表

Google Tran ...
如果Marui出P320真係必買
我唔洗要軍版,普通P320我就ok
作者: BLSK    時間: 11-5-2018 14:19

我都覺慳返啲呀,落場粗粗地用膠好過
到時換個下身就收工,但今次個身個pin 位有做到出黎,吉打又無

我都係係睇篇文到睇到,講完V10就有講P320
不過聽住先啦,秋天即係9月先知
快極都係灰模,仲要再等一年半載
作者: tf141    時間: 11-5-2018 14:42

引用:
原帖由 BLSK 於 11-5-2018 14:19 發表
我都覺慳返啲呀,落場粗粗地用膠好過
到時換個下身就收工,但今次個身個pin 位有做到出黎,吉打又無

我都係係睇篇文到睇到,講完V10就有講P320
不過聽住先啦,秋天即係9月先知
快極都係灰模,仲要再 ...
OK啦,當年M&P都係咁等
冇後悔過冇買VFC同埋WE

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0