標題: 北漏洞拉?越南仔. [打印本頁]

作者: MS    時間: 30-1-2008 23:31     標題: 北漏洞拉?越南仔.

70s我川留東南亞識好多北漏洞拉!77年當時本人正在婆羅乃開工.忽然總部空投黄色炸藥大sir要炸樹俾直升機降落.我們一Team人開工跟住直升機直飛機塲,整裝待發?人人心知不妙.百幾人坐到深夜,大老細宣佈本來去越南幫拖,但為時巳晚,越南失守?我好多老友吞槍自殺,因北越話明該團一個不留,惨過HKMSC???

作者: Koman    時間: 31-1-2008 00:06

Sorry to hear that they ended up their lifes in this way ...
作者: MS    時間: 31-1-2008 00:12     標題: 回覆 #2 Koman 的帖子

當年韓國仔又係俾北越點名,不留俘虜?
作者: Paul    時間: 31-1-2008 00:12

原來MS兄都去過今前線既地方
作者: MS    時間: 31-1-2008 00:15     標題: 回覆 #4 Paul 的帖子

嘩!你話炸,打死我都唔認???
作者: Paul    時間: 31-1-2008 00:26

引用:
原帖由 mswong 於 31-1-2008 00:15 發表
嘩!你話炸,打死我都唔認???
四捨五入, 差少少去我當去左
作者: cato    時間: 31-1-2008 13:38

MS.. 好堅..
我都想好似你咁..
作者: 媽屎    時間: 31-1-2008 14:14

點解要吞槍ge?
作者: SB_Douglas    時間: 31-1-2008 22:08

引用:
原帖由 mswong 於 30-1-2008 23:31 發表

70s我川留東南亞識好多北漏洞拉!77年當時本人正在婆羅乃開工.忽然總部空投黄色炸藥大sir要炸樹俾直升機降落.我們一Team人開工跟住直升機 ...
I think no more HKMSC have yours expreience, so excitedness
作者: yobit    時間: 5-2-2008 00:28

any more photos of them ? can you tell us more about the story of SV ? thx.
作者: adrianyahk    時間: 5-2-2008 01:00

圖中人是黃生!?

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0