標題: 時裝既野我識條鐵咩...... [打印本頁]

作者: JBL    時間: 18-1-2019 17:49     標題: 時裝既野我識條鐵咩......

作者: rho837    時間: 18-1-2019 18:06

GOOD GUY GO TO HEAVEN! BAD GUY GO TO LOVE HOTEL! 著牛津學院! 九成九班彩虹左膠佬(FUCKING GAYASS BAD GUY)! 連袋米都細袋到唔凸出來! 正一死肥'基西'相係車箱內釣同類...

作者: hang2    時間: 18-1-2019 19:51

有冇搞錯圖?條底環前面似女人多D,似肥west.
作者: gtoray    時間: 19-1-2019 00:08

好似早幾日有個世界無褲日....
作者: 33tt    時間: 19-1-2019 00:43

Seafood 鬼, 簡直嘔心 !
作者: olw0978    時間: 19-1-2019 07:03

剛出紫禁城啫。。。

圖片附件: 出宮.jpg (19-1-2019 07:03, 137.84 KB) / 該附件被下載次數 126

作者: kornhill401    時間: 19-1-2019 11:29

著住件CAMBRIDGE COLLEGES衫,英國回流學生?唔怪之得. Thx for sharing.
作者: loveless    時間: 19-1-2019 14:21

引用:
原帖由 gtoray 於 19-1-2019 00:08 發表
NPSR, no pants subway ride, 幾廿個大城市都有人響應, 有冇比人塔走係另一回事
作者: 暈又暈    時間: 19-1-2019 19:51

引用:
原帖由 gtoray 於 19-1-2019 00:08 發表
著裙,唔著內褲
作者: kornhill401    時間: 20-1-2019 11:03

引用:
原帖由 loveless 於 19-1-2019 14:21 發表

NPSR, no pants subway ride, 幾廿個大城市都有人響應, 有冇比人塔走係另一回事
佢無露械,照計唔算犯法卦. Thx for sharing.

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0