標題: CZ Shadow 2 [打印本頁]

作者: Flanker    時間: 11-2-2019 00:44     標題: CZ Shadow 2

無意中係youtube見到, 有冇師兄知係唔係KJ出返?
見到個樣同埋聲稱陽極鋁上身好有興趣

https://youtu.be/WDnk6NAc-88
作者: horenhim    時間: 11-2-2019 09:31

asg shadow都係KJ出
99.999999999999999%係

下身同grip都係亞鉛, 唔知個double action有冇整好DD
不過我估入面同accu shadow一樣/差唔多
作者: pbay    時間: 11-2-2019 10:52

個後西係adjustable ?
作者: geese-f-howard    時間: 11-2-2019 10:53

希望會出有decock版本
作者: horenhim    時間: 11-2-2019 10:55

引用:
原帖由 pbay 於 11-2-2019 10:52 發表
個後西係adjustable ?
應該得elevation(上下)教
作者: horenhim    時間: 11-2-2019 10:55

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 11-2-2019 10:53 發表
希望會出有decock版本
P09我等到而家都未有
重有P07
作者: pbay    時間: 11-2-2019 11:40

我都想有decock版本, 珍品就咁換件已經得,
氣槍如果設計上都可以, 應該都有廠出左,
等咁耐即係唔係換一個件搞得掂
作者: kornhill401    時間: 11-2-2019 12:40

隻hand grip片做得好靚仔. Thx for sharing.
作者: Flanker    時間: 11-2-2019 14:52

引用:
原帖由 horenhim 於 11-2-2019 09:31 AM 發表
asg shadow都係KJ出
99.999999999999999%係

下身同grip都係亞鉛, 唔知個double action有冇整好DD
不過我估入面同accu shadow一樣/差唔多
其實如果佢個Trigger做好d既話用黎打比賽都唔錯
作者: geese-f-howard    時間: 11-2-2019 16:03     標題: 回覆 7# 的帖子

so sad,double action手槍都係鍾意decock多過safety
作者: horenhim    時間: 11-2-2019 16:21

引用:
原帖由 Flanker 於 11-2-2019 14:52 發表

其實如果佢個Trigger做好d既話用黎打比賽都唔錯
冇得同glock個d鬥
都係情趣射擊用的槍

利申有3支 KJ CZ
作者: pbay    時間: 11-2-2019 16:42

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 11-2-2019 16:03 發表
so sad,double action手槍都係鍾意decock多過safety
x2
好似USP果d咁一個制decock加safety當然好, 但世事往往無咁完美,
退而求次都係咁配合最好 :
double action + decock
single action + safety
作者: mkmonkey    時間: 11-2-2019 19:45

鋁上身 係咪即係唔會再甩色 ...
枝 P09 個 slide lock 甩色甩到 ... 結果決定買多枝當 parts。
作者: 暈又暈    時間: 11-2-2019 20:42

要冷靜啲
如果隔一排又整支Shadow 2 Accu之類既野出來......
作者: cheapmagic    時間: 26-3-2019 22:49

IWA 2019 有傳5,6月會出,而KJ官網已上圖,唔知有冇師有資料,確實幾時出,唔知支槍除外觀,有咩比shadow改良咗呢?
作者: kornhill401    時間: 27-3-2019 11:18

引用:
原帖由 cheapmagic 於 26-3-2019 22:49 發表
IWA 2019 有傳5,6月會出,而KJ官網已上圖,唔知有冇師有資料,確實幾時出,唔知支槍除外觀,有咩比shadow改良咗呢?
期待中.

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0