標題: 大家排隊,叔叔派槍比你地玩..... [打印本頁]

作者: JBL    時間: 20-3-2019 20:15     標題: 大家排隊,叔叔派槍比你地玩.....

作者: RCOOH    時間: 20-3-2019 20:35

其實盡早比佢地一個正規教育都好既,好過係度食雞食壞腦然後牙簽鋼珠弩通街pew。國防堂其實台灣都有,d表現啦wo,仲核突過班細路。

細時唔讀書,大時係運20做運輸。

=====
細路:警察叔叔,咱們午餐上哪兒吃啊?
警察:叔叔帶你們去吃雞。

作者: rho837    時間: 20-3-2019 21:54

小同志們! 你們好! 齊齊掌聲鼓勵!
作者: kornhill401    時間: 21-3-2019 11:30

唔知D細佬仔心情係點?
作者: zombiesforce    時間: 21-3-2019 11:53     標題: 回覆 2# 的帖子

運輸不知幾好搵 唔讀書係連運輸都冇得做
甘都有得抖音真係....反感lol
正確灌輸火器安全係好事
作者: loveless    時間: 21-3-2019 12:59

哇正, 自由翻譯反共靚料
Commies train their kids to fxxk you up, bad bad little commie bastards blah blah blah
作者: pbay    時間: 21-3-2019 14:18

以前香港都有平民槍會,
小朋友入左制服團體, 就可以特平上堂學燒步槍.

依家無呢支歌唱
作者: PSIR2    時間: 3-4-2019 07:32

引用:
原帖由 pbay 於 21-3-2019 02:18 PM 發表
以前香港都有平民槍會,
小朋友入左制服團體, 就可以特平上堂學燒步槍.

依家無呢支歌唱
師兄是指那一間?97前屯門HK Shooting Club? 定九華巠Hong Kong Rifle Association?
作者: pbay    時間: 3-4-2019 13:58

引用:
原帖由 PSIR2 於 3-4-2019 07:32 發表

師兄是指那一間?97前屯門HK Shooting Club? 定九華巠Hong Kong Rifle Association?
九華巠

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0