標題: 有關element peq15 疑問 [打印本頁]

作者: gabau    時間: 14-3-2020 21:21     標題: 有關element peq15 疑問

各位 c hing, 小弟想問下unity tactical taps 壓力開關可唔可以同element peq15 一起用。因為我有真品surefire m600 但負擔不起真品peq15,多謝
作者: derp    時間: 15-3-2020 01:07     標題: 回覆 1# 的帖子

唔得. 電筒插位佢同真品支針唔同樣, 試過SF M961 真品上唔到. 我都係搵緊同一樣野.
作者: noel    時間: 15-3-2020 13:30

F(nn)a lab個隻la5好似可以用到

作者: gabau    時間: 15-3-2020 15:48     標題: 回覆 2# 的帖子

噉如果我用番element taps 開關可以插到 sf m600 嗎
作者: gabau    時間: 15-3-2020 16:35     標題: element 老鼠尾 疑問

請問 element 老鼠尾 可唔可以上真品surefire m600
作者: derp    時間: 15-3-2020 18:26     標題: 回覆 4# 的帖子

sorry, 我不如改一改個講法:只係關於電筒,真品插電筒個咀比起ELEMENT支針大, 所以ELEMENT係可以輕鬆插入,但係唔會有真鐵入到去隻“拍”一聲,亦都唔會食到個位會就咁甩出黎,亦唔會著。

同樣問題係佢個PEQ 插都會出現 — 雖然我隻係GP DBAL—佢支針比GP 個位幼,又係輕鬆直出直入(依然有少少空位,無阻力)唔會著。我去試既時候都有少少心灰意冷,最後用創意解決,將兩個制放係槍9點同10點位置,操作上都無大問題。

就你個情況而言,用返ELEMENT自己PEQ 就應該係無痛直入。但係真品電筒就會入左,佢自己會甩返出黎,亦都著唔到。咁你要個制黎都無意思

作者: gabau    時間: 15-3-2020 23:29     標題: 回覆 5# 的帖子

c hing 你意思係用翻element 開關上 surefire m600 會插唔實,甩出嚟?

作者: derp    時間: 16-3-2020 13:25     標題: 回覆 7# 的帖子

正確. 我用緊真鐵 M961, 我估M600 都係用同一隻插?

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0