標題: CGF 有幾多人有玩 Call of Duty 4 [打印本頁]

作者: westdog    時間: 6-3-2008 10:39     標題: CGF 有幾多人有玩 Call of Duty 4

因為都想開個server for CGF一齊打GAME~
如果人多就會set password~如果人少就only用cgf名義同全世界玩~
在下打到 lv53~
來個cgf大戰都好喎~

作者: ATM    時間: 6-3-2008 17:18

me!!! COD4 on Xbox 360, you play on PS3 or Xbox?
my ID: HKATM
作者: westdog    時間: 6-3-2008 17:48

我玩pc版阿~不過好似對戰到喎~
因為我部pc係做開3d野~所以畫面都可以好靚~
id: westdog
作者: ATM    時間: 6-3-2008 22:07

要同Platform先玩到
PC vs PC, Xbox vs Xbox, PS3 vs PS3
作者: cccarlos    時間: 6-3-2008 23:39

ps3, pc
lvl25, lvl55
作者: 黑田一真    時間: 7-3-2008 03:51

作者: kimkileo    時間: 8-3-2008 15:22

PC LVL 55

練緊用散彈.......mp44
作者: westdog    時間: 8-3-2008 23:11

我都lv55 lu~
長期玩hardcore~練m14中~
作者: kimkileo    時間: 9-3-2008 19:51

引用:
原帖由 westdog 於 8-3-2008 23:11 發表
我都lv55 lu~
長期玩hardcore~練m14中~
我成日同你交手添...........

作者: adrianyahk    時間: 9-3-2008 21:11

咁高Lv既大家....
我好少玩..而家先34...超虧...
作者: bonzonie    時間: 9-3-2008 22:46

me .... ID : BONZONIE
作者: learngod86    時間: 10-3-2008 00:09     標題: 回覆 #11 bonzonie 的帖子

not always see u gei?
作者: learngod86    時間: 10-3-2008 00:13

post post ID sin.........learngod86
use P90 la coz i am newbie....
作者: westdog    時間: 10-3-2008 10:13

引用:
原帖由 kimkileo 於 9-3-2008 19:51 發表

我成日同你交手添...........
really~!!
你id叫咩名~?
作者: bonzonie    時間: 11-3-2008 11:25

引用:
原帖由 learngod86 於 10-3-2008 00:09 發表
not always see u gei?
recently gettin busy  ..........woman and work
作者: learngod86    時間: 11-3-2008 12:52

引用:
原帖由 bonzonie 於 11-3-2008 11:25 發表

recently gettin busy  ..........woman and work
me too.......sometime can play but can play few rounds only....>,<
作者: whisky    時間: 23-3-2008 03:05

我username 係 whisky_HK
作者: 22nd_SAS    時間: 24-3-2008 21:33

name: Kago
Lv: 54

作者: 高!高!高!    時間: 30-3-2008 23:59

name: KO8582
Lv: 7...........................努力中.
作者: learngod86    時間: 31-3-2008 00:29

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 24-3-2008 21:33 發表
name: Kago
Lv: 54

u also hv xbox.....tell me ma!!!!
add u sin...
作者: 22nd_SAS    時間: 5-4-2008 23:33

引用:
原帖由 learngod86 於 31-3-2008 00:29 發表

u also hv xbox.....tell me ma!!!!
add u sin...
冇xbox...pc only
作者: samXsum    時間: 14-6-2008 22:12

ID : Sam
玩左好耐先得 Lv 55
用 60 居多 ~
作者: Davis    時間: 14-6-2008 23:26

掂左
作者: Gabriel2342    時間: 15-6-2008 18:09

揮手 我有玩~~ 我日日都玩
作者: kimkileo    時間: 16-6-2008 08:57

出左1.6patch.........有cqb啦..........
作者: 亞爾多    時間: 22-7-2008 21:46

我都有玩PC版!LV55終於解晒全部裝備(未解顏色)
id:Black Cat
你地玩緊邊個patch?我仲係1.4,未更新......

不如我地緊個名前面加上[CGF]的字樣好嗎

可以嗎......

作者: 亞爾多    時間: 24-7-2008 21:07

......各位師兄......我可以咁做嗎?
作者: 亞爾多    時間: 8-8-2008 22:54

引用:
原帖由 Davis 於 14-6-2008 23:26 發表
掂左
那個.......用祕技可以好簡單咁搞掂......

喂各位師兄我想在名字前加上[CGF]可以嗎BF2可以這樣那COD4是不是也可以這樣做有人可以解答我嗎....?
作者: Davis    時間: 10-8-2008 18:21

引用:
原帖由 亞爾多 於 8-8-2008 22:54 發表

那個.......用祕技可以好簡單咁搞掂......

喂各位師兄我想在名字前加上[CGF]可以嗎BF2可以這樣那COD4是不是也可以這樣做有人可以解答我嗎....?
我係絕對唔會用祕技既!!
呢個係我辛辛苦苦,retry左起碼30次打出黎既成果!
作者: 亞爾多    時間: 11-8-2008 00:57

引用:
原帖由 Davis 於 10-8-2008 18:21 發表

我係絕對唔會用祕技既!!
呢個係我辛辛苦苦,retry左起碼30次打出黎既成果!
咁師兄順便幫我解答埋"名字前加上[CGF]"的問題好嗎?

我只是在想之前有沒有人問過?
作者: jonathan10    時間: 12-8-2008 00:21

ps3
作者: 哈佬    時間: 12-8-2008 22:52

我上年一出到而家都有玩
雖然洗左幾次機,但係都話咁快比我玩番55
乜槍都用下咁...
究竟CGF係唔係有ser???
作者: Gabriel2342    時間: 13-8-2008 14:33

我玩pc 既  55好耐la 我通常玩hkt9
作者: 亞爾多    時間: 15-8-2008 10:51

引用:
原帖由 哈佬 於 12-8-2008 22:52 發表
我上年一出到而家都有玩
雖然洗左幾次機,但係都話咁快比我玩番55
乜槍都用下咁...
究竟CGF係唔係有ser???
你去C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles將成個角色檔copy落usb又好,邊度都好,洗完機裝返隻game之後再將角色檔放回原位,咁就可以用返洗機前的save......

E招好好用,去朋友度玩,洗機,買新機時都用得
作者: 哈佬    時間: 30-8-2008 22:15     標題: 回復 34# 的帖子

我就係洗機果陣冇back up到,所以咪冇左
作者: 飛哥仔    時間: 5-11-2008 00:34

我係PC版玩緊, 叫S-STAR , LV54, 對CQB有信心,  鐘意用MP5同可以連射4粒彈既散彈槍 , 中距離用G36K , SNIPER唔店.....(非常唔店哥隻)

近日玩開既SERVER唔比低PING既人JOIN.......以前就話高PING會BOOT姐....快都要BOOT咁申請BB100來做咩.....
作者: onibara    時間: 5-11-2008 00:47

小弟也有玩喔! 名字是onibara, 在PC的...忘了多小lv了
作者: 亞爾多    時間: 7-11-2008 20:22

引用:
原帖由 飛哥仔 於 5-11-2008 00:34 發表
我係PC版玩緊, 叫S-STAR , LV54, 對CQB有信心,  鐘意用MP5同可以連射4粒彈既散彈槍 , 中距離用G36K , SNIPER唔店.....(非常唔店哥隻)

近日玩開既SERVER唔比低PING既人JOIN.......以前就話高PING會BOOT姐....快都要 ...
sniper唔掂可以試下M21連射佢N咁多槍,佢離唔算太遠連shift都可以費事按
作者: 飛哥仔    時間: 7-11-2008 22:34

引用:
原帖由 亞爾多 於 7-11-2008 20:22 發表

sniper唔掂可以試下M21連射佢N咁多槍,佢離唔算太遠連shift都可以費事按
阿.....不過通常我比人地sniper好快解決....(特別係油船哥版...)

我都係rock'n roll型來既~

(找日得閒先練下sniper)
作者: 亞爾多    時間: 10-11-2008 23:34

引用:
原帖由 飛哥仔 於 7-11-2008 22:34 發表

阿.....不過通常我比人地sniper好快解決....(特別係油船哥版...)

我都係rock'n roll型來既~

(找日得閒先練下sniper)
你係無耐性camp果種?

船果個場你sniper係邊度狙擊人先
作者: 飛哥仔    時間: 11-11-2008 09:01

引用:
原帖由 亞爾多 於 10-11-2008 23:34 發表

你係無耐性camp果種?

船果個場你sniper係邊度狙擊人先
其實我係無耐性camp哥種人沒錯

我都係兩邊塔哥度sniper...不過成日打唔中人...
作者: 亞爾多    時間: 18-11-2008 19:24

引用:
原帖由 飛哥仔 於 11-11-2008 09:01 發表

其實我係無耐性camp哥種人沒錯

我都係兩邊塔哥度sniper...不過成日打唔中人...
有時見到對面有sniper係要迴避一下

除非知道對方狙擊技術差過你(不過聽師兄你講依過可能性都好低下...)
多數係睇下樓下有無D掛住打正前方敵人的玩家可以比我打

自已狙擊唔勁唔敢講咁多
作者: 飛哥仔    時間: 18-11-2008 23:15

引用:
原帖由 亞爾多 於 18-11-2008 19:24 發表

有時見到對面有sniper係要迴避一下

除非知道對方狙擊技術差過你(不過聽師兄你講依過可能性都好低下...)
多數係睇下樓下有無D掛住打正前方敵人的玩家可以比我打

自已狙擊唔勁唔敢講咁多
大家都係咁話啦~  我都係努力CQB緊, 近戰MP5同P90超好用, 連發散彈都好好用, 不過殺到第3個人就要RELOAD....就算SET左快上彈都頂唔到..
作者: leesiulong    時間: 20-11-2008 01:11     標題: cod4...真係好很好玩

開server啦,唔駛password,set每局時間長d!!!!

我鍾意1支60加支249,再set一倍彈藥,總共800飛,做support一流,60打直昇機,249打人,十分變態

作者: 飛哥仔    時間: 20-11-2008 02:10

引用:
原帖由 leesiulong 於 20-11-2008 01:11 發表
開server啦,唔駛password,set每局時間長d!!!!

我鍾意1支60加支249,再set一倍彈藥,總共800飛,做support一流,60打直昇機,249打人,十分變態
不過除非你好勁, 否則未用夠40粒彈已經死左喎....
作者: 亞爾多    時間: 20-11-2008 20:20

引用:
原帖由 飛哥仔 於 20-11-2008 02:10 發表

不過除非你好勁, 否則未用夠40粒彈已經死左喎....
40飛
師兄你點打架
作者: vaanip    時間: 20-11-2008 21:37

有冇人玩shotgun?
岩岩開始用,發現幾好玩,集中係d房度肉博
作者: 亞爾多    時間: 21-11-2008 11:48

引用:
原帖由 vaanip 於 20-11-2008 21:37 發表
有冇人玩shotgun?
岩岩開始用,發現幾好玩,集中係d房度肉博
玩shipment(好似係咁串)咪會用囉......

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0