標題: 現在美佬頭盔布上面仲有冇寫字 [打印本頁]

作者: ranger_hk    時間: 19-7-2008 22:44     標題: 現在美佬頭盔布上面仲有冇寫字

現在美佬頭盔布上面仲有冇寫字
請問現在美佬頭盔布上面仲有冇寫字???

越戰時期,個個頭盔緊有一兩 句(eg. kiss my aXX)

80'~90's 一DD啦! black hawk down直情寫名算數
Now 仲有冇?? D 坦克,m2就見有,頭盔就唔覺(定ACU太花唔覺 !!)
作者: zeonof666    時間: 19-7-2008 23:46

做咩咁問呢?你又想係你個頭盔到寫?a s xxxxx
作者: christopher    時間: 22-7-2008 23:02

有!!!!

但A POS...B POS...O POS等lor~
作者: 黑田一真    時間: 23-7-2008 20:54

作者: Rager    時間: 23-7-2008 21:12

引用:
原帖由 黑田一真 於 23-7-2008 20:54 發表
我見過有張相係寫住born to kill
呢個咪係Full Metal Jacket海報頂帽
Delta Farce就係Born To Sneeze
不過血型好似貼靴喎
作者: 黑田一真    時間: 31-7-2008 16:13

作者: aklokei17    時間: 1-8-2008 02:10

BHD入面既Delta就貼血型貼係靴
作者: Pvt.King    時間: 1-8-2008 14:29

寫名就多,不過就算寫都好多時只係見佢地有d字係風鏡帶,貓眼帶度,但睇唔清楚寫乜
作者: Rager    時間: 1-8-2008 14:57

引用:
原帖由 Pvt.King 於 1-8-2008 14:29 發表
寫名就多,不過就算寫都好多時只係見佢地有d字係風鏡帶,貓眼帶度,但睇唔清楚寫乜
係名
作者: Pvt.King    時間: 1-8-2008 18:11

搭單又問下,咁有時見d 美佬支槍上面會噴個number,其實有冇d咩特別意思呢? 定還是單純只係編號呢? 因為見好少人噴
thanks
作者: gtoray    時間: 1-8-2008 21:42

引用:
原帖由 Pvt.King 於 1-8-2008 18:11 發表
搭單又問下,咁有時見d 美佬支槍上面會噴個number,其實有冇d咩特別意思呢? 定還是單純只係編號呢? 因為見好少人噴
thanks
管理編號
作者: fungsohk    時間: 23-8-2008 18:26

寫o黎做乜先 如果係一種控訴 期盼 我深信呢種文化會一路相傳
作者: shermen1    時間: 31-8-2008 01:59

我有個美軍m1坦克車員頭盔.寫左一堆數字上去同2.3個英文字.唔知係乜..

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0