標題: 打PAY 埸請注意可能附上法律責任 [打印本頁]

作者: Kane    時間: 6-8-2008 14:12     標題: 打PAY 埸請注意可能附上法律責任

我見到個POST有新場
http://www.uwants.com/viewthread ... page%3D1&page=1

大家去打GAME可能附上法律責任
因為資料指出塊地有部份可能係新鴻基同官地
同有人可能非法改變土地用途& 可能私佔官地
入埸打GAME 可能比人告,同保險唔受保
請埸主拿出土地受權證明以表清白
作者: Kane    時間: 6-8-2008 14:16

事源有人立心不良
想害退休流浪牛全家
有良知的GAME 友應該知如何選擇
作者: 伯言    時間: 6-8-2008 14:43

駛唔駛咁_近民居呀...
作者: 118048    時間: 6-8-2008 14:48

之前既BBQ場係元朗某姓鄧人士開既,有背景,我之前唔佑頭唔知路同佢合作,點知仲俾人恐嚇番轉頭,佢在西沙都有一個BBQ場,地權都係有問題既.大家真係要小心O的
作者: scorpion    時間: 6-8-2008 15:03

引用:
原帖由 伯言 於 6-8-2008 14:43 發表
駛唔駛咁_近民居呀...
我都覺得好近路邊,我地攪game o既兩、三年前已經睇過果個場,當年規模好細,我地因為concern太近路邊所以冇deal到,估唔到宜家重攪到咁大。
作者: Kane    時間: 6-8-2008 15:05

引用:
原帖由 scorpion 於 6-8-2008 15:03 發表

我都覺得好近路邊,我地攪game o既兩、三年前已經睇過果個場,當年規模好細,我地因為concern太近路邊所以冇deal到,估唔到宜家重攪到咁大。
D 巴士行過中彈率極高
作者: MG-42    時間: 6-8-2008 15:11

作者: ktc1761    時間: 6-8-2008 22:39

d人好無良心同不附責任

作者: marcooo    時間: 7-8-2008 00:00

何止巴士

民居都有,不過我估佢都唔夠膽出聲。如果夜晚有場,HOHO~~~ 一齊玩
作者: 車厘子    時間: 7-8-2008 00:49

乜我地有得打比錢
唔係因為有d人隻眼開隻眼閉架jar 咩?

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0