標題: 數一數,目前追緊22套野.... [打印本頁]

作者: ZaMaR    時間: 26-8-2008 01:32     標題: 數一數,目前追緊22套野....

紅色係7月前既新番
橙色係7月後既新番
大多數10月就做完

邊個夠我追得多?
作者: MarK-C    時間: 26-8-2008 21:46

你個度我只有追10集...
作者: adrianyahk    時間: 26-8-2008 23:17

十一套有down....我重有Gologo 13,全力兔, Hidamari, gintama, 狂亂家族, 魔法使的條件, 無張之住人, Slayer....冇 lu~
作者: ZaMaR    時間: 26-8-2008 23:28

魔法使的條件 睇左1集放棄,頂唔信d照片背景= =
無限之住人, Slayer 睇左2集放棄,前者畫風問題,後者太爛gag....
作者: 101653    時間: 26-8-2008 23:29

引用:
原帖由 adrianyahk 於 26-8-2008 23:17 發表
十一套有down....我重有Gologo 13,全力兔, Hidamari, gintama, 狂亂家族, 魔法使的條件, 無張之住人, Slayer....冇 lu~
基本上我都係唔明無限住人講咩架....
睇左4集剩係知個女主角要報仇....
作者: adrianyahk    時間: 27-8-2008 00:43

引用:
原帖由 101653 於 26-8-2008 23:29 發表

基本上我都係唔明無限住人講咩架....
睇左4集剩係知個女主角要報仇....
睇漫畫正d... 不過一般人睇落唔明都好正常...
作者: pik825    時間: 28-8-2008 15:45

無one piece??
作者: d@2007    時間: 29-8-2008 02:00

引用:
原帖由 ZaMaR 於 26-8-2008 23:28 發表
魔法使的條件 睇左1集放棄,頂唔信d照片背景= =
無限之住人, Slayer 睇左2集放棄,前者畫風問題,後者太爛gag....
slayer revolution 真係幾無聊
畢竟已經第4輯了~~~~
作者: KenChing    時間: 31-8-2008 04:12

反逆的lulu,macross F,鐵腕Birdy decode,空之境界,strike witches
5套... 是我太忙嗎..?
戀姬2話之後覺得無聊冇追
空之境界係繼涼宮之後想睇小說o既動畫

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0