標題: 有冇人知CA sportline M4用唔用到dboy金身??? [打印本頁]

作者: a98mkl    時間: 18-10-2008 19:38     標題: 有冇人知CA sportline M4用唔用到dboy金身???

作者: phantomDx    時間: 18-10-2008 23:01

我有支斯A sportline MP5
早前想換金身
班職員話連佢地自己出既金身都裝唔到
sportline d槍係無身換架wow
要換就買支貴d既
我都唔係好信架,請師兄指教
作者: 車厘子    時間: 19-10-2008 03:54

引用:
原帖由 phantomDx 於 18-10-2008 23:01 發表
我有支斯A sportline MP5
早前想換金身
班職員話連佢地自己出既金身都裝唔到
sportline d槍係無身換架wow
要換就買支貴d既
我都唔係好信架,請師兄指教
咁大件事?
作者: ranger_hk    時間: 19-10-2008 09:11     標題: 回復 3# 的帖子

唔會呀?! sportline係抄馬記架喎!(M4仲要好似無改過照COPY)所以應該得!不過唔好諗條坑會幼得去邊!
回覆phantomDx兄的帖子

作者: a98mkl    時間: 19-10-2008 13:06

作者: ranger_hk    時間: 19-10-2008 13:18     標題: 回復 5# 的帖子

你不如問問XA的職員啦!
作者: 仔仔    時間: 19-10-2008 15:28

[quote]原帖由 ranger_hk 於 19-10-2008 09:11 AM 發表
唔會呀?! sportline係抄馬記架喎!(M4仲要好似無改過照COPY)所以應該得!不過唔好諗條坑會幼得去邊!
回覆phantomDx兄的帖子

作者: 仔仔    時間: 19-10-2008 15:29

引用:
原帖由 a98mkl 於 19-10-2008 01:06 PM 發表
會唔會MP5個情況同M4唔同呀???

如果有師兄試過可唔可以話我知?
電筒都裝到...但係魚骨裝唔到~你可以諗下有d咩分別...佢個hop up似馬記果個....貴line果d就係退殼位較hop up...
作者: phantomDx    時間: 19-10-2008 21:56

應該係無得換貴line金身la
不過sportline好似無出金身wow
算la  膠槍一支  買過支好過
作者: a98mkl    時間: 19-10-2008 22:54

作者: nothing777    時間: 21-10-2008 16:47

a98mkl c hing,
i had a sportline m4 too, and i use a d-boy body....OK no problem, hope it helps
作者: nothing777    時間: 21-10-2008 16:51

但係如果吾用完裝膠手托,改d-boy RAS, RIS 就要買d-boy 個前cap.
d-boy 金身用落sportline m4 無問題.

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0