標題: Fallout 3 [打印本頁]

作者: peter195    時間: 7-11-2008 23:23     標題: Fallout 3

有冇師兄姐玩緊?
好正~幾好玩
作者: gtoray    時間: 8-11-2008 00:20

我玩 360 版
之前未玩過 fallout 系列, 初頭有d難入手
但依家越玩越覺得好玩, 個地圖+所有入得ge地方
真係大得太過份~

我選擇做好人, 所以好q窮, 成日要執垃圾維生~
作者: hwtang    時間: 8-11-2008 02:00

PC版重未有行貨..唔想挨貴既水貨AR=.=
作者: FNP90xvhk    時間: 9-11-2008 23:37

引用:
原帖由 gtoray 於 8-11-2008 00:20 發表
我玩 360 版
之前未玩過 fallout 系列, 初頭有d難入手
但依家越玩越覺得好玩, 個地圖+所有入得ge地方
真係大得太過份~

我選擇做好人, 所以好q窮, 成日要執垃圾維生~
接受到fallout風格的話
fallout 2絕對值得玩
極度推介
作者: fire23wong    時間: 10-11-2008 01:37

玩緊PC ver...個map真係好好好好好好大......
作者: gtoray    時間: 10-11-2008 02:43

我發覺 side quest 先係 fallout 3 ge 主菜
不過做下 side quest, 發現新地方又去發掘下 (最大鑊d地方真係多到......)
依家都冇乜打過 main quest
作者: westdog    時間: 10-11-2008 12:56

fallout 2 都係~如果只係玩主線會好快玩完~
係要玩下支線,儲下野~直頭當自己戰後難民~超好玩~
一陣放工睇下有無得買先~
作者: grilance    時間: 10-11-2008 16:47

Yeah, Fallout 3  幾好玩 !
作者: westdog    時間: 11-11-2008 05:01

頭先都係忍唔住買左水貨特別版...都好貴下......
一打就打到零晨5點...一陣仲要返工~
隻ant queen嗰度有d難打...死左幾次都未打完...其中兩次係同佢同歸於盡...

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0