標題: 唔知點解細力o左 [打印本頁]

作者: alan512    時間: 9-11-2008 19:57     標題: 唔知點解細力o左

我係marui原裝改2面力(換左大陸天梯)
我之前唔小心跌爆左個hop up座,而定換左大陸hop up座(hop up座之外都係marui野)
我換完之後,一試槍,變左1面力。
我唔知係咪可能我放hop up膠入hop up 座果時冇落油所以攪到咁。
但係我fd又話可能係gear box走氣。
而家點算好?

作者: andy53120569    時間: 9-11-2008 20:12

我係marui原裝改"2面力"(換左大陸天梯)
我換完之後,一試槍,變左"2面力"。
你想講咩..= =
作者: B20_hk    時間: 9-11-2008 21:37

我係(支)marui原裝(+槍)改2面力(換左大陸天梯)
我之前唔小心跌爆左個hop up座,而定(家)換左大陸hop up座(hop up座之外都係marui野)
我換完之後,一試槍,變左2面力。
我唔知係咪可能我放hop up膠入hop up 座果時冇落油所以攪到咁。
但係我(+個)fd又話可能係gear box走氣。

你一早說改2面力
換完之後,變左2面力
有乜問題?

作者: Vindicator    時間: 9-11-2008 22:09

原裝改2面力(換左大陸天梯)
一試槍,變左2面力。
作者: mujiadam    時間: 9-11-2008 22:29

佢想改完兩面力唔係兩面力,爛野後又變回兩面力....呢D哲學黎架!?
作者: alan512    時間: 9-11-2008 22:43

SORRY,係變左1面力
作者: 胡步勁    時間: 10-11-2008 15:42

我buy你朋友講果套
馬老二"我覺得"間野做d槍出黎,機械生產出黎唔係支支都係禁好,要test佢準確度先出得街賣,根本唔係佢d零件精準所以準,所以一開波箱,搞佢裡面d之後性能就要講彩數......

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0