標題: L4D unlock晒之後有咩獎? [打印本頁]

作者: louisli    時間: 3-12-2008 18:14     標題: L4D unlock晒之後有咩獎?

又話有十樣武器既?數來數去都得6支槍,計埋坐地果支有7支,咁仲有三樣係咩?
作者: sunny2014    時間: 3-12-2008 18:21     標題: 回復 1# 的帖子

雞尾酒
土製手榴彈
都仲係得九樣
作者: fire23wong    時間: 3-12-2008 18:25

重有double pistol
作者: louisli    時間: 3-12-2008 21:51

你唔好話我聽係槍柄... 我會殺人架
作者: auhokan    時間: 7-12-2008 16:59

引用:
原帖由 louisli 於 3-12-2008 18:14 發表
又話有十樣武器既?數來數去都得6支槍,計埋坐地果支有7支,咁仲有三樣係咩?
m1911 x1
m1911 x2
uzi
bump-action shotgun
m1014
uzi
m16
m14
雞尾酒
手榴彈

十樣
其實hospital最後o個度天台有mini gun用...
作者: sunny2014    時間: 7-12-2008 17:20     標題: 回復 5# 的帖子

Uzi出現左兩次
作者: louisli    時間: 7-12-2008 18:04

引用:
原帖由 sunny2014 於 7-12-2008 17:20 發表
Uzi出現左兩次
咁即係計埋mini gun囉...
作者: 麥當娜    時間: 8-12-2008 19:26     標題: 回復 7# 的帖子

唔記得邊個地圖, 響LOAD 入GAME  前個張poster 見到佢地好似有揸住MP5 同CBQR .... 不過我估唔會有得用.....
作者: 麥當娜    時間: 17-12-2008 12:59

(有o的嬲)昨晚打死亡機場, 打下打下有個應該係韓文名o既人join o左入來, 咁照打啦....打下打下, 危急情況下救佢唔到, 佢死o左啦, 佢媽媽呀, 打o左句God Damx Fuxking CHINESE , 之後走o左. 我同另一個friend 嬲到爆炸, 同場有另一個人講國語的玩家, 佢仲嬲.....係咁x.<--(呢個玩家好正,超夾)

自始我決定以後見到韓字名玩家就一開波幾條友圍住Team Kill o左佢先!!!以洩心頭之恨!!!
作者: FNP90xvhk    時間: 17-12-2008 13:45

引用:
原帖由 麥當娜 於 17-12-2008 12:59 發表
(有o的嬲)昨晚打死亡機場, 打下打下有個應該係韓文名o既人join o左入來, 咁照打啦....打下打下, 危急情況下救佢唔到, 佢死o左啦, 佢媽媽呀, 打o左句God Damx Fuxking CHINESE , 之後走o左. 我同另一個friend 嬲到爆炸 ...
xbox入面係唔係可以搵到呢排網上撞到過d咩人?
作者: 麥當娜    時間: 17-12-2008 15:08

唔知呀.....我打的是PC 版^^||
作者: Davis    時間: 17-12-2008 15:14

PC版就可以搵到之前有咩人同你打過
xb360版就唔知得唔得
作者: 阿明    時間: 17-12-2008 22:06

XBOX360都得架~ 好友隔離就係

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0