標題: 有無人岩岩睇完劫後重生 [打印本頁]

作者: 亞延    時間: 6-12-2008 00:46     標題: 有無人岩岩睇完劫後重生

次次睇到佢執唔返個波果道真係眼紅紅,佢演得出果種救唔返個好朋友既感覺出黎真係好勁
返到人世...拎起支點火器同埋響床道啪燈果道又係超TOUCH,自己愛既人已經有人愛左...見返但都要放低,現實都係咁果個人真係偉人(如果有的話)
好鬼鐘意佢做戲
作者: hmstalent    時間: 6-12-2008 00:52

我都系超鍾意佢d戲,套戲更加系有意思
作者: 積夫    時間: 6-12-2008 00:53

係,o岩o岩睇完,真係好正....
作者: HunterX    時間: 6-12-2008 00:59

確實係一套好戲~
作者: 里安    時間: 6-12-2008 01:35

影帝真係影帝
作者: 媽屎    時間: 6-12-2008 02:01

睇完又睇, 一睇再腸
作者: 阿芝    時間: 6-12-2008 03:50

wilson~~~~~

我諗我係一個唔願意接受現實既人...
我記得我響睇到佢救唔番wilson之後 我選擇唔繼續睇落去
已經接受唔到了....
作者: 伯言    時間: 6-12-2008 03:58

引用:
原帖由 阿芝 於 6-12-2008 03:50 發表
wilson~~~~~

我諗我係一個唔願意接受現實既人...
我記得我響睇到佢救唔番wilson之後 我選擇唔繼續睇落去
已經接受唔到了....
Wilson~~~!! I am sorry...sorry...Wilson!!!
作者: d@2007    時間: 6-12-2008 07:20

好睇! 拍到連個波都識做戲咁!!

兩次跌左個波既場面都好感人!!
作者: 積夫    時間: 6-12-2008 10:26

之前成日都想睇,不過一路都冇買碟,今次如果唔係跛o左腳困住o係屋企,都冇機會睇到電視版。

想問各位師兄,電視版係咪CUT左好多戲去?

我諗緊好唔好買返DVD返來睇多次....
作者: DESTINY--1    時間: 6-12-2008 10:31

其實呢部戲最諷刺就係最後開party個到。
同埋几年黎一直安慰自已心靈的波(偉信)突然唔見左,真係好慘。
呢部戲我睇左五六次都係咁好睇。
作者: 積夫    時間: 6-12-2008 10:43

無錯...我睇到佢在party拎起隻蟹腳o個下,同埋玩打火機o個下,真係好感慨!
作者: 亞延    時間: 7-12-2008 01:53

引用:
原帖由 積夫 於 6-12-2008 10:43 發表
無錯...我睇到佢在party拎起隻蟹腳o個下,同埋玩打火機o個下,真係好感慨!
台上食物同火機已經表達到諷刺,果刻真係想喊,成套戲後尾都好現實,其實我覺得佢女友結左婚都好過等佢大團員結局,講真人都以為死左
好多野重新黎過比起黎合理.....
作者: HugoLaLaLa    時間: 8-12-2008 18:49

人又做得好,故事又寫得好,仲有好靚既篇排同剪接(例如大家見到既做得好自然既諷刺效果),
真係好一流既戲。

尾果度我覺得都算係好結局吖,同收包裹果個女仔既場面令人覺得會再有一個好開始

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0