標題: 一個個人認為好笑的問題 [打印本頁]

作者: Vindicator    時間: 28-12-2008 23:23     標題: 一個個人認為好笑的問題

我有個女同學今日和我說”我5明點解xxx個facebook有我個小學fd係到 , 佢地只係見過一次 !”我一開始就不明白和問自己”這不是十分正常的事,有什麼問題?”但你告訴我他是你的男友,我立即想打他,但你告訴我下列的詳情時,我都不知道如何解決你的問題…..

1.        不知道係xxx or 我男友在facebook add 左對方做fd , 但他們只係見過一次

2.        這位男友 , 可以話係ai ya

3.        而且我有時想,我是真的喜歡他嗎

4.        我有時想,在很多方面我好像跟他距離很遠

5.        他用了一個很勇敢的方法去追我,hard to 拒絕 , 而且當時我對他有好感

6.        他真的很愛我的

7.        他當我是真的是他gf , 但我卻當他只是名義上的

8.        我冇同他拍拖過

9.        一直在msn contact

10.        我覺得我care佢多過佢care我

各位有咩意見
作者: gtoray    時間: 28-12-2008 23:32

14歲以下?
咁白痴ge?
作者: 媽屎    時間: 28-12-2008 23:35

容許我講9唔搭8嗎?
作者: 天煞孤狼    時間: 28-12-2008 23:35

慘....我睇唔明喎~
作者: m4devastator    時間: 29-12-2008 00:09

搞乜鬼?
咁難明既....
作者: ranger_hk    時間: 29-12-2008 00:20

我都唔明喎
作者: louisli    時間: 29-12-2008 00:21

明明地
佢太多野諗囉~
作者: 衰人    時間: 29-12-2008 00:25

師兄小弟真係唔多明
可以詳盡d嗎
作者: 里安    時間: 29-12-2008 00:43

明D唔明D啦......其實呢單算"拍拖"咩
作者: 阿芝    時間: 29-12-2008 02:08

我攪唔清楚D 我你他
作者: CrazyBoy    時間: 29-12-2008 02:17

頭段好地地
尾段好難明
作者: derek_lok    時間: 29-12-2008 02:26

唔明
作者: kimkileo    時間: 29-12-2008 03:18

我有代溝啦........我唔明呀....
作者: Vindicator    時間: 29-12-2008 16:37

我認錯先
因我當時都亂左 同我從msn直接copy上黎
我現在汁過啦

據我了解:
個女同學last night和我說”我5明點解xxx個facebook有我個小學fd係到 , 佢地只係見過一次 !”我一開始就不明白和問自己”這不是十分正常的事,有什麼問題?”原來佢男朋友同xxx在facebook add 左對方做fd , 但他們只係見過一次,但這位女同學的"男友" , 這位女同學話佢係ai ya男朋友
原來這位女同學的"男友" 用了一個很勇敢的方法去追這位女同學,這位女同學hard to 拒絕 , 而且當時這位女同學對"男友"有好感,但這位女同學現在有時想,這位女同學是真的喜歡這位"男友"嗎?這位女同學現在又有時想,在很多方面好像跟這位"男友"距離很遠,這位"男友"真的很愛這位女同學的,這位"男友"當這位女同學是真的是他gf,但這位女同學卻當這位"男友"只是名義上的gf,這位女同學冇同他拍拖過,只一直在msn contact

"我覺得我care佢多過佢care我"我唔知點解這位女同學有e個feeling
各位唔明係正常

作者: Vindicator    時間: 29-12-2008 16:37

引用:
原帖由 gtoray 於 28-12-2008 23:32 發表
14歲以下?
咁白痴ge?

作者: Rager    時間: 29-12-2008 22:02

引用:
原帖由 側衛 於 29-12-2008 16:37 發表
我認錯先
因我當時都亂左 同我從msn直接copy上黎
我現在汁過啦

據我了解:
個女同學last night和我說”我5明點解xxx個facebook有我個小學fd係到 , 佢地只係見過一次 !”我一開始就不明白和問自己 ...
樓主講呢件事勾起左我既慘痛回憶
作者: Vindicator    時間: 29-12-2008 22:09

引用:
原帖由 Rager 於 29-12-2008 22:02 發表

樓主講呢件事勾起左我既慘痛回憶
sor
作者: Pat    時間: 30-12-2008 00:56

1.        不知道係xxx or 我男友在facebook add 左對方做fd , 但他們只係見過一次 , <= 其實在 Facebook  世界好正常...

2.        這位男友 , 可以話係ai ya <= 何謂ai ya ? 把口叫做男朋友?

3.        而且我有時想,我是真的喜歡他嗎 <= 咁樣問得 , 其實答案都係 = 唔鐘意既多

4.        我有時想,在很多方面我好像跟他距離很遠 <= 最寂寞的 , 不是沒人陪 , 而是陪在身邊的 , 卻溝通不到

5.        他用了一個很勇敢的方法去追我,hard to 拒絕 , 而且當時我對他有好感 <= then go ahead

6.        他真的很愛我的 <= really ?

7.        他當我是真的是他gf , 但我卻當他只是名義上的 ........<= 唔係掛...咪玩人啦

8.        我冇同他拍拖過 = 過去式

9.        一直在msn contact = so ? what ?

10.        我覺得我care佢多過佢care我 <= 要下下計住數既..........
作者: Hkpolice-Psu    時間: 30-12-2008 07:24

年紀細,好多時有太多一廂情願既諗法
人地只係當佢好朋友呢

BY甜甜
作者: d@2007    時間: 30-12-2008 12:00

facebook add d 唔識既人都好正常
咁樣就要懷疑人地?
省返淡氣去多幾次街好過啦~
作者: Hkpolice-Psu    時間: 30-12-2008 12:15

弱智
作者: ZaMaR    時間: 2-1-2009 01:48

facebook 間唔中都有唔識既人add的啦!係完全未見過果隻!
作者: 衰人    時間: 2-1-2009 01:58

無錯小弟FACE BOOK 入面大把依D人啦
作者: Kane    時間: 2-1-2009 02:09

亞公
我成日同xbox360 xbabe msn contact
佢係咪暗戀我?
作者: gtoray    時間: 2-1-2009 02:13

引用:
原帖由 Kane 於 2-1-2009 02:09 發表
亞公
我成日同xbox360 xbabe msn contact
佢係咪暗戀我?
唔會 lor, 佢對我好專一ga
雖然我未見過佢~
作者: Kane    時間: 2-1-2009 02:18

亞公你同我搶?
唔好比我係gear of war 見到你
一定斬開你18 look
作者: Boniface    時間: 2-1-2009 10:53

edit左我都仲係唔明........

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0