標題: marui P90 支silencer 可以'擦'出來嗎? [打印本頁]

作者: spawn1126    時間: 5-2-2009 12:52     標題: marui P90 支silencer 可以'擦'出來嗎?

marui P90 支silencer 可以'擦'出來嗎?
紅點版P90 mean唔洗加紅點鏡?
Thanks
作者: law    時間: 5-2-2009 12:59

marui P90 支silencer 可以'擦'出來嗎?    YES
紅點版P90 mean唔洗加紅點鏡?   YES.  But you can remove it and add another red dot scope with an extra mount.
作者: spawn1126    時間: 5-2-2009 13:07

Thanks a lot
作者: ZaMaR    時間: 5-2-2009 17:41

擦 X
拆 O

作者: 桸藍    時間: 5-2-2009 19:43

只可劃出來,但可擦走佢   說說笑

話時話,近排多咗咁多人玩marui p90(我d fd都係)
唔怪之得馬記槍加價幅度中,佢都算加得又快又多啦
作者: 潛陣水    時間: 5-2-2009 19:45

可能佢夠型,貪佢送紅點/silencer,同埋方便
作者: 亞爾多    時間: 5-2-2009 19:48

引用:
原帖由 jh333233 於 5-2-2009 19:45 發表
可能佢夠型,貪佢送紅點/silencer,同埋方便
又細支又多彈
作者: 潛陣水    時間: 5-2-2009 19:51

諗返起....MP7平到900蚊........
作者: 積夫    時間: 6-2-2009 11:37

我都有枝,專係比女Partner用,因為佢地真係覺得好好用....

問題係個彈匣袋,太長,我o的friends唔係長腿美女,用起上來有o的辛苦,我諗過一個有點Kai的方法,可唔可以做到好似在腰間拔刀咁,兩腰各掛一隻,少少斜向後?
作者: 亞爾多    時間: 6-2-2009 11:39

引用:
原帖由 積夫 於 6-2-2009 11:37 發表
我都有枝,專係比女Partner用,因為佢地真係覺得好好用....

問題係個彈匣袋,太長,我o的friends唔係長腿美女,用起上來有o的辛苦,我諗過一個有點Kai的方法,可唔可以做到好似在腰間拔刀咁,兩腰各掛一隻,少少斜 ...
你有幾多個女partner
作者: 積夫    時間: 6-2-2009 11:42

好幾個....

大家忘了我有隊「雌孖Guns」嗎?
作者: louisli    時間: 6-2-2009 11:54

引用:
原帖由 積夫 於 6-2-2009 11:37 發表

問題係個彈匣袋,太長,我o的friends唔係長腿美女,用起上來有o的辛苦,我諗過一個有點Kai的方法,可唔可以做到好似在腰間拔刀咁,兩腰各掛一隻,少少斜 ...
搵個pouch可以放在手臂度啦
作者: 積夫    時間: 6-2-2009 12:33

有o的咁o既野?
作者: henrytang928    時間: 8-2-2009 09:58

搭單問一問其他師兄..我想問市面上咁多隻silencer係唔係都可以比p90用
作者: 亞爾多    時間: 8-2-2009 12:51

引用:
原帖由 henrytang928 於 8-2-2009 09:58 發表
搭單問一問其他師兄..我想問市面上咁多隻silencer係唔係都可以比p90用
唔係,因為槍口直徑唔同,而且有分正牙,逆牙

問下D職員邊隻可以裝落某某牌子ge P90就得

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0