標題: G&P GBB M4 HOTUP 問題 [打印本頁]

作者: sugiono    時間: 9-2-2009 22:52     標題: G&P GBB M4 HOTUP 問題

作者: 0050100    時間: 10-2-2009 01:10

改有彈弓的負壓系統試試.
作者: kerry19831207    時間: 10-2-2009 01:13

c-hing can u tell us more about (有彈弓的負壓系統)
作者: 0050100    時間: 10-2-2009 10:43

引用:
原帖由 kerry19831207 於 10-2-2009 01:13 發表
c-hing can u tell us more about (有彈弓的負壓系統)
後果自負!

圖片附件: DSCF2803-b.jpg (10-2-2009 10:43, 76.47 KB) / 該附件被下載次數 73

作者: 拾哥    時間: 10-2-2009 13:31

那請問一下正壓系統有什麼好處
作者: 0050100    時間: 10-2-2009 15:43     標題: 回復 5# 的帖子

刨文啦,你會更了解.如果你滿足自已手上的GBB GUN,根本沒必要改.
作者: 拾哥    時間: 10-2-2009 23:24

引用:
原帖由 0050100 於 10-2-2009 15:43 發表
刨文啦,你會更了解.如果你滿足自已手上的GBB GUN,根本沒必要改.
其實我睇晒wa m4白老鼠區....不過真係唔係好明...可能冇乜心機睇
其實....我對wa m4唔滿意,jam彈問題一直困擾
改左prowin hopup座,仲係jam
可能用左ksc彈 同 個飛機推彈座下面有少少變形.....
未有平夾出,唔攪住
作者: 0050100    時間: 11-2-2009 01:06     標題: 回復 7# 的帖子

市面有3P hopup座可用電槍管.3隻都用過.
PW我用了2日填海了.jam jam jam.
PM,無jam但煩較hopup.
只講hopup座,我用PA.
用3P hopup座同樣要用負壓系統為合適.
ksc彈jam?台仔講果D

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0