標題: 司A 又有新搞作? [打印本頁]

作者: 麥當娜    時間: 12-2-2009 13:23     標題: 司A 又有新搞作?

前排因為個8折買o左支cqb/r  ,今日又落去司A 買件搞下咁, 又發現o的幾得意o既野~~~
就是"Blow Black" M4, 唔好誤會, 唔係gas blow black ~ 係個"bolt 片"  動jel.
有幾個model 響度.伸縮尾M4 , 梗尾M4 同支RIS M4,  試玩過下, 幾得意的, 感覺比一般電槍跳o的, 佢個Marking造工同槍身pin 都唔同o左,  價錢2 千零幾咁上下. 係唔記得問佢呢個系列有無8折, 有埋8折就都有o的身痕o架.

仲有佢地就話遲o的又會有416 呀552呀 又火神咁, 好似好多野~~~不過等佢出左先啦
作者: Vindicator    時間: 12-2-2009 13:30

引用:
原帖由 麥當娜 於 12-2-2009 13:23 發表
前排因為個8折買o左支cqb/r  ,今日又落去司A 買件搞下咁, 又發現o的幾得意o既野~~~
就是"Blow Black" M4, 唔好誤會, 唔係gas blow black ~ 係個"bolt 片"  動jel.
有幾個model 響度.伸縮尾M4 , 梗尾M4 同支RIS M4, ...
bolt 片"  動好易死
作者: 麥當娜    時間: 13-2-2009 14:22

引用:
原帖由 側衛 於 12-2-2009 13:30 發表

bolt 片"  動好易死
點解會易死o既?

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0