標題: 大日本電影 [打印本頁]

作者: foxs0074    時間: 25-2-2009 20:24     標題: 大日本電影

作者: cocacola    時間: 25-2-2009 20:50

引用:
原帖由 foxs0074 於 25-2-2009 20:24 發表
http://www.youtube.com/watch?v=g9QlxKKpMbQ
.......Are the movie name in english is "The Independent Idiot Fighting Squard"???
Wit with load of silly scrape .....dxm Jap
作者: siwel    時間: 25-2-2009 21:16

呢套只不過係d架仔戰敗後拍黎自我安慰嘅電影!!!!
作者: cocacola    時間: 25-2-2009 23:08

引用:
原帖由 siwel 於 25-2-2009 21:16 發表
呢套只不過係d架仔戰敗後拍黎自我安慰嘅電影!!!!
a rubbish movie anyway~~
作者: thomas08    時間: 27-2-2009 12:11

依套係咪搞gag片黎架?? 定係軍曹真人板??
作者: auhokan    時間: 27-2-2009 13:04

哈哈...
好搞笑...
可能二戰d日軍真係咁勇...不過一定死硬- -
作者: shing0806    時間: 14-3-2009 15:56

独立愚連隊<---独立愚蠢連隊
作者: selpisro    時間: 17-3-2009 22:27

大家唔好亂講啊...
“獨立愚連隊“二部曲(第二部叫西行)同同期嘅另一部“做人的條件“三部曲都係60年代好出色嘅反戰電影
電影入面都唔係講緊大日本,反而係希望日本人可以反思自己過往嘅錯
所以呢...Trailer唔係部電影嘅所有...
作者: 我的最愛    時間: 12-4-2009 09:01

D配音好似0079既高達
作者: 衰人    時間: 12-4-2009 13:42

點解會影PAT.......PAT既
作者: 蕉皮    時間: 12-4-2009 14:49

假如當年日本無同中國開戰,日本同中國都無今日禁繁榮
作者: Royal_9413    時間: 12-4-2009 22:31

我聽唔明個解放軍講咩

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0