標題: 想同大家打game.... [打印本頁]

作者: 積夫    時間: 16-3-2009 00:50     標題: 想同大家打game....

呢排沉迷返玩電子遊戲,剛剛先買返隻Dead Space來玩,跟住又想玩返Ghost Recon2, 但係呢o的game一個人玩又唔過癮,想問下仲有冇師兄玩呢o的game?

仲有,小弟暫時未買Xbox住,如果我淨係用PC, 有冇人可以同我online玩到?
作者: gtoray    時間: 16-3-2009 02:30

Dead space 真係好好好正!
作者: 積夫    時間: 16-3-2009 16:06

阿公你地呢排Xbox打咩野game? 我諗緊買Xbox....但係要等老婆批准...

同埋我先而先買Ghost Recon的話,仲有冇人同我連線打?
作者: gtoray    時間: 18-3-2009 01:53

引用:
原帖由 積夫 於 16-3-2009 16:06 發表
阿公你地呢排Xbox打咩野game? 我諗緊買Xbox....但係要等老婆批准...

同埋我先而先買Ghost Recon的話,仲有冇人同我連線打?
GRAW2 .....應該都有ge ....
不過 online 對打梗係 cod4 多人啦
作者: -l-    時間: 18-3-2009 10:06

引用:
原帖由 積夫 於 16-3-2009 16:06 發表

there are still many people playing GRAW2
作者: 阿明    時間: 19-3-2009 00:38

引用:
原帖由 gtoray 於 18-3-2009 01:53 發表

GRAW2 .....應該都有ge ....
不過 online 對打梗係 cod4 多人啦
yeah~ CGFII小隊有5-6個
作者: 亞爾多    時間: 20-3-2009 17:42

依度PC game打咩多?
COD4有無?
諗緊玩唔玩L4D......CGF仲有無人玩?

全部都係講緊PC
作者: 積夫    時間: 20-3-2009 21:15

結果我都係買了PC版的GRAW2, 但係未識得上網同人玩,同埋唔知點解我每次一Click個icon只係彈個prog出來話我部機的config夠用,玩到隻game...次次都要我去返裝隻game個folder入面click返graw2個主程式(我用VISTA),後來在遊樂場入面改了,總算可以順利RUN到隻game...但係唔知點解只係玩到頭兩版,有冇師兄知點解?
作者: 越南河粉    時間: 21-3-2009 02:39

GRAW2
xbox360
得閒隻秋

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0