標題: 有感而發2 [打印本頁]

作者: MartinPPKs    時間: 23-3-2009 03:06     標題: 有感而發2

作者: odaan    時間: 23-3-2009 11:22

Wargame 活動入面越黎越多乞依 , 一早見到啦
去租槍 , 場地比 Marui , 返黎果隻係超力電機
彈夾係 Marui , 比職員捉都 D 客換左入面個餡 , 人贓並獲 , 即時影相黑名單

而家打 Game 同去沙灘無分別 , 好多都係賊黎既
諗下租槍 D 野唔新都偷 , 隔壁檯果 D 新野有無人吼 ??

作者: d.s    時間: 23-3-2009 11:34

所以我唔用QD MOUNT同盡量跟身...
作者: 路比    時間: 23-3-2009 11:50

身邊有朋友試過馬記上彈器比人換左大陸貨,g36大電尾面托被偷

自己就比較好彩,暫時未有
作者: odaan    時間: 23-3-2009 11:51

引用:
原帖由 d.s 於 23-3-2009 11:34 發表
所以我唔用QD MOUNT同盡量跟身...
完全唔同檯唔同 Team 唔識 , 都走黎問你Gas ,
隔離場區可以走黎問你 "師兄可唔可以啖水黎飲"

要借 , 但又肯定佢唔會還 , 不如話 "比" 咪仲好

莫講話銀包電話 , 連工具 Gas 都要收埋

窮要窮得有骨氣 , 話窮做賊唔受理
作者: 路比    時間: 23-3-2009 11:52     標題: 回復 5# 的帖子

冇彈冇gas的話,我只會"搶"對友的
作者: basket_lam    時間: 23-3-2009 11:57     標題: 回復 2# 的帖子

i once meet people ask me to lend them my spare airsoft gun as well...
作者: 阿Fee    時間: 23-3-2009 12:16

試過有人想借支槍,我話:得丫,擺低五千賣俾你
作者: cody529    時間: 23-3-2009 14:40

引用:
原帖由 MartinPPKs 於 23-3-2009 03:06 發表
一年前
我系隔離台比個新手約我出槍街
想我陪イ巨買裝備
イ巨咩都無、揀槍果陣都係聽我意見
初初我提議買Marui M4A1
但後來都係用$1400買左支G&P既M4 commando連Crane Stock
因為イ巨要求5 ...
只可以講呢個世界咩人都有 ...........
作者: MartinPPKs    時間: 23-3-2009 16:37

作者: 小黑    時間: 23-3-2009 17:13

佢緊係有心人啦,
諗哂計換你朋友條精密管同摩打,
重唔係有心人???!!!
作者: andy53120569    時間: 23-3-2009 18:32

條友無D大志..
食得果三舊幾不如唔好食
作者: hirohiro    時間: 23-3-2009 19:24

直接D!攞支槍去銀行搶會唔會爽好多!!
作者: 桸藍    時間: 23-3-2009 22:36

依家香港人重咩無哂大志,
唔怪得香港越來越差啦
作者: 衰人    時間: 23-3-2009 22:57

借啖水黎飲
佢似有精神病多D喎
作者: 資源回收筒=人=    時間: 23-3-2009 23:57

ca野都呃
作者: MartinPPKs    時間: 24-3-2009 00:24

作者: 老頭子    時間: 24-3-2009 00:49

我一直玩都係同朋友打....把風險減至最低

對人好唔好,知道只係時間問題
作者: MartinPPKs    時間: 24-3-2009 07:36     標題: 回復 18# 的帖子

作者: auga3    時間: 24-3-2009 08:54

呢d已係好少事..我有一個前朋友(現在己不是朋友)..同人改槍收$700..同人地去賣哂relate, motor,拍頭,內部件S牌之類..而人地支係GP..而CA夾+名牌鏈餅..!大大話話都成5000多..佢GEAR BOX內件..GP原件全收起..D S牌件一10件只係用左D唔拆都見到果D..而見唔到的..全都用大陸嘢..呢D都唔緊要.而D夾..換哂自己D大陸嘢比人..而人地買的.全都裝哂去自己D大陸夾內..絕呀..!!我自己見到物主去取槍時..滿心歡喜.兩眼發光..我真係好想同佢講出真相..!!之後物主打掃左..物主自己一開..眼火都爆去找我前朋友...前朋友仲惡過佢..仲屈物主之前自己換哂D料..而回來找人認投..!...呢D人我都唔明仲有好多人找佢改槍...係唔係真係有一句話係對的呢?: 殺人放火金腰帶..修橋補路無屍骸!!..唉!!

作者: gainax    時間: 24-3-2009 09:09

所以我一向都自已整槍,唔識整整唔到咪當交學費,出面某d師父又收你人工又換你parts,聽得太多喇,同埋比得錢都唔知有冇心幫你整
作者: luger    時間: 25-3-2009 12:14

試過響驚場放低隻匣另轉頭點煙,
唔夠一分鐘另翻轉頭唔見咗
作者: MartinPPKs    時間: 25-3-2009 12:48     標題: 回復 21# 的帖子

作者: odaan    時間: 25-3-2009 16:49

有心人 ?? 唉 ~~

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0