標題: ARMS #41B [打印本頁]

作者: seals    時間: 24-3-2009 21:03     標題: ARMS #41B

想買好耐,但太貴了!

無意中行過發現偉大的祖國出咗,裝上 GP M4 GBB唔駛改,正!

作者: rrrrrrrickylau    時間: 24-3-2009 21:13

A.R.M.S. #41B 當然係好野, 又能保留 M系的3角前準星特點, 又有得摺. 小弟都一次過入了3個, 一個裝 A.R.M.S. S.I.R., 一個裝 Omega, 一個未有打算.

圖片附件: IMG_2012.JPG (24-3-2009 21:13, 66.7 KB) / 該附件被下載次數 60

作者: seals    時間: 24-3-2009 21:19

引用:
原帖由 rrrrrrrickylau 於 24-3-2009 21:13 發表
A.R.M.S. #41B 當然係好野, 又能保留 M系的3角前準星特點, 又有得摺. 小弟都一次過入了3個, 一個裝 A.R.M.S. S.I.R., 一個裝 Omega, 一個未有打算.
請問你的真品要多小錢一個?
作者: rrrrrrrickylau    時間: 24-3-2009 21:29

$13X USD 連 Shipping
作者: seals    時間: 24-3-2009 21:35

引用:
原帖由 rrrrrrrickylau 於 24-3-2009 21:29 發表
$13X USD 連 Shipping
一開五,祖國出品,$2XX HKD
一分錢一分貨!真品係靚D嘅!
不過祖國都唔差連Marking都有架!

作者: Hkpolice-Psu    時間: 25-3-2009 10:33

我開頭以為我睇錯價錢, 見佢250, 我心諗, 打小個零?!原來我都俾佢呃左....真係造得好靚
作者: SL1991    時間: 25-3-2009 10:50

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 25-3-2009 10:33 發表
我開頭以為我睇錯價錢, 見佢250, 我心諗, 打小個零?!原來我都俾佢呃左....真係造得好靚
但實物的色水同真品確實有差!可能始終用料唔同!
作者: orangeming    時間: 25-3-2009 14:06

做得好似~唔知會唔會有人放上網當真的賣~ 就咁一
隻睇好難分

作者: inl    時間: 25-3-2009 15:23

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 25-3-2009 10:33 發表
Guns & GAYS has it for sale long long long time ago.  Just $250 ea.
作者: Hkpolice-Psu    時間: 25-3-2009 15:27

引用:
原帖由 inl 於 25-3-2009 15:23 發表

Guns & GAYS has it for sale long long long time ago.  Just $250 ea.
I've been long time no visit gun street man,just like 大鄉里出城~

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0