標題: 乜得咁多淫賊都係同一個姓.... [打印本頁]

作者: 積夫    時間: 2-4-2009 05:34     標題: 乜得咁多淫賊都係同一個姓....

八 人 遭 胸 襲   忍 無 可 忍 報 警 拉 人
印 傭 群 起 頂 證 小 色 魔

【 本 報 訊 】 長 洲 小 色 魔 連 環 非 禮 印 尼 女 傭 案 震 動 全 島 , 涉 案 14 歲 籃 球 小 將 , 去 年 起 專 向 島 上 印 傭 埋 手 , 從 後 「 揸 胸 」 或 熊 抱 「 搓 肚 」 非 禮 , 至 少 八 人 受 害 令 島 上 印 傭 聞 之 色 變 。 前 日 傍 晚 少 年 變 本 加 厲 , 個 多 小 時 內 連 環 胸 襲 五 名 印 傭 , 其 中 一 次 更 死 命 按 着 受 害 人 胸 部 不 放 , 受 害 印 傭 忍 無 可 忍 , 聯 袂 報 警 求 助 , 探 員 昨 到 學 校 拘 捕 涉 案 小 色 魔 , 經 調 查 後 暫 准 以 300 元 保 釋 候 查 。 記 者 : 吳 國 威

涉 多 次 胸 襲 印 傭 的 14 歲 少 年 姓 柯 , 外 表 斯 文 , 樣 貌 端 正 。 警 方 發 言 人 表 示 , 兩 名 女 子 前 晚 到 長 洲 警 署 報 案 , 指 分 別 在 3 月 26 日 及 30 日 於 龍 仔 村 垃 圾 站 外 遭 非 禮 , 警 方 稍 後 在 大 興 堤 路 拘 捕 一 名 14 歲 姓 柯 少 年 , 他 涉 嫌 非 禮 , 獲 准 以 300 元 保 釋 候 查 , 本 月 底 返 署 報 到 ....

男 友 召 兩 漢   輪 姦 女 朋 友
九 度 迫 玩 3P 及 4P   警 接 報 拘 兩 人

【 本 報 訊 】 深 水 埗 福 華 街 一 個 套 房 單 位 昨 午 揭 發 禁 錮 輪 姦 案 , 一 名 在 連 鎖 快 餐 店 任 職 的 21 歲 女 子 , 周 一 ( 上 月 30 日 ) 晚 上 被 認 識 不 久 的 男 友 帶 往 上 址 過 夜 後 遭 禁 錮 , 被 迫 玩 變 態 性 遊 戲 , 又 遭 變 態 男 友 夥 同 兩 名 男 子 輪 姦 九 次 , 飽 受 凌 辱 的 女 事 主 昨 午 趁 三 名 男 子 外 出 致 電 報 警 。 警 員 到 場 破 門 將 她 救 出 送 院 , 並 拘 捕 其 男 友 及 另 一 名 男 子 , 案 件 暫 列 禁 錮 及 強 姦 案 處 理 。
記 者 : 冼 偉 倫

遭 禁 錮 輪 姦 的 女 子 , 經 送 院 觀 察 後 再 被 送 往 法 醫 鑑 證 科 接 受 檢 驗 , 消 息 稱 , 她 事 後 情 緒 激 動 需 安 排 心 理 輔 導 。 至 於 被 捕 的 兩 名 男 子 , 其 中 一 人 姓 柯 ( 21 歲 ) , 報 稱 在 工 廠 任 倉 務 員 , 他 是 女 事 主 男 友 , 也 是 該 宗 輪 姦 案 主 謀 。

為 省 旅 費 寄 住   連 日 同 床 共 睡
台 灣 女 子 險 遭 男 友 人 淫 辱

【 本 報 訊 】 來 港 旅 遊 的 台 灣 女 子 , 疑 為 節 省 旅 費 寄 住 男 友 人 在 旺 角 彌 敦 道 的 寓 所 , 兩 人 同 床 共 睡 , 結 果 送 羊 入 虎 口 , 惹 來 色 狼 垂 涎 , 昨 晨 慘 遭 對 方 霸 王 硬 上 弓 企 圖 強 姦 , 女 事 主 奮 力 反 抗 呼 叫 驚 動 街 坊 報 警 。 警 員 趕 至 拘 捕 涉 案 男 子 , 女 事 主 悔 恨 有 眼 無 珠 , 哭 訴 : 「 早 知 道 我 就 去 住 飯 店 ! 」

邊 走 邊 哭 楚 楚 可 憐

受 辱 台 灣 女 子 27 歲 , 長 髮 披 肩 樣 子 清 秀 , 事 後 匆 匆 收 拾 行 李 離 開 單 位 , 因 雙 臂 紅 腫 疼 痛 , 由 女 警 陪 同 到 醫 院 治 理 ; 她 一 邊 拖 着 拉 篋 一 邊 抽 噎 飲 泣 , 楚 楚 可 憐 。
被 捕 疑 犯姓 柯 ( 36 歲 ) , 架 上 幼 框 眼 鏡 、 穿 着 恤 衫 西 褲 , 外 表 斯 文 。

唉,真係前世唔修喇....
作者: gtoray    時間: 2-4-2009 07:16

你唔係又姓柯下化..?
作者: kimkileo    時間: 2-4-2009 09:11

引用:
原帖由 gtoray 於 2-4-2009 07:16 發表
你唔係又姓柯下化..?
佢唉聲嘆氣咁......似係喎.....
作者: 阿Fee    時間: 2-4-2009 09:20

唔係同一日既報紙卦???????
回阿公:樓主唔係姓柯
作者: FNP90xvhk    時間: 2-4-2009 10:01

【 本 報 訊 】 來 港 旅 遊 的 台 灣 女 子 , 疑 為 節 省 旅 費 寄 住 男 友 人 在 旺 角 彌 敦 道 的 寓 所 , 兩 人 同 床 共 睡 , 結 果 送 羊 入 虎 口 , 惹 來 色 狼 垂 涎 , 昨 晨 慘 遭 對 方 霸 王 硬 上 弓 企 圖 強 姦 , 女 事 主 奮 力 反 抗 呼 叫 驚 動 街 坊 報 警 。 警 員 趕 至 拘 捕 涉 案 男 子 , 女 事 主 悔 恨 有 眼 無 珠 , 哭 訴 : 「 早 知 道 我 就 去 住 飯 店 ! 」

邊 走 邊 哭 楚 楚 可 憐

受 辱 台 灣 女 子 27 歲 , 長 髮 披 肩 樣 子 清 秀 , 事 後 匆 匆 收 拾 行 李 離 開 單 位 , 因 雙 臂 紅 腫 疼 痛 , 由 女 警 陪 同 到 醫 院 治 理 ; 她 一 邊 拖 着 拉 篋 一 邊 抽 噎 飲 泣 , 楚 楚 可 憐 。
被 捕 疑 犯姓 柯 ( 36 歲 ) , 架 上 幼 框 眼 鏡 、 穿 着 恤 衫 西 褲 , 外 表 斯 文 。

係唔係個女既做得惹人誤會左d呢?
作者: loki    時間: 2-4-2009 10:11

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 2-4-2009 10:01 發表

【 本 報 訊 】 來 港 旅 遊 的 台 灣 女 子 , 疑 為 節 省 旅 費 寄 住 男 友 人 在 旺 角 彌 敦 道 的 寓 所 , 兩 人 同 床 共  ...
可能係.正常人都唔會同個男友人一張床啦.可能比人拉時就推晒落男方度!
作者: 積夫    時間: 2-4-2009 10:19

全部都係今日生果日報o架....

阿公,我個簽名檔已經顯示晒我個中文全名的了, hahaha...

可惜作呢四句野比我o既老師已經過o左身....
作者: 阿Fee    時間: 2-4-2009 11:53

下....同一日咁橋

題外話:積夫 , 你咁早起身既,你好似今朝四點先幾收工咋
作者: ZaMaR    時間: 2-4-2009 12:00

同異性朋友同床仲扮冇野?
作者: 阿Fee    時間: 2-4-2009 12:07

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-4-2009 12:00 發表
同異性朋友同床仲扮冇野?
同床唔一定要有野嘅
作者: adrianyahk    時間: 2-4-2009 12:20

嘩...果單3P 4P真係四仔咁feel wor.,..上腦呀?
作者: HunterX    時間: 2-4-2009 14:15

個台灣妹都好傻好天真喎......
作者: kimkileo    時間: 2-4-2009 14:36

引用:
原帖由 HunterX 於 2-4-2009 14:15 發表
如果唔係好傻好天真就個台妹一定有問題啦....同床大被同眠....引人犯罪者.....
作者: 積夫    時間: 2-4-2009 16:29     標題: 回復 8# 的帖子

唉,因為今早積夫人一早就搞醒我...佢出門口唔記得熄收音機,仲開到鬼咁大聲,終於在「晨光905」環節入面o既「江湖嘭嘭聲」入面,比兩下好響o既槍聲嚇醒o左我,而我係今早6點半先撻落床的....

話時話,我比返張結婚相你未?未你就得閒來搵我拎....
作者: 積夫    時間: 2-4-2009 16:31

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 2-4-2009 10:01 發表

【 本 報 訊 】 來 港 旅 遊 的 台 灣 女 子 , 疑 為 節 省 旅 費 寄 住 男 友 人 在 旺 角 彌 敦 道 的 寓 所 , 兩 人 同 床 共  ...
應該提醒「告解亭」入面o個位「冇拍拖佐同居」o既師兄.....

請佢記得,女人真係可以反轉豬肚就係屎的....

雖然男人一樣可以...

但係呢o的事上面,男人真係硬食冇得解釋的...
作者: HunterX    時間: 2-4-2009 16:31

引用:
原帖由 kimkileo 於 2-4-2009 14:36 發表

如果唔係好傻好天真就個台妹一定有問題啦....同床大被同眠....引人犯罪者.....
如果係香港大陸姝既話, 我一定估係傾唔o岩價~~
作者: 麥當娜    時間: 2-4-2009 17:06

好彩我姓何唔係姓柯
作者: kimkileo    時間: 2-4-2009 17:07

引用:
原帖由 HunterX 於 2-4-2009 16:31 發表

如果係香港大陸姝既話, 我一定估係傾唔o岩價~~
怪叔叔果然鍾意諗野呀...
作者: sunny2014    時間: 2-4-2009 17:19

咁都好多淫棍姓陳既

p.s.樓主一講姓,我就諗起…

作者: HunterX    時間: 2-4-2009 17:34

引用:
原帖由 kimkileo 於 2-4-2009 17:07 發表

怪叔叔果然鍾意諗野呀...
照常理推測姐~~
作者: louisli    時間: 2-4-2009 18:04

引用:
原帖由 積夫 於 2-4-2009 16:31 發表

應該提醒「告解亭」入面o個位「冇拍拖佐同居」o既師兄.....

請佢記得,女人真係可以反轉豬肚就係屎的....

雖然男人一樣可以...

但係呢o的事上面,男人真係硬食冇得解釋的...
http://www.appleactionews.com/si ... 9&dis_type=text
話祈禱囉
作者: 亞延    時間: 2-4-2009 18:52

引用:
原帖由 louisli 於 2-4-2009 18:04 發表

http://www.appleactionews.com/si ... 9&dis_type=text
話祈禱囉
洗禮.....用其他液體渣嗎
作者: 莊家-犯罪無間    時間: 2-4-2009 21:13

引用:
原帖由 HunterX 於 2-4-2009 14:15 發表
個男的很黃很暴力
作者: 莊家-犯罪無間    時間: 2-4-2009 21:16

引用:
原帖由 sunny2014 於 2-4-2009 17:19 發表
咁都好多淫棍姓陳既

p.s.樓主一講姓柯,我就諗起…
變型金剛棒
作者: 1233    時間: 2-4-2009 21:18

禁岩姐.....同姓人有禁多
下次禁岩有陳既.....咪又可以話姓陳既人好喊濕??
作者: kimkileo    時間: 3-4-2009 08:23

引用:
原帖由 1233 於 2-4-2009 21:18 發表
禁岩姐.....同姓人有禁多
下次禁岩有陳既.....咪又可以話姓陳既人好喊濕??
唔洗咁岩既......有個姓陳既係好咸濕喎....
作者: kimkileo    時間: 3-4-2009 08:24

引用:
原帖由 HunterX 於 2-4-2009 17:34 發表

照常理推測姐~~
怪叔叔常理.....簡稱......怪理......
作者: MF    時間: 3-4-2009 17:07

全香港最勁果兩位.....雨夜屠夫同屯門色魔..都喺姓林的

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0