標題: 4.23 ............. 大 晒 冷 [打印本頁]

作者: keane    時間: 23-4-2009 18:34     標題: 4.23 ............. 大 晒 冷

作者: Lolanto    時間: 23-4-2009 20:25

勁呀~堅呀~
作者: queen    時間: 23-4-2009 22:44

如果有架唔知乜國嘅船現場水下收音, 祖國最高機密嘅核潛聲紋咪........
作者: kinyip18    時間: 24-4-2009 09:17

好堅呀
作者: kimkileo    時間: 24-4-2009 16:06

引用:
原帖由 queen 於 23-4-2009 22:44 發表
如果有架唔知乜國嘅船現場水下收音, 祖國最高機密嘅核潛聲紋咪........
091同092對平民係機密者....對外國相對已經唔係...老外最有性趣係相傳已落水既093同094
觀乎佢地肯大方show 091同092....肯定093同094落左水....
作者: lololo    時間: 24-4-2009 18:08

"如果"中国真係建成航母, 以現在既軍備配出黎既戰艦群會係點既呢??
作者: Gabriel2342    時間: 24-4-2009 22:50

今朝睇完感想就係解放軍無變過出新一代先show上一代的模式

報紙講咩首次亮相 長城218,長城177核潛只係80年代核潛...D新既仲收收埋埋 無咩surprise囉
作者: kimkileo    時間: 25-4-2009 12:11

引用:
原帖由 lololo 於 24-4-2009 18:08 發表
"如果"中国真係建成航母, 以現在既軍備配出黎既戰艦群會係點既呢??
點答你呢...除左航艦外仲要有一大堆配套戰艦,我國係防空同反潛依舊比較弱
有中華神盾但係配彈不足,有慢慢長路要走呀.....
作者: Zap    時間: 25-4-2009 12:27

引用:
原帖由 kimkileo 於 25-4-2009 12:11 發表

點答你呢...除左航艦外仲要有一大堆配套戰艦,我國係防空同反潛依舊比較弱
有中華神盾但係配彈不足,有慢慢長路要走呀.....
at least they should have their own GPS system build 1st. without it everything else is going to be meaning less...

for instanc... most of their sat com equpiment are from inmarxxt if they shut it down.....dooms night.

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0