標題: 裝金身 [打印本頁]

作者: MCH    時間: 29-5-2009 22:48     標題: 裝金身

裝金身請問搵邊間鋪頭,有咩好介紹呢
作者: rYaN    時間: 29-5-2009 23:15

引用:
原帖由 MCH 於 29-5-2009 10:48 PM 發表
裝金身請問搵邊間鋪頭,有咩好介紹呢
你唔出去問下先?
作者: Hunter    時間: 30-5-2009 02:54     標題: 回復 1# 的帖子

自己裝
作者: westdog    時間: 30-5-2009 02:55

想裝咩金身~?
作者: MCH    時間: 30-5-2009 13:17

引用:
原帖由 westdog 於 30-5-2009 02:55 發表
想裝咩金身~?
唔該咁多位師兄先 小弟想裝nova既kimber落mariu既1911度
作者: d.s    時間: 30-5-2009 13:41

引用:
原帖由 MCH 於 30-5-2009 13:17 發表

唔該咁多位師兄先 小弟想裝nova既kimber落mariu既1911度
名搶&童工
質素保證!!
作者: FNP90xvhk    時間: 30-5-2009 15:19

引用:
原帖由 MCH 於 30-5-2009 13:17 發表

個人建議QXF
老細處理慣真品,有心機又識錫住你d件黎做
作者: ayaka    時間: 30-5-2009 15:51

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 30-5-2009 15:19 發表

個人建議QXF
老細處理慣真品,有心機又識錫住你d件黎做
唔知手工貴唔貴呢?
好想裝tijicon kimber sight....但係又怕自己會汁衰
作者: FNP90xvhk    時間: 30-5-2009 15:55

引用:
原帖由 ayaka 於 30-5-2009 15:51 發表

唔知手工貴唔貴呢?
好想裝tijicon kimber sight....但係又怕自己會汁衰
如果你用既係nova身...
trijicon sight後sight係鬆既,要用膠水補
前sight就要磨,手工都幾好既
我對自己手工完全無信心所以無諗過自己做,大佬呀,隻sight鋼造架,點磨呀...個身果d料...一磨就成忽甩出黎
(究竟金身開發公司係痴左邊條線呀...咁貴一個身個sight位跟真數得唔得呀...... )

作者: ayaka    時間: 30-5-2009 16:01

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 30-5-2009 15:55 發表

如果你用既係nova身...
trijicon sight後sight係鬆既,要用膠水補
前sight就要磨,手工都幾好既
我對自己手工完全無信心所以無諗過自己做,大佬呀,隻sight鋼造架,點磨呀...個身果d料...一磨就成忽甩出黎
(究 ...
我就係用NOFA身......咁都係.............................................................算吧la
好在之前係18/f 忍到手.....唔係就笨左la
唔該師兄先
作者: FNP90xvhk    時間: 30-5-2009 16:32

引用:
原帖由 ayaka 於 30-5-2009 16:01 發表

我就係用NOFA身......咁都係.............................................................算吧la
好在之前係18/f 忍到手.....唔係就笨左la
唔該師兄先
老實同你講一句,要裝trijicon sight唔係唔得
但條街無人裝得好,亦無人裝得衰
同你熟果間就裝得最好

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0