標題: 想買枝馬記HI CAPA 5.1但係........... [打印本頁]

作者: FYFY1    時間: 3-6-2009 00:46     標題: 想買枝馬記HI CAPA 5.1但係...........

但係我想打top gas,金屬滑架想遲D先換(想打爛膠身先換),咁請問除左金屬滑架之外,可以換Dセ零件令他耐用D ....如果想大力D又雖要換Dセ零件 .....幾多錢到....
作者: phantomDx    時間: 3-6-2009 01:15

馬記原裝十分之耐用
想大力d就用green gas
改槍可以找槍鋪搞搞個甲   價錢自己去問
不過手槍大力無用
人地玩手槍多數玩原裝力
你想改大大力的槍都係用電槍改la
作者: yiuyiusiu    時間: 3-6-2009 01:22

引用:
原帖由 FYFY1 於 3-6-2009 00:46 發表
但係我想打top gas,金屬滑架想遲D先換(想打爛膠身先換),咁請問除左金屬滑架之外,可以換Dセ零件令他耐用D ....如果想大力D又雖要換Dセ零件 .....幾多錢到....
其實要改到打大力要放落去既資金分分鐘多過枝槍
MARUI玩準算啦 大力買KSC啦
HAPPY SHOOTING
作者: tomohiro    時間: 3-6-2009 12:19

師兄...我都係岩岩買左支 marui hi capa 5.1 , 咩都冇換,只係改左條硬 d 既回膛彈弓,打 top gas 都好ok ..不過間中打哂隻匣 d 彈...吾識 lock 住個膛... 有冇師兄可以指點一下 ~
作者: 118048    時間: 3-6-2009 18:47

換左彈弓係咁架嘞...
作者: 亞爾多    時間: 3-6-2009 19:03

引用:
原帖由 tomohiro 於 3-6-2009 12:19 發表
師兄...我都係岩岩買左支 marui hi capa 5.1 , 咩都冇換,只係改左條硬 d 既回膛彈弓,打 top gas 都好ok ..不過間中打哂隻匣 d 彈...吾識 lock 住個膛... 有冇師兄可以指點一下 ~
我枝原裝馬記M9用134a都係咁
用top gas會唔會有改善
作者: FYFY1    時間: 3-6-2009 23:21     標題: <馬記4.3>手槍用6.01管會有什麼用途......

效果好or唔好
作者: Castlevania    時間: 3-6-2009 23:26

你打IPSC?
作者: FYFY1    時間: 3-6-2009 23:33     標題: 回復 2# 的帖子

唔係.....我見到有枝2手馬記4.3用左6.01管,唔知好定唔好用...... 因為幾靚仔有D想買,但係唔知好唔用,所以諗住問下D師兄意見........我用來打game

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0