標題: 001快的解謎..... [打印本頁]

作者: kimkileo    時間: 13-6-2009 13:49     標題: 001快的解謎.....

火星驚現人頭骨
2009年06月13日
(11人)瀏覽人次:5,667 回應:0 轉寄朋友 文章回應
人類曾到過火星,還跟火星人合葬?這看似天方夜譚,但澳洲 UFO迷兼攝影師米德爾頓( Michael Middleton),從美國太空總署的火星探測車「勇氣號」傳回來的照片庫中,赫然發現一對疑似人類和外星人的頭骨。
照片背景是一大片沙礫,其中一塊類似石頭的白色物體,仔細一看,竟有眼窩和鼻窩,下顎嵌在泥沙中,活脫脫是一副人頭骨(箭嘴示)!令人吃驚的是,在疑似人頭骨右邊,也有一副疑似頭骨,但這個頭骨呈灰色,下顎很小,沒有鼻窩,眼窩又長又大,不成比例,說不定是火星人的頭骨。
米德爾頓不認為這是普通石頭,因為疑似頭骨周圍相當平坦,不似其他石頭堆的凹凸不平,況且它是白色,和紅棕色為主的火星表面不同,但為何人頭骨會在火星,相信要等太空人到火星探險,才能解開這個謎。
澳洲《每日電訊報》

好q謎呀...
作者: 笨蛋〞新手    時間: 13-6-2009 14:14

秋官又有新主題啦 ~~
作者: 衰人    時間: 13-6-2009 14:20

睇報紙又真係幾似既...........................
作者: L    時間: 13-6-2009 15:00

作者: MK~    時間: 13-6-2009 15:26

陰影黎姐…陰影黎姐…
作者: HunterX    時間: 13-6-2009 15:51

堅定流呀......
作者: ZaMaR    時間: 13-6-2009 16:10

睇錯!
作者: cccarlos    時間: 13-6-2009 16:21

where can i see the pic ?
作者: gtoray    時間: 13-6-2009 17:59

引用:
原帖由 cccarlos 於 13-6-2009 16:21 發表
where can i see the pic ?

作者: cccarlos    時間: 13-6-2009 18:13     標題: 回復 9# 的帖子

AMAZING!!!
作者: geoprotex    時間: 13-6-2009 18:14

照計火星無氧氣,理論上細菌唔可以生存,
咁屍體點可能腐化成白骨呢?最多咪變乾屍!
作者: kimkileo    時間: 13-6-2009 19:38

引用:
原帖由 geoprotex 於 13-6-2009 18:14 發表
唔係冇氧氣....相對地球係超少者........
作者: DevilGTO    時間: 13-6-2009 19:53

又可能係佢地唔係要oxygen 呢
作者: alan512    時間: 13-6-2009 20:01

引用:
原帖由 geoprotex 於 13-6-2009 06:14 PM 發表
可能外星人拎番屋企途中唔小心留左係火星,搵唔番
作者: alexl    時間: 13-6-2009 21:33

引用:
原帖由 geoprotex 於 13-6-2009 18:14 發表
火星哽係無細菌(可能仲未發現), 唔係米證實有外星生物存在, 外星生物並不單單係外星人

變白骨除左細菌, 一時超泠超熱, 肌肉會變乾變脆, 大風吹會散晒, 剩返硬骨

作者: samsamyu    時間: 13-6-2009 21:39

引用:
原帖由 24632198 於 13-6-2009 20:01 發表

可能外星人拎番屋企途中唔小心留左係火星,搵唔番
咁岩d外星人係飛船度打緊架,外星人一拳ban左另1個外星人個頭度,佢個頭就飛左去火星度
作者: geoprotex    時間: 13-6-2009 22:05

引用:
原帖由 alexl 於 13-6-2009 21:33 發表

火星哽係無細菌(可能仲未發現), 唔係米證實有外星生物存在, 外星生物並不單單係外星人

變白骨除左細菌, 一時超泠超熱, 肌肉會變乾變脆, 大風吹會散晒, 剩返硬骨
又有d道理喎,咁呢個謎係唔係已經破解到呀...001?
作者: ++朗++    時間: 13-6-2009 23:28

呢個情況可能同D一海葬一樣
只係地方唔同姐

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0