標題: [口痕] 解放軍軍糧 [打印本頁]

作者: winston05    時間: 23-6-2009 17:02     標題: [口痕] 解放軍軍糧

師兄, 細佬對老解d自熱飯好有興趣, 想買兩包咬吓.
上網有人放, 不過pm左十幾日都唔覆機.
想請問, 旺角邊到有得買? in's point會唔會有機?
Thanks a lot borther!
作者: BNR32V2    時間: 23-6-2009 17:11

去搵胡X文,佢可能有D計。

佢搵到好多老解既神奇野。
作者: winston05    時間: 23-6-2009 20:31

明白!thanks bro!
作者: T-800    時間: 24-6-2009 01:47

引用:
原帖由 BNR32V2 於 23-6-2009 17:11 發表
去搵胡X文,佢可能有D計。

佢搵到好多老解既神奇野。
好唔好味架.........?

happy shooting
i"ll be back................
作者: yiuyiusiu    時間: 24-6-2009 07:10

應該又係高電解 高纖維 高熱量 高殿粉質 既野合體壓縮板
作者: mozcardking    時間: 24-6-2009 08:28

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 01:47 發表

聽講係d 9唔搭8但又好飽既味
作者: etjeremy    時間: 24-6-2009 09:12

引用:
原帖由 mozcardking 於 24-6-2009 08:28 發表

聽講係d 9唔搭8但又好飽既味
好有深度
點都係自己試過到知
作者: McDull    時間: 24-6-2009 09:25

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 01:47 發表

我都想知
作者: MK~    時間: 24-6-2009 10:07

樓主唔好意思…因為今個月得你一個訂…一兩包好難拎…座底要十包先寄落黎…單一包的話運費會好貴…冇得share...所以cancel左><
好對唔住!!!對唔住!!!

我自已就食過一包叫做單兵既A餐,入面有兩包飯,兩包都ok好味,入面又臘腸又燒肉咁,D飯食落有食粽既感覺,打街場game食佢都唔錯…一包夠晒飽

我發現入面包餐具有牙簽=3=祖國的照顧真好

作者: winston05    時間: 24-6-2009 11:52

引用:

That is what I am going to find out!
作者: winston05    時間: 24-6-2009 11:53

引用:
原帖由 MKL04438 於 24-6-2009 10:07 發表
樓主唔好意思…因為今個月得你一個訂…一兩包好難拎…座底要十包先寄落黎…單一包的話運費會好貴…冇得share...所以cancel左><

我自已就食過一包叫做單兵既A餐,入面有兩包飯, ...
唔好客氣,訂唔到都無計. 係我虧先訂得果一包啫
出去旺角碰吓運氣囉~
作者: etjeremy    時間: 24-6-2009 12:12

引用:
原帖由 winston05 於 24-6-2009 11:53 發表

唔好客氣,訂唔到都無計. 係我虧先訂得果一包啫
出去旺角碰吓運氣囉~
你一次過定多d咪得
一定有打巴口痕想買黎試
作者: louisli    時間: 24-6-2009 12:33

引用:
原帖由 etjeremy 於 24-6-2009 12:12 發表

你一次過定多d咪得
一定有打巴口痕想買黎試
係囉,10盒都唔係好多之嘛
入左到時放返d出去都得
作者: MK~    時間: 24-6-2009 12:36

問題就係呢道…我冇錢買咁多番黎=3=""
作者: icecoke    時間: 24-6-2009 12:37

唔係bo ... 返上去廣州我見過有得散買bo ...
作者: BNR32V2    時間: 24-6-2009 13:48

引用:
原帖由 icecoke 於 24-6-2009 12:37 發表
唔係bo ... 返上去廣州我見過有得散買bo ...
GZ邊度有呀,如果係既,我叫個FD去掃貨個陣順路去幫你買包。
作者: MK~    時間: 24-6-2009 13:53

因為我搵試制部D人買…可以確保係最新製做出黎,擺得耐D@@
出面我見07年制既仲有得賣…雖然係可以擺兩年半姐年…
作者: 1233    時間: 24-6-2009 13:56

我有包乾糧喎
作者: ZaMaR    時間: 24-6-2009 14:02

其實...幾錢包?
作者: DESTINY--1    時間: 24-6-2009 14:10     標題: 回覆 4# 的帖子

食過,好好食,1包自熱軍糧已經夠醫肚
但食果時最好加埋包醬,如果唔加=無味

仲有加熱完,打開果時小心蒸氣噴出。
作者: 1233    時間: 24-6-2009 14:30

引用:
原帖由 ZaMaR 於 24-6-2009 14:02 發表
其實...幾錢包?
十幾蚊炸   唔係自熱果種,,係乾糧
小包既好似係6蚊人仔
作者: T-800    時間: 24-6-2009 14:52

引用:
原帖由 MKL04438 於 24-6-2009 10:07 發表

我自已就食過一包叫做單兵既A餐,入面有兩包飯, ...
咁十包幾HK$呢.............??,有冇簡介及sample相睇吓...........? pm.小弟la.............

作者: T-800    時間: 24-6-2009 16:04

over over.........MKL04438兄請通話............MKL04438兄請通話..............over over.........  

作者: T-800    時間: 24-6-2009 16:08

引用:
原帖由 DESTINY--1 於 24-6-2009 14:10 發表
食過,好好食,1包自熱軍糧已經夠醫肚
但食果時最好加埋包醬,如果唔加=無味

仲有加熱完,打開果時小心蒸氣噴出。
請問中國自熱軍糧何方有售,价錢如何..............

happy shooting....

i" ll be back........
作者: winston05    時間: 24-6-2009 16:09

老老豆豆, 呢條係我想訂果種嘢嘅link:
http://www.8264.cn/31052.html#news_text
$45 hkd一包, 一包有兩種飯.
如果夠人訂, 可唔可以搵MKL04438師兄幫手訂?

MKL04438兄, MOQ係唔係10包?
如果係, 有興趣嘅師兄不如我地搭棚啦...
可能個個加埋夠人呢, 試吓囉.

1) Winston 05 - 2包.
作者: T-800    時間: 24-6-2009 16:13

軍醫訂2包(無牛肉成份架可.........)

作者: winston05    時間: 24-6-2009 16:42

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 16:13 發表
軍醫訂2包(無牛肉成份架可.........)

餐單如下:
a餐谱:自热什锦炒饭(280克)、自热腊肠炒饭(280克)、香辣酱(10克)
b餐谱:自热豆角牛肉炒饭(280克)、雪菜肉丁炒饭(280克)、香辣酱(10克)
c餐谱:雪菜肉丝炒面(280克)、压缩干粮(125克)、香辣酱(10克)

1) Winston 05 - 2包 (A set).
2) 軍醫兄 - 2包.

唔好腳軟. 仲有無?
作者: T-800    時間: 24-6-2009 16:46

每種餐有兩包饭...............?
要A 餐(雜錦炒饭有否牛肉成份.......?sorry 軍醫戒牛..........)
thank you!

HAPPY SHOOTING
I"ll be back..................

作者: T-800    時間: 24-6-2009 16:51

咁乾糧有冇得訂................

I"ll be back..................
作者: jelly鞭    時間: 24-6-2009 17:05

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 14:52 發表

咁十包幾HK$呢.............??,有冇簡介及sample相睇吓...........? pm.小弟la.............

簡介如下:
http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=41531
︿︿要就快手啦,我同MK就泥訂其他貨,齊人都可以一齊訂埋。XD
相就。。。

作者: T-800    時間: 24-6-2009 17:09     標題: 回覆 30# 的帖子

thank you jelly兄:
sorry!老人家長氣問清楚D:
每種餐是否包括有兩個饭...............?
A 餐:雜錦炒饭有否牛肉成份.......?sorry 軍醫戒牛..........
thank you!

作者: jelly鞭    時間: 24-6-2009 17:11

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 17:09 發表
thank you jelly兄:
sorry!老人家長氣問清楚D:
每種餐是否包括有兩個饭...............?
A 餐:雜錦炒饭有否牛肉成份.......?sorry 軍醫戒牛..........
thank you!

I"ll b ...
我幫你問下MK
我都唔食牛。。。。。夠9個人的話我又訂一包先XD
作者: winston05    時間: 24-6-2009 17:12

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 16:51 發表
咁乾糧有冇得訂................

乾糧就唔知喇...不過C set都有一包壓縮乾糧.
成份真係要問問賣果位喇.
MKL04438兄召喚!

2) 軍醫兄 - 2包.
作者: T-800    時間: 24-6-2009 17:15

如A 餐:雜錦炒饭無牛肉成份就訂夠3包...........

thank you jelly兄....

另外乾糧 how much ,訂幾包玩吓也好...................
作者: winston05    時間: 24-6-2009 17:15

引用:
原帖由 jelly鞭 於 24-6-2009 17:11 發表

我幫你問下MK
我都唔食牛。。。。。夠9個人的話我又訂一包先XD
而家都有4包喇喎, 加埋jelly兄都過左一半啦~

2) 軍醫兄 - 3包 (A set).
作者: jelly鞭    時間: 24-6-2009 17:21

引用:
原帖由 winston05 於 24-6-2009 17:15 發表

而家都有4包喇喎, 加埋jelly兄都過左一半啦~

2) 軍醫兄 - 3包 (A set).
唉。。。。上個月好多人訂。。。。早知果時訂埋。。。。= =
作者: T-800    時間: 24-6-2009 17:22

如A 餐:雜錦炒饭有牛肉成份就唔要A,只要一包(C set)
無牛肉成份就=3 包 A  , 再 加 1 包 C

THANK YOU!

作者: jelly鞭    時間: 24-6-2009 17:25

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 17:22 發表
如A 餐:雜錦炒饭有牛肉成份就唔要A,只要一包(C set)
如無牛肉成份就=3 包 A  , 再 加 1 包 C

THANK YOU!

OK
搵唔到MK。。。。。 失左蹤???
作者: winston05    時間: 24-6-2009 17:28

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 17:22 發表
如無牛肉成份就=3 包 A  , 再 加 1 包 C

THANK YOU!

2) 軍醫兄 - 3包 (A set) + 1包 (C set). (如果A仔無牛肉)

仲有無? 有嘅師兄可以自己加名同數量~
作者: T-800    時間: 24-6-2009 17:29

OVER ..............MKL04438兄請通話、MKL04438兄請通話...........OVER ..............OVER ..............

THANK YOU!

作者: jelly鞭    時間: 24-6-2009 17:37

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 17:29 發表
OVER ..............MKL04438兄請通話、MKL04438兄請通話...........OVER ..............OVER ..............

THANK YOU!

佢MSN都冇ON,,電話又唔通。。。。唔通俾II捉左。@@
作者: T-800    時間: 24-6-2009 17:38

引用:
原帖由 jelly鞭 於 24-6-2009 17:37 發表

佢MSN都冇ON,,電話又唔通。。。。唔通俾II捉左。@@
..................

I'll be back..........
作者: MK~    時間: 24-6-2009 18:11

係係係…返黎啦…頭先出左街整槍,sorry...(電話唔通?可能你撞正我搭緊lift...定你打錯電話呀XD)

A餐入面個什錦炒飯,我食唔到有牛肉,入面同腊腸炒飯冇分別…都係豆呀,臘腸呀,燒肉呀咁

令外一包軍糧入面A餐同B餐都係有兩個飯,而C餐就一個飯+一個壓縮乾糧

希望幫到你^^
砌夠十包就訂得架啦我^^

作者: T-800    時間: 24-6-2009 18:17     標題: 回覆 43# 的帖子

ok!
(1) Winston 05兄 - 2包 (A set).
(2) 軍醫 - 3包 (A set)
(3) 軍醫 - 1包 (c set)
sorry Winston 05兄,講埋您果份..............

I'll be back..........
作者: BNR32V2    時間: 24-6-2009 18:20

引用:
原帖由 winston05 於 24-6-2009 16:42 發表

餐單如下:
a餐谱:自热什锦炒饭(280克)、自热腊肠炒饭(280克)、香辣酱(10克)
b餐谱:自热豆角牛肉炒饭(280克)、雪菜肉丁炒饭 ...
我想問:

我訂1個A餐得唔得
作者: gordonyip    時間: 24-6-2009 18:21

多口一句,老解個壓縮乾糧好Q硬,不過都幾好食,我上次用刀插碎壓縮乾糧先食到
作者: jelly鞭    時間: 24-6-2009 18:24

夠9人我要個C︿︿
作者: MK~    時間: 24-6-2009 18:37

引用:
原帖由 gordonyip 於 24-6-2009 18:21 發表
多口一句,老解個壓縮乾糧好Q硬,不過都幾好食,我上次用刀插碎壓縮乾糧先食到
我掉埋牆掉碎佢先食=.="味道都ok...
我情願佢咁硬,都好過軟林林成舊尼膠咁…
作者: MK~    時間: 24-6-2009 18:38

引用:
原帖由 BNR32V2 於 24-6-2009 18:20 發表

我想問:

我訂1個A餐得唔得
自已跟名加落去啦^^多謝各位…
作者: BNR32V2    時間: 24-6-2009 18:46

引用:
原帖由 MKL04438 於 24-6-2009 18:38 發表

自已跟名加落去啦^^多謝各位…
我要1個A餐,搞手唔該
作者: ranger_hk    時間: 24-6-2009 18:47

引用:
原帖由 winston05 於 24-6-2009 15:58 發表

2) 軍醫兄 - 3包 (A set) + 1包 (C set). (如果A仔無牛肉)

有呀!我想要一包(A set) thank you very much!
作者: MK~    時間: 24-6-2009 18:51

(4) BNR32V2 - 1包 (A set)
(5) ranger_hk - 1包 (A set)

各位請pm我你地既msn/電話…方便聯落同收錢…
(大家知唔知道要收左錢先架其實…><)
作者: T-800    時間: 24-6-2009 18:57

引用:
原帖由 MKL04438 於 24-6-2009 18:37 發表

嘩咁唔要 C SET 咯(人老無牙吃........ )
A SET 3 包 only ....sorry.........

happy shoting
i"ll be back.........
作者: T-800    時間: 24-6-2009 18:58

up date:
(3) BNR32V2兄 - 1包 (A set)
(4) ranger_hk兄 - 1包 (A set)
pm咗您.......thx!

作者: jelly鞭    時間: 24-6-2009 19:02

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 18:57 發表

嘩咁唔要 C SET 咯(人老無牙吃........ )
A SET 3 包 only ....sorry.........

搵個軍護姐姐幫你正碎佢啦XDXDXD
作者: T-800    時間: 24-6-2009 19:07

引用:
原帖由 jelly鞭 於 24-6-2009 19:02 發表

搵個軍護姐姐幫你正碎佢啦XDXDXD
等您价绍........
ps:咬慣咗牙力太大會好危險.........

i"ll be back..........
作者: jelly鞭    時間: 24-6-2009 19:13

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 19:07 發表

等您价绍........
ps:咬慣咗牙力太大會好危險.........

你講緊姐姐會好危定係。。。。。。
作者: T-800    時間: 24-6-2009 19:18

係咬慣咗D姐姐牙力太大會好危險.........

算 LA .......FORGET I T ........... FORGET I T ..........

作者: BNR32V2    時間: 24-6-2009 19:22

引用:
原帖由 MKL04438 於 24-6-2009 18:51 發表
(4) BNR32V2 - 1包 (A set)
(5) ranger_hk - 1包 (A set)

各位請pm我你地既msn/電話…方便聯落同收錢…
(大家知唔知道要收左錢先
45蚊,唔通你會行左去咩。

貴既就難講姐。。。。。。。
作者: BNR32V2    時間: 24-6-2009 19:25

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 19:18 發表
係咬慣咗D姐姐牙力太大會好危險.........

算 LA .......FORGET I T ........... FORGET I T ..........

軍醫叔叔支槍唔係鐵鑄
作者: jelly鞭    時間: 24-6-2009 19:29

引用:
原帖由 BNR32V2 於 24-6-2009 19:25 發表

軍醫叔叔支槍唔係鐵鑄
OH。。。GET到了。。。。
嘿嘿嘿。。。
作者: BNR32V2    時間: 24-6-2009 19:40

引用:
原帖由 jelly鞭 於 24-6-2009 19:29 發表

OH。。。GET到了。。。。
嘿嘿嘿。。。
JELLY你太慢啦
作者: jelly鞭    時間: 24-6-2009 19:42

引用:
原帖由 BNR32V2 於 24-6-2009 19:40 發表

JELLY你太慢啦
因為我純潔嘛
作者: MK~    時間: 24-6-2009 20:02

Jelly...得閒要出黎見下世面啦,唔好成日掛住補習啦XD
作者: jelly鞭    時間: 24-6-2009 20:06

引用:
原帖由 MKL04438 於 24-6-2009 20:02 發表
Jelly...得閒要出黎見下世面啦,唔好成日掛住補習啦XD
去邊見世面先,去9龍塘???
作者: DevilGTO    時間: 24-6-2009 20:14

引用:
原帖由 MKL04438 於 24-6-2009 06:37 PM 發表

點解我食落似消化餅禁鬆化既...
正好今晚冇野食,要食個C餐
不過又幾好食

作者: Dominic    時間: 24-6-2009 20:42

looks good
I'd like to stock up a few as well,

(5) Dominic - 3包 (A set) , 1包( B set), 2包 (C set)
作者: alan512    時間: 24-6-2009 21:03

引用:
原帖由 MKL04438 於 24-6-2009 08:02 PM 發表
其實邊個係jelly
我地打game佢有冇黎
作者: MK~    時間: 24-6-2009 21:04

好野!夠數!訂得成啦大家!
請各位買家PM我留聯落方法…
作者: MK~    時間: 24-6-2009 21:05

引用:
原帖由 24632198 於 24-6-2009 21:03 發表

其實邊個係jelly
我地打game佢有冇黎
你唔識佢…佢未同我地打過game
作者: alan512    時間: 24-6-2009 21:20

引用:
原帖由 MKL04438 於 24-6-2009 09:05 PM 發表

你唔識佢…佢未同我地打過game
而家幾錢包呀?
我有性趣再入貨
佢d壓縮乾糧可能改良左,唔係大硬,又唔易散~
作者: MK~    時間: 24-6-2009 21:33

價錢一樣$45
作者: 蕉皮    時間: 24-6-2009 21:47

買黎去j神game黎玩下都好
1a1c呀唔該
作者: 冥亞帝.劍    時間: 24-6-2009 22:09

(6) 冥亞帝.劍- 2包 (A set).                                                                                    唔該哂MK師兄

作者: winston05    時間: 24-6-2009 22:56

好, 到我繼續接龍.

(5) Dominic - 3包 (A set) , 1包( B set), 2包 (C set),  total 6包
(6) 冥亞帝.劍- 2包 (A set)

So far, 15 packs in total.
各位大哥靚仔PM MK兄聯絡方法啦!

作者: MK~    時間: 24-6-2009 23:02

一夜間收到唔小人pm我買軍糧…搞到呢個post好似係賣廣告咁tim=3=
作者: 冥亞帝.劍    時間: 24-6-2009 23:12

引用:
原帖由 MKL04438 於 24-6-2009 23:02 發表
一夜間收到唔小人pm我買軍糧…搞到呢個post好似係賣廣告咁tim=3=
又唔係話賣廣告既~有好野大家分享吓吖ma^^
作者: McDull    時間: 24-6-2009 23:23

引用:
原帖由 MKL04438 於 24-6-2009 23:02 發表
好似幾受歡迎
作者: T-800    時間: 24-6-2009 23:32

引用:
原帖由 BNR32V2 於 24-6-2009 19:40 發表

JELLY你太慢啦
咪心邪la,軍醫都好純潔架........(四十年前.............)

forget it ....forget it

i"ll be back

作者: BNR32V2    時間: 24-6-2009 23:32

引用:
唔好話賣廣告。。。。。。。。

我呢D想搵一包半包黎試下既,邊個會理我丫。
作者: BNR32V2    時間: 24-6-2009 23:33

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 23:32 發表

咪心邪la,軍醫都好純情架........(四十年前.............)

forget it ....forget it

i"ll be back
軍醫叔叔請原諒我心邪。

因為小弟血氣方剛,正係成日心邪既年紀
作者: alan512    時間: 25-6-2009 00:41

引用:
原帖由 MKL04438 於 24-6-2009 11:02 PM 發表
而家我要嘗試向我老逗拎取軍費,要睇下成唔成功先落單
作者: jelly鞭    時間: 25-6-2009 00:46

哈哈哈,夠數,
MK加我一個C。。。。。
BNR兄我唔可以心邪架。。。會教壞BO習果D細佬仔。。。。。
作者: louisli    時間: 25-6-2009 00:48

引用:
原帖由 MKL04438 於 24-6-2009 18:37 發表

用boot 踩
或用槍柄樁埋去
或者full碎佢先
作者: jelly鞭    時間: 25-6-2009 00:49

引用:
原帖由 24632198 於 24-6-2009 21:03 發表

其實邊個係jelly
我地打game佢有冇黎
HI,我未同你地打過GAME呀,我多同自己D隊友打。。。
打過幾次街場同埋WALK IN後見識到世界黑暗,怕左出去打,咪同埋D FD玩囉,講真,打WG都係想開心,唔想同人因鬼火,死不而嗌交
作者: chrislau    時間: 25-6-2009 01:01

唔好意思!!!
我宜家可否加單? Set A同C 各要一個得唔得?

可以請pm我,thanks!!!
作者: jelly鞭    時間: 25-6-2009 01:06

引用:
原帖由 chrislau 於 25-6-2009 01:01 發表
唔好意思!!!
我宜家可否加單? Set A同C 各要一個得唔得?

可以請pm我,thanks!!!
可加單,請SEND EMAIL到
jellyjellt123123@yahoo.com.hk
作者: chrislau    時間: 25-6-2009 01:15

引用:
原帖由 jelly鞭 於 25-6-2009 01:06 發表

可加單,請SEND EMAIL到
jellyjellt123123@yahoo.com.hk
需要咩資料?
作者: 蕉皮    時間: 25-6-2009 01:16

可以講下邊個訂左嗎?我驚少左我呀
作者: jelly鞭    時間: 25-6-2009 01:26

引用:
原帖由 chrislau 於 25-6-2009 01:15 發表

需要咩資料?
名,電話同埋要咩就OK了....
http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=41531
講明咩餐啦XD
作者: 冥亞帝.劍    時間: 25-6-2009 01:53

MK師兄,小弟正話PM左你,追加2包 (B set),前後共4包,2A2B^.^收到PM既請覆一覆小弟吖~唔該哂
同埋大約幾時到會有呢??大約得架la~好等小弟預定軍費先^.^
辛苦哂MK師兄~
作者: jelly鞭    時間: 25-6-2009 01:58

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 25-6-2009 01:53 發表
MK師兄,小弟正話PM左你,追加2包 (B set),前後共4包,2A2B^.^收到PM既請覆一覆小弟吖~唔該哂
同埋大約幾時到會有呢??大約得架la~好等小弟預定軍費先^.^
辛苦哂MK師兄~
你SEND去果個EMAIL啦,易D計人頭..
作者: 冥亞帝.劍    時間: 25-6-2009 02:06

已Send了e-mail,請師兄查收
作者: winston05    時間: 25-6-2009 06:12

引用:
原帖由 jelly鞭 於 25-6-2009 01:58 發表

你SEND去果個EMAIL啦,易D計人頭..
我晨早send 左email俾你喇, 你覆吓啦. 幾日前果個咩聲氣都無, 你收唔收到架?

作者: MK~    時間: 25-6-2009 10:08

等我一等…正忙於更新買家表…好快會有新既買家表出^^thx everyone
作者: MK~    時間: 25-6-2009 10:19

A數量B餐數量C餐數量
Winston052Dominic1Dominic2
軍醫3冥亞帝.劍2蕉皮1
BNR32V21Jelly1
ranger_hk1Brian1
Dominic3
蕉皮1
冥亞帝.劍2
chrislau1
Brian1

各位可以對一對個表睇下岩唔岩^^有咩問題係道回覆番is ok^^

作者: not_now    時間: 25-6-2009 10:33

d醬最好食   唔係講笑

因為得d醬有味
不過人一世物一世抵試
作者: winston05    時間: 25-6-2009 10:57

引用:
原帖由 MKL04438 於 25-6-2009 10:19 發表
A餐數量B餐數量C餐數量Winston052Dominic1Dominic2軍醫3冥亞帝.劍2蕉皮1BNR32V21Jelly1ranger_hk1皓棋 招 1Dominic3Brian1蕉皮1冥亞帝.劍2chrislau1皓棋 招 1Brian1

各位可以對一對個表睇下岩唔岩^^有咩問題係道 ...
My order is correct!
作者: MK~    時間: 25-6-2009 12:47

引用:
原帖由 not_now 於 25-6-2009 10:33 發表
d醬最好食   唔係講笑

因為得d醬有味
不過人一世物一世抵試
果日打game食我又冇試過包醬喎@@因為見佢話係辣既…怕太辣冇咁多水飲=3="
作者: 蕉皮    時間: 25-6-2009 12:52

唔該曬呀,師兄們,j神場game有野玩啦

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0