標題: 我地又開波啦...... [打印本頁]

作者: kimkileo    時間: 5-7-2009 09:05     標題: 我地又開波啦......

重要行幾耐架....好q累呀...

我真係好q累呀.....早知唔考陸戰隊啦....

講咁多睇路啦

噹..也事幹....

incoming......

cover.....

死入屋做乜呀....

發生乜野事呀....

妖...激死我啦

冷靜的...冷靜的

會死人架喎....點冷靜呀....

兄弟....準備好就上路啦....

你自己上路先啦...

咁臭口....送你一程添....

乜樹幹我衝出去你地衝返入黎....

入返黎呀菜鳥.....食lunch呀

衝呀....開飯啦

佢衝去邊呀..有車黎接我地喎...

睇下今日食乜餸先...

嘩...唔錯咁喎....

有牛扒...羊架...薯條....仲有雪糕添....

轟隆.......

想阻住我地開飯...兄弟打.....

阻住晒開飯呀拿....打佢班旦散.....

呢的就係打仗.....

我尿急呀...

喂...菜鳥你去邊呀...

作者: SL1991    時間: 5-7-2009 09:22

啲相好正!Thank you!!但係啲旁白就................... ..........搞到冇哂feel....
作者: 0608    時間: 5-7-2009 09:39

點解唔用x神泥做題材呀
作者: bmw740i    時間: 5-7-2009 11:29

嘩.  嗰嗰都換哂 15 囉...  x!!

另外.Thks C Hing 啲靚相..
作者: Pvt.King    時間: 5-7-2009 12:11

引用:
原帖由 bmw740i 於 5-7-2009 11:29 發表
嘩.  嗰嗰都換哂 15 囉...  x!!

另外.Thks C Hing 啲靚相..
仲個個都換晒SPC...真係快到呢...
作者: Dominic    時間: 5-7-2009 12:58

expect to see more SPCs and MTVs out to the market in 3-6 months
作者: POCMarco    時間: 5-7-2009 13:03

點分 SPCs and MTVs ??
作者: 0608    時間: 5-7-2009 13:35     標題: 回覆 5# 的帖子

美軍冇野多
就係錢多~
作者: RANGER    時間: 5-7-2009 13:53

classic CGF's post!!!
作者: Pvt.King    時間: 5-7-2009 13:57

引用:
原帖由 POCMarco 於 5-7-2009 13:03 發表
點分 SPCs and MTVs ??
完全唔同樣...  你點分吊帶背心同冷背心丫?
作者: 118048    時間: 5-7-2009 16:40

第17,18張個水牌咁得意既?好似畫畫咁,2隻動物中間有間屋係咩意思呢?
作者: kimkileo    時間: 5-7-2009 20:09

引用:
原帖由 0608 於 5-7-2009 09:39 發表
點解唔用x神泥做題材呀
點解我要用佢.....未有耐排到佢....
作者: Dominic    時間: 5-7-2009 22:10

any brother have information about the side plate carriers Built-into the Cummerbund?
作者: 阿堅    時間: 5-7-2009 23:33

e張正牙...
彈殼..彈鍊...
作者: jimjimjimjim099    時間: 5-7-2009 23:58

d gear好似怪怪地咁........
好鬆...好殘咁.....
冇左我見開美軍果隻feel....
作者: NCP013    時間: 6-7-2009 14:46

引用:
原帖由 Dominic 於 5-7-2009 22:10 發表
any brother have information about the side plate carriers Built-into the Cummerbund?
會唔會係係改良左既spc呢...?或者新既腰封  ....spc 果對side plate真係好頂手
作者: yiuyiusiu    時間: 6-7-2009 22:44

死啦......唔記得同佢講佢未拎子彈
作者: m4devastator    時間: 6-7-2009 22:52

i love USMC

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0