標題: 英軍師兄請進 [打印本頁]

作者: Parachuter    時間: 6-7-2009 22:45     標題: 英軍師兄請進

請問osprey body armour MK1同MK2有乜野分別? 希望師兄們解答
作者: queen    時間: 7-7-2009 21:02

呀樓主, 其實我想講.....你喺gamegame友問完就唔洗喺度開相同嘅post架啦......

因為好多英軍玩家都不問世事, 唔多會答人嘢, 喺香港各大討論區會答你英軍嘢嘅, 來來去去都係嗰班人.......唔洗兩度出post啦......
作者: derek_lok    時間: 7-7-2009 22:46

你咪copy返個段比佢重溫囉
作者: Parachuter    時間: 8-7-2009 19:00

我諗住唔同架嗎......
作者: lamwk00    時間: 8-7-2009 19:09

你出post 之前可以先 search 一下有關英軍既 post.......... 可能你會一早搵到答案
再者你會同時應該留意到黎黎去去都係果堆 ID or 頭象 reply , 咁你覺得會有分別嗎?
作者: derek_lok    時間: 9-7-2009 00:30

引用:
原帖由 lamwk00 於 8-7-2009 19:09 發表
你出post 之前可以先 search 一下有關英軍既 post.......... 可能你會一早搵到答案
再者你會同時應該留意到黎黎去去都係果堆 ID or 頭象 reply , 咁你覺得會有分別嗎?
有時真係覺得.......行頭窄成咁
作者: chunchun92    時間: 9-7-2009 01:24

引用:
原帖由 queen 於 7-7-2009 21:02 發表
呀樓主, 其實我想講.....你喺gamegame友問完就唔洗喺度開相同嘅post架啦......

因為好多英軍玩家都不問世事, 唔多會答人嘢, 喺香港各大討論區會答你英軍嘢嘅, 來來去去 ...
哈!師兄!勁喎!咁你都知………
作者: 張y    時間: 10-7-2009 09:49

引用:
原帖由 chunchun92 於 9-7-2009 01:24 發表

哈!師兄!勁喎!咁你都知………
佢好難唔知wor

佢係事頭婆嘛XD

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0