標題: 新仔一問 [打印本頁]

作者: leo2633ai    時間: 7-7-2009 00:53     標題: 新仔一問

有冇d咩 關於槍的game好玩  客觀的
作者: 亞爾多    時間: 7-7-2009 10:12

唔好再簡單D......
槍game
玩2戰?現代?未來?
戰爭?喪屍?恐怖?
講清楚D先啦
作者: Gabriel2342    時間: 7-7-2009 15:46

Top 10 fps: http://compactiongames.about.com/od/firstpersongames/tp/topfps.htm

Battlefield , Half-Life , Far Cry, Doom, Halo, S.T.A.L.K.E.R, Call of Duty, Medal of Honor, America's Army......etc

you can also found the answer  form gamespot, pcgamer and ign.

http://www.ign.com/
http://www.gamespy.com/

作者: 亞爾多    時間: 7-7-2009 17:22

搭單問下
而家有無咩鋪頭偷偷入左CSS?(散買唔跟其他game)
老豆又話考完試買...問佢又話遲D先...
作者: Gabriel2342    時間: 7-7-2009 21:16

引用:
原帖由 亞爾多 於 7-7-2009 17:22 發表
搭單問下
單game依家應該都好難揾到...咁耐已經無貨入
買橙盒la
作者: 亞爾多    時間: 7-7-2009 23:26

引用:
原帖由 surefire0828 於 7-7-2009 21:16 發表

單game依家應該都好難揾到...咁耐已經無貨入
買橙盒la
橙盒唔係portal+TF2+HL2咩
作者: Gabriel2342    時間: 8-7-2009 00:00

引用:
原帖由 亞爾多 於 7-7-2009 23:26 發表

橙盒唔係portal+TF2+HL2咩
係wo...搞錯咗
之前HL:EP2有連CSS既 可以揾吓
作者: 亞爾多    時間: 8-7-2009 00:01

引用:
原帖由 surefire0828 於 8-7-2009 00:00 發表

係wo...搞錯咗
之前HL:EP2有連CSS既 可以揾吓
出面有賣?

作者: 亞爾多    時間: 8-7-2009 20:37

引用:
原帖由 亞爾多 於 7-7-2009 17:22 發表
搭單問下
有無師兄知道啊
我驚等到CSO執左CSS出返黎都未有得玩......
作者: 飛哥仔    時間: 8-7-2009 20:40

引用:
原帖由 亞爾多 於 8-7-2009 20:37 發表

有無師兄知道啊
我驚等到CSO執左CSS出返黎都未有得玩......
CSS即係最初哥隻cs? (呵呵呵, 我有原裝有key有cd )
作者: 亞爾多    時間: 8-7-2009 20:43

引用:
原帖由 飛哥仔 於 8-7-2009 20:40 發表

CSS即係最初哥隻cs? (呵呵呵, 我有原裝有key有cd )
CSS係cz之後,cso之前果隻
用source引擎果隻
作者: Gabriel2342    時間: 8-7-2009 22:36

引用:
原帖由 亞爾多 於 8-7-2009 20:43 發表

CSS係cz之後,cso之前果隻
用source引擎果隻
其實我有隻...又唔要囉...你要唔要
作者: 亞爾多    時間: 8-7-2009 22:37

引用:
原帖由 surefire0828 於 8-7-2009 22:36 發表

其實我有隻...又唔要囉...你要唔要
唔明
你有隻game定有個code
無入到你個steam ac
作者: Gabriel2342    時間: 8-7-2009 22:40

引用:
原帖由 亞爾多 於 8-7-2009 22:37 發表

唔明
你有隻game定有個code
無入到你個steam ac
係碟+CD KEY...half-life2一開始出果陣係包埋css 二合一
依家都唔玩啦 你要俾你又点話...
作者: 亞爾多    時間: 8-7-2009 22:43

引用:
原帖由 surefire0828 於 8-7-2009 22:40 發表

係碟+CD KEY...half-life2一開始出果陣係包埋css 二合一
依家都唔玩啦 你要俾你又点話...
入左落steam ac可以再落一次架咩
作者: Gabriel2342    時間: 8-7-2009 22:46

引用:
原帖由 亞爾多 於 8-7-2009 22:43 發表

入左落steam ac可以再落一次架咩
應該可以...css一早已經係steam度del左啦  之前del過幾次再裝都ok
作者: 亞爾多    時間: 8-7-2009 22:50

引用:
原帖由 surefire0828 於 8-7-2009 22:46 發表

應該可以...css一早已經係steam度del左啦  之前del過幾次再裝都ok
同一個key入兩個ac
作者: Gabriel2342    時間: 8-7-2009 22:54

引用:
原帖由 亞爾多 於 8-7-2009 22:50 發表

同一個key入兩個ac
唔得架咩...  其實係steam會記住cd-key係邊個acc? 定係del成隻game果陣會del埋呢?
作者: 亞爾多    時間: 8-7-2009 22:56

引用:
原帖由 surefire0828 於 8-7-2009 22:54 發表

唔得架咩...  其實係steam會記住cd-key係邊個acc? 定係del成隻game果陣會del埋呢?
del game果陣隻game會去左個ac既"尚未安裝"果度
如果可以一次過裝多個ac咪好著數?
買一盒分比全CGF玩
作者: Gabriel2342    時間: 8-7-2009 23:00

引用:
原帖由 亞爾多 於 8-7-2009 22:56 發表

del game果陣隻game會去左個ac既"尚未安裝"果度
如果可以一次過裝多個ac咪好著數?
買一盒分比全CGF玩
原來係咁樣...因為我del左steam好耐啦...最近為咗AA3先down番...真係唔係好記得啲detail
作者: 亞爾多    時間: 8-7-2009 23:04

引用:
原帖由 surefire0828 於 8-7-2009 23:00 發表

原來係咁樣...因為我del左steam好耐啦...最近為咗AA3先down番...真係唔係好記得啲detail
咁你down番steam見唔到"尚未安裝"咩
作者: Gabriel2342    時間: 8-7-2009 23:06

引用:
原帖由 亞爾多 於 8-7-2009 23:04 發表

咁你down番steam見唔到"尚未安裝"咩
無留意...成晚隻眼望住AA個download %
作者: 亞爾多    時間: 8-7-2009 23:10

引用:
原帖由 surefire0828 於 8-7-2009 23:06 發表

無留意...成晚隻眼望住AA個download %
根住就係用捷徑開,無開過steam......
作者: 亞爾多    時間: 8-7-2009 23:43

仲有無師兄可以幫下我......
除左上網買同老翻之外既方法
同埋想問下css改skin可唔可以改model架,定係只改texture

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0