標題: 英國佬打阿富汗 [打印本頁]

作者: MS    時間: 18-7-2009 21:26     標題: 英國佬打阿富汗

英國佬從二戰後做咗美國契細佬,文雅D叫契弟!昨日在倫敦十幾架靈車載住D阿富汗英雄遺体.......市民O道肅立送英雄最後一程!可惜MS無映相機否則.........
英國佬心口掛住個勇字.....明知三軍未動£££先行......美國佬坐直升機....英國佬做INFANTRY步兵.....OO中伏
英國佬出兵MS才疏學淺認為着數有
1.在國際上有美國佬照
2.武器有有效日期....唔用等LING去掉?美國佬包底何樂而不為!
3.兵要實戰不能好似打WAR GAME.....亳無恐懼感,打極都唔死重有打WAR GAME一有頭昏身熱....一声拜拜返屋企,充涼,大小二便等衛生問題......傳染病等等......度度都有豬流感......唔去過戰塲好難形容!
最後最好僱佣軍咁計.......着美軍制服,用美軍武器為時未晚!英國佬政黨立立亂唔知點收科
作者: auxair    時間: 18-7-2009 21:50

MS 兄講得對!
.......着美軍制服,用美軍武器為時未晚!
Special Forces Support Group

作者: B20_hk    時間: 18-7-2009 22:47

引用:
原帖由 MS 於 18-7-2009 21:26 發表
英國佬從二戰後做咗美國契細佬,文雅D叫契弟!昨日在倫敦十幾架靈車載住D阿富汗英雄遺体.......市民O道肅立送英雄最後一程!可惜MS無映相機否則.........
英國佬心口掛住個勇字.....明知三軍未動££& ...
阿富汗
一打打足6年
英國佬無錢

ヌ要搞奧運
從伊拉克阿富汗撤兵是唯一方法
作者: kimkileo    時間: 18-7-2009 23:05

SALUTE.....

[imghttp://img148.imageshack.us/img148/8174/610xqlu.jpg][/img]

作者: B20_hk    時間: 18-7-2009 23:07

引用:
原帖由 kimkileo 於 18-7-2009 23:05 發表
SALUTE.....

http:// ...
為セ?
作者: jcode    時間: 18-7-2009 23:22

D 兵仲有排等先返得屋企
作者: TOROYIU    時間: 18-7-2009 23:25

we'll never forget you
作者: MS    時間: 19-7-2009 00:29

老妻問ms死咗點葬法 ms話死在那葬在那 ......有得揀僅係英國喇....死得有尊嚴!你地諗下李小龍算巴閉......条棺材佬咬住支煙.....六個人有六個款爛身爛世.....睇下上圖有個棺材佬着住燕尾晚禮服戴高帽引路大叫........亞乜乜出殯囉
作者: 高!高!高!    時間: 19-7-2009 00:32

很好的相.
作者: MS    時間: 19-7-2009 00:34

引用:
原帖由 B20_hk 於 18-7-2009 23:07 發表

為セ?
為國家!乜當兵要你去可以唔去咩
作者: MS    時間: 19-7-2009 00:39

引用:
原帖由 jcode 於 18-7-2009 23:22 發表
D 兵仲有排等先返得屋企
想快好易喎........早死早着
作者: Lolanto    時間: 19-7-2009 01:48

其實打仗就一定有死傷

點解呢次傷亡會咁引人注目

小弟少留意有關新聞

盼各位說明
作者: Zielfernrohr    時間: 20-7-2009 12:17

引用:
原帖由 MS 於 19-7-2009 00:39 發表

想快好易喎........早死早着
只怕比人捉左去
連名牌都執唔番
作者: sas190    時間: 20-7-2009 18:14

引用:
原帖由 hkncnc 於 19-7-2009 01:48 發表
其實打仗就一定有死傷

點解呢次傷亡會咁引人注目

小弟少留意有關新聞

盼各位說明
好似係自阿富汗戰爭以黎,英軍單日第2最高傷亡既日子(2日8人陣亡),其中5個係黎自同一個patrol

最高傷亡係06年9月6日一架mr2墜毀,造成14名英軍死亡

同時英軍差唔多9成既傷亡都係IED造成.....
作者: mozcardking    時間: 22-7-2009 21:40

作者: alan512    時間: 22-7-2009 23:41

格車個設計幾正,我都係第一次見

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0