標題: COD:MW2多人遊戲(已編輯) [打印本頁]

作者: tinchauy    時間: 28-7-2009 09:43     標題: COD:MW2多人遊戲(已編輯)

COD:MW2最新消息:
http://www.gametrailers.com/video/multiplayer-trailer-modern-warfare/53382?ref=playerfeat
殺11人可以當AC-130砲手!
可以用刺針射AC-130!
還有那結局...太X了!
=========================================================================
這麼現在直升機有甚麼用途???
最好AC130會飛那麼低...
用手榴彈可以擊暈對手.....咦????
H&K公司的所有槍械都登場...
熱能探測器成為了配件....咦????
=========================================================================
據了解,S.C.A.R會登場,
新介面好美麗....
====================================12:36================================
當那臺飛機不該航行太低,卻很低時
就要懷疑是否是狂派金鋼了
運氣不好的話炸下去只讓泥土動了一點也是有的啊
其實玩到後來在大部份的地圖上都學會躲轟炸了。當然 Shipment 那些就沒話說啦..

作者: louisli    時間: 28-7-2009 11:00

引用:
原帖由 tinchauy 於 28-7-2009 09:43 發表

COD:MW2最新消息:
http://www.gametrailers.com/vide ... 3382?ref=playerfeat
殺11人可以當AC-130砲 ...
手榴彈可以掟暈人呢個game idea 好早就有啦喎
早在jagged alliance 已經可以
拿起手乜q都掟過去
作者: sunny2014    時間: 28-7-2009 11:28

刺針之前果枝有熱像既係乜黎?

作者: 牛奶    時間: 28-7-2009 11:37

好正呀.....
作者: tinchauy    時間: 28-7-2009 12:21

引用:
原帖由 牛奶 於 28-7-2009 11:37 發表
好正呀.....
PC的SM魔人又會CAMP旗
作者: 哈佬    時間: 28-7-2009 13:25

我有個疑問.. 就係當玩家夠11  kill streak之後, 點樣上架AC-130度?
莫非係直接將玩家視角轉去AC-130入面?
作者: 飛哥仔    時間: 28-7-2009 20:54

引用:
原帖由 sunny2014 於 28-7-2009 11:28 發表
刺針之前果枝有熱像既係乜黎?
所謂既heartbeat sensor....
作者: 廢柴    時間: 28-7-2009 21:20

引用:
原帖由 tinchauy 於 28-7-2009 09:43 發表
H&K公司的所有槍械都登場...
係咪真架, g36呀
作者: 廢柴    時間: 28-7-2009 21:30

頂, 架AC130仲可以放FLARE, 點打
作者: 飛哥仔    時間: 28-7-2009 21:37

引用:
原帖由 廢柴 於 28-7-2009 21:30 發表
頂, 架AC130仲可以放FLARE, 點打
要打應該唔難, 如果flare可以不斷係咁用既咁有ac130既隊一定win緊, 會失去平均, 實會set d野去counter他既....
作者: 廢柴    時間: 28-7-2009 22:30

引用:
原帖由 飛哥仔 於 28-7-2009 21:37 發表

要打應該唔難, 如果flare可以不斷係咁用既咁有ac130既隊一定win緊, 會失去平均, 實會set d野去counter他既....
flare應該點都係要時間reload架喇, 除非佢除左reload時間仲有使用限制, 但係我真正驚既係, 正如唔係個個都會帶rpg一樣, stinger我諗都唔會係個個都肯帶..............

rpg雖然唔準, 但係最少可以打下人, stinger只係用黎打飛機, 又會有幾多人肯徙個perk去帶呢
作者: tinchauy    時間: 28-7-2009 22:43

引用:
原帖由 廢柴 於 28-7-2009 22:30 發表

flare應該點都係要時間reload架喇, 除非佢除左reload時間仲有使用限制, 但係我真正驚既係, 正如唔係個個都會帶rpg一樣, stinger我諗都唔會係個個都肯帶..............

rpg雖然唔準, 但係最少可以打下人, stin ...
低level的菜鳥(直指
作者: 飛哥仔    時間: 28-7-2009 23:00

引用:
原帖由 tinchauy 於 28-7-2009 22:43 發表

低level的菜鳥(直指
你唔係GAME神, 請留意語氣. 你的分折算很用心, 很多版友都學到唔小野, 不過都唔算好深入同詳盡. 而且比你強既人都好多架.

隻GAME一日未出一日都唔知, 不過FLARE應該有彈數限制, 就算係既我都唔覺STINGER會只有1粒, FLARE用左之後再用另一支咪OK, 大不了即刻自殺又有新既一支, 更加上比人苗準時應該會好似BF2咁會有TARGET既警告, 使用FLARE既時間應該都要好準, 你比人FAKE放左FLARE之後再發炮你點算....如果FLARE真係無限使用令AC130咁難打低既, LEE隻GAME就會變左AC130爭論戰囉....

BF2既FLARE都係無限用但係要叉咁囉, 都係有辦法打DOWN丫.BF2仲可以控制下架機. 架AC130應該無得比你控呱?

作者: sunny2014    時間: 29-7-2009 11:59

引用:
原帖由 飛哥仔 於 28-7-2009 20:54 發表

所謂既heartbeat sensor....
唔係
我係問緊枝槍係乜槍
係唔係MG4
作者: Gabriel2342    時間: 29-7-2009 13:03

依....果支好似係AT-4而唔係stinger wo!

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0