標題: [WA] GBB M733!? [打印本頁]

作者: ayaka    時間: 8-8-2009 18:45     標題: GBB M733!?

Bxmber出品....
重有177....係咪gp個支

作者: 阿堅    時間: 8-8-2009 19:01

用CNC身同限量個枝呀...
GP個網都有
作者: derek    時間: 8-8-2009 22:08

我只係想要佢呢款upper receiver
作者: mujiadam    時間: 9-8-2009 00:03

引用:
原帖由 derek 於 8-8-2009 22:08 發表
我只係想要佢呢款upper receiver
我想要幾把177黎改A1 , VN...............
作者: 資源回收筒=人=    時間: 9-8-2009 00:28

我想要個身姐
作者: gainax    時間: 9-8-2009 11:39

之P+PIRME身
作者: RANGER    時間: 9-8-2009 13:14

i want a lower receiver ....
作者: derek    時間: 10-8-2009 02:31     標題: 回覆 4# 的帖子

i want AR15 A2
作者: chiyichen    時間: 11-8-2009 11:32

m733 太漂亮啦!
作者: rho837    時間: 15-8-2009 12:13

嘩! 呢幾支一定係好野! 如果冇收錯風! 上下身啲物料同"井星"鍛造身一樣!
作者: mujiadam    時間: 16-8-2009 00:44

引用:
原帖由 rho837 於 15-8-2009 12:13 發表
嘩! 呢幾支一定係好野! 如果冇收錯風! 上下身啲物料同"井星"鍛造身一樣!
IN 記差好多........
作者: MG-42    時間: 22-8-2009 20:11

作者: bmw740i    時間: 22-8-2009 20:16

引用:
原帖由 mujiadam 於 9-8-2009 00:03 發表

我想要幾把177黎改A1 , VN...............
洗鬼改..  試吓問名槍可唔可以訂好過啦..
作者: kennard    時間: 22-8-2009 20:16

我要CAR-15
作者: gainax    時間: 24-8-2009 10:15

有得賣喇  價錢還可接受
http://www.wargameclub.com/pcart ... -GBR-BMGBB01_srch_1
作者: rho837    時間: 24-8-2009 19:14

"IN 記差好多........" (本人覺得)其實IN記個下身外表係最"仿真"! 唔計IN記個上身有小小不同"真槍"尺吋! IN記上下身拍PIN後之鬆緊程度"真係同真槍一樣!

So far 我係外國玩AR-15過啲上下身都唔夠PRIME身精細! 玩具槍太精細冇真槍過種粗廣味道! 同時真野幾時都有火藥氣味(好正)!
作者: lhlui    時間: 25-8-2009 09:29

引用:
原帖由 rho837 於 24-8-2009 19:14 發表
"IN 記差好多........" (本人覺得)其實IN記個下身外表係最"仿真"! 唔計IN記個上身有小小不同"真槍"尺吋! IN記上下身拍PIN後之鬆緊程度"真係同真槍一樣!

So far 我係外國玩AR-15過啲上下身都唔夠PRIME身精細 ...
那位朋友好像是說 "物料" 差好多, 不是說外表.

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0