標題: 突發其想,勿插 [打印本頁]

作者: teddyx    時間: 31-8-2009 16:23     標題: 突發其想,勿插

有次打打下game係度諗wargame係5係有錢大晒
跟住我返屋企問老豆,佢話係架,你駛多D錢買個大彈鼓,,買5000飛一game+支好o既249改到200m/s然後係甘派彈
我當時o左,後尾諗深一層又好似係wo...
請師兄講下[wargame係5係有錢大晒]
感恩不盡
作者: McDull    時間: 31-8-2009 16:31

咁唔叫打WG,叫派膠
作者: HugoLaLaLa    時間: 31-8-2009 16:34

情況其實同打機射擊game一樣既o者,
實實在在咁響有限彈約,會死既情況之下打一隻game,
永遠都刺激過不死身,無限彈約咁去玩。

如果你試過team work,有戰略,有子彈限制既情況下打game,
派子彈係永遠俾唔到同一種刺激過癮既感覺你既。
不過人既野,各有各喜好啦~
作者: teddyx    時間: 31-8-2009 16:42

其實我5係e個e c 我係諗係5係有錢大晒
作者: loki    時間: 31-8-2009 16:54

我覺得唔係有錢大晒.
只係有錢會玩得更開心.更多元化
作者: 小雲雲    時間: 31-8-2009 16:54

唔係有大哂,只係有錢你有好既裝備
大哂既係你對住班惡過你既不死人,你full完佢地可以唔死仲要話你地矛先係大哂
其實最緊要係玩得大家都開開心心,咩有錢冇錢,用緊咩裝備都唔係重點
完game個個都有講有笑,已經約緊下場game幾時打,我覺得咁先係打game
作者: teddyx    時間: 31-8-2009 16:58     標題: 回覆 6# 的帖子

好感動
尤其是句[完game個個都有講有笑]
作者: L    時間: 31-8-2009 17:08

作者: 老鼠    時間: 31-8-2009 19:14

咁樣打,為左d咩?
作者: 亞爾多    時間: 31-8-2009 19:15

引用:
原帖由 老鼠 於 31-8-2009 19:14 發表
咁樣打,為左d咩?
破壞環境
作者: hermanht    時間: 31-8-2009 22:59

引用:
原帖由 teddyx 於 31-8-2009 16:23 發表
跟住我返屋企問老豆,佢話係架,你駛多D錢買個大彈鼓,,買5000飛一game+支好o既249改到200m/s然後係甘派彈
請師兄 ...
你仲要有一D識得係你派膠果時會上位的隊友or 對面冇一D知你唔係full緊佢之後會走出來掃你的人.

呢D用錢都買得到~
作者: 里安    時間: 31-8-2009 23:04

引用:
原帖由 teddyx 於 31-8-2009 16:23 發表
請師兄 ...
我覺得就唔係既

我自己打game基本上享受腎上線素增加果個過程

輸贏我唔係好care

我用幾多著成點打幾多彈都無咩影響

所以有錢係咪大晒完全在乎你點睇Wargame呢樣野
作者: CrazyBoy    時間: 1-9-2009 00:02

引用:
原帖由 里安 於 31-8-2009 23:04 發表

我覺得就唔係既

我自己打game基本上享受腎上線素增加果個過程

輸贏我唔係好care

我用幾多著成點打幾多彈都無咩影響

所以有錢係咪大晒完全在乎你點睇Wargame呢樣野
睇睇下搞到我都想打返場game..
作者: 莊家-犯罪無間    時間: 1-9-2009 00:07

一雞八千嗰d就係屈機
作者: 里安    時間: 1-9-2009 00:17

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 1-9-2009 00:02 發表

睇睇下搞到我都想打返場game..
就黎天氣涼啦

打啦打啦
作者: ZaMaR    時間: 1-9-2009 00:24

有錢係大晒,有錢可以渣Benz去打game,冇錢就搭Bus去打game...
作者: CrazyBoy    時間: 1-9-2009 00:30

引用:
原帖由 里安 於 1-9-2009 00:17 發表

就黎天氣涼啦

打啦打啦
我都己經收左一半山
作者: hermanht    時間: 1-9-2009 01:53

引用:
原帖由 ZaMaR 於 1-9-2009 00:24 發表
有錢係大晒,有錢可以渣Benz去打game,冇錢就搭Bus去打game...
其實我覺得渣車打game好辛苦, 冇一次我打完game唔係上車訓到落車... 如果打完仲要自己渣番出去, 真係...
作者: 莊家-犯罪無間    時間: 1-9-2009 01:54

引用:
原帖由 ZaMaR 於 1-9-2009 00:24 發表
流動軍火庫
作者: 衰人    時間: 1-9-2009 14:51

有$$唔係大晒

對我黎講只係可以講買多d好d既裝備~~~~
作者: 亞爾多    時間: 1-9-2009 14:52

對無錢既人黎講
有錢的確係大晒
作者: 路比    時間: 1-9-2009 14:54

引用:
原帖由 小雲雲 於 31-8-2009 16:54 發表
唔係有大哂,只係有錢你有好既裝備
大哂既係你對住班惡過你既不死人,你full完佢地可以唔死仲要話你地矛先係大哂
其實最緊要係玩得大家都開開心心,咩有錢冇錢,用緊咩裝備都唔係重點
完game個個都有講有笑,已經約緊下 ...
同感

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0