標題: [宣戰]新力表示今後將全力打擊盜版 [打印本頁]

作者: 亞延    時間: 15-9-2009 19:36     標題: [宣戰]新力表示今後將全力打擊盜版

對於防盜版,新力表示將會投入更多工作和精力。來自新力的工作人員John Koller表示:“我們已經在PSP3000 取得顯著的成功
(目前為止PSP3000還沒有完美破解),現在我們將會在PSP3000的基礎對PSP go做出更大的改善。不僅僅在軟體方面(如官方5.55系統的限制)
不斷改進,在硬體方面PSP GO的電池將更加牢不可破。”目前PSP1000/2000型主機都是在神奇電池的基礎上刷寫自製系統實現完美破解,
而新力PSP GO的電池也將在PSP3000的基礎上針對破解做出了最大的改善!這也就意味著,PSP GO想刷寫自製系統實現完美破解將會十分艱難。

向廣大黑客再下戰書???世上又有邊個城堡真係攻極都唔入架
作者: Gabriel2342    時間: 15-9-2009 19:41

係囉   睇吓係咪真係咁無堅不摧...

呢個世界無野係完美
作者: Tyiji    時間: 15-9-2009 19:43

吹下水都得掛
作者: 衰人    時間: 15-9-2009 19:57

講下就可能得
作者: kennard    時間: 15-9-2009 19:59

但係真係唔知佢點防呢
作者: 莊家-犯罪無間    時間: 15-9-2009 20:00

到佢無堅不催的時候,就無人買佢
作者: derek_lok    時間: 15-9-2009 20:04

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 15-9-2009 20:00 發表
到佢無堅不催的時候,就無人買佢
有COPY強國山寨版..咩都有可能..........抄
作者: 蕉皮    時間: 15-9-2009 20:21

又同自己銀包作對
作者: 亞延    時間: 15-9-2009 20:31

寫程式既可能果幾十人,但係攻擊程式既人有成千上萬,點防
作者: typhoon8    時間: 15-9-2009 21:52

正所謂道高一尺,魔高一丈,今日psp主機既銷量,咪又係拜盜版所賜,互惠互利,美其名打擊盜版,不如將d錢想下怎搞好marking及行銷策略擴大正版用戶,提升遊戲品質,為仍支持正版既玩家提供更好既遊戲仲實際~搞好品牌形象~君不見用a貨人仕不見得箇中很享受
作者: seamoncheng    時間: 15-9-2009 22:20

引用:
原帖由 typhoon8 於 15-9-2009 21:52 發表
正所謂道高一尺,魔高一丈,今日psp主機既銷量,咪又係拜盜版所賜,互惠互利,美其名打擊盜版,不如將d錢想下怎搞好marking及行銷策略擴大正版用戶,提升遊戲品質,為仍支持正版既玩家提供更好既遊戲仲實際~搞好品牌形象~君不 ...
同意....放咁錢落去...遲早都係比人破解架姐...不如搞好d game好過啦
作者: 資源回收筒=人=    時間: 16-9-2009 02:50

系統完美 隻game有問題
一樣死

你睇之前gta大法
作者: louisli    時間: 16-9-2009 11:34

加3g modem,整多d online game 咪得囉
學xbox咁ban機
作者: louisli    時間: 16-9-2009 11:38

乜psp3000仲未破到架咩?
我見國內鋪頭都大字標題話完美破解
作者: 資源回收筒=人=    時間: 16-9-2009 12:52

引用:
原帖由 louisli 於 16-9-2009 11:34 發表
加3g modem,整多d online game 咪得囉
學xbox咁ban機
psp上網既平台比較多
「你果邊要用正版 咁我未上第二到囉

3000機破唔破唔關我事
我淨係想玩新game姐
作者: McDull    時間: 16-9-2009 14:57

PS3咁惡搞,都一樣俾人搞掂左。

無老番既遊戲機,邊個會去買。
作者: ZaMaR    時間: 16-9-2009 15:04

道高一尺,魔高一丈。

我仲用緊1000機
作者: Alex_山    時間: 17-9-2009 16:03

我地背靠偉大既祖國~~~我就唔信無人破到佢,只係時間既問題姐~~

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0