標題: 你你的玩法使我極疲倦...《Final Fantasy13》發售日與售價正式公佈 [打印本頁]

作者: 亞延    時間: 19-9-2009 03:07     標題: 你你的玩法使我極疲倦...《Final Fantasy13》發售日與售價正式公佈

《Final Fantasy13》發售日與售價正式公佈(轉載)

SQUARE ENIX社長和田洋一于9月8日晚間舉辦的“Final Fantasy XIII Premiere Party”中宣佈,PS3《Final Fantasy13》確定將于12月17日推出,價格9240日元。
會中同時也公佈《Final Fantasy13》的主題曲“因為有你(君ゎゆペろヘ)”將由菅原紗由理演唱。歐美地區目前仍按照E3所公佈的時程,預定於2010年春季推出。

會中Sony電腦娛樂(SCE)社長兼集團執行長平井一夫也宣佈,將隨《Final Fantasy13》同步推出薄型PS3主機同梱版包裝,主機樣式與內容物等詳情尚待後續確認。
PS3《Final Fantasy13》預定12月17日推出,價格9240日元。

轉自-新浪網 SINA.COM

會中Sony電腦娛樂(SCE)社長兼集團執行長平井一夫也宣佈,將隨《Final Fantasy13》同步推出薄型PS3主機同梱版包裝,主機樣式與內容物等詳情尚待後續確認。

PS3《Final Fantasy13》預定12月17日推出,價格9240日元。

女角應該好快有H漫睇

呢個女仔預告時個長袍蓋頭LOOK咪幾好囉.....而家個樣好似岩岩吸完毒咁

十年前都係咁玩架~2D渣嗎.......又唔係既,鐘意RPG既又唔洗訓喇

千古不變既玩法...即使好多未玩過FF而對佢華麗畫面著迷既人都俾佢今集個MV蒙蔽左以為係動作型新作
結果.........前面加返指令兩個字先唔該.....
RPG大大作,之前四舊水FF7BR+DEMO既破天荒貴野....你會唔會對個主角起痰呢
作者: WESTER    時間: 19-9-2009 12:14

死圖的
希望真係好玩+好故仔啦......
作者: westdog    時間: 23-9-2009 13:49

唔通真係要破戒買ps3~~~
作者: -l-    時間: 25-9-2009 10:12

引用:
原帖由 westdog 於 23-9-2009 13:49 發表
唔通真係要破戒買ps3~~~
Xbox also have wor...
作者: -l-    時間: 25-9-2009 10:14

引用:
原帖由 亞延 於 19-9-2009 03:07
發表 女角應該好快有H漫睇
已經有

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0