標題: 支野出彈好慢同出左2十幾米之後好散 [打印本頁]

作者: zx1996zx8    時間: 5-10-2009 23:20     標題: 支野出彈好慢同出左2十幾米之後好散

支野出彈好慢同出左2十幾米之後好散,
我支野係M120彈弓,GP M120魔打,其它唔G'
我支係DBOY M4CQB'
我想問下,要換D咩先可以令D彈打出去飛哥時快D,同D彈直D'
唔該曬'
作者: Vindicator    時間: 5-10-2009 23:29

換精密管可以準d
作者: zx1996zx8    時間: 5-10-2009 23:36

但係D彈打出去飛得好慢?
作者: T-800    時間: 6-10-2009 02:06

喂........玩具國產 airsoft gun打廿幾米之後至散係咁上下咯 ,試吓打0.25靚d嘅珠la..........
ps:話明M4CQB'  CQB一般打10幾M左右..........

香港合法氣鎗來講,打4.5mm鉛彈/鋼珠會準好多,不過只能打靶,不能打人(打game..........)

happy shooting!
作者: mic_hk    時間: 6-10-2009 06:52

引用:
原帖由 T-800 於 6-10-2009 02:06 發表
喂........玩具國產 airsoft gun打廿幾米之後至散係咁上下咯 ,試吓打0.25靚d嘅珠la..........
ps:話明M4CQB'  CQB一般打10幾M左右..........

香港合法氣鎗來講,打4.5mm鉛彈/鋼珠會 ...
都未必~~用重D珠~開大D個上旋~可以扯直d彈道!
我改過國九M4CQB~清左管~用二五珠~15米內射可樂罐底九成中!
仲有~PM你~你吳覆我~死野!

作者: 118048    時間: 6-10-2009 23:00

dboy ?  set過個波箱先講啦
作者: ~~方~~    時間: 9-10-2009 23:44

換埋hop-up會好d
作者: T-800    時間: 9-10-2009 23:48

引用:
原帖由 mic_hk 於 6-10-2009 06:52 發表

都未必~~用重D珠~開大D個上旋~可以扯直d彈道!
我改過國九M4CQB~清左管~用二五珠~15米內射可樂罐底九成中!
仲有~PM你~你吳覆我~死野!
您pm我........係咩.......?失覺晒tim......... sorry !   

happy shooting!
作者: JOHN2    時間: 13-10-2009 22:50

試下用EXCEL 0.2珠, 效果唔錯

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0