標題: Hurricane holo sight 同 eotech holo sight 比較 (嚴禁吹水) [打印本頁]

作者: lf2hooo    時間: 9-11-2009 17:27     標題: Hurricane holo sight 同 eotech holo sight 比較 (嚴禁吹水)

比較過的 Ching

wargame 真用性上有咩分別?

Hurricane 有冇暈光, 係咪0死角

作者: 豬肥    時間: 9-11-2009 17:47

hurricane's is a replicated version of eotech's holo
作者: 1233    時間: 9-11-2009 17:50

放監

再殺過

作者: lf2hooo    時間: 9-11-2009 17:52

引用:
原帖由 豬肥 於 9-11-2009 17:47 發表
hurricane's is a replicated version of eotech's holo
I know but I want the know this differents between them
作者: 冥亞帝.劍    時間: 9-11-2009 17:54

盲目神又發功鳥
作者: Zap    時間: 9-11-2009 17:55

引用:
原帖由 lf2hooo 於 9-11-2009 17:52 發表

I know but I want the know this differents between them
One real, One copy!
作者: lf2hooo    時間: 9-11-2009 18:01

引用:
原帖由 Zap 於 9-11-2009 17:55 發表

One real, One copy!
I mean wargame 真用性上有咩分別
作者: lf2hooo    時間: 9-11-2009 18:02

引用:
原帖由 1233 於 9-11-2009 17:50 發表
放監

再殺過
嚴禁吹水
作者: lf2hooo    時間: 9-11-2009 18:03

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 9-11-2009 17:54 發表
盲目神又發功鳥
嚴禁吹水
作者: 紗夢    時間: 9-11-2009 18:39

盲目神

真野前面望唔會有reticle投射,
假野就有成個reticle比你見倒,

直野個reticle夠光夠集中,
假野係戶外陽光下,好大機會見唔倒個reticle(較到最光是)

直野望出去十分清晰,
假野我相信你剩係會見倒你d頭髮,眼同塊面
因為假野反光情況十分嚴重,有照鏡既功能

真野能歸零,
假野未必得
作者: 蛇    時間: 9-11-2009 18:55

引用:
原帖由 lf2hooo 於 9-11-2009 18:01 發表

I mean wargame 真用性上有咩分別
咩叫真用性... ?
作者: ysk    時間: 9-11-2009 20:23

真野當你係任何角度望入去都可以LOCK住你要既TARGET 好似果十字跟住走咁
假野做唔到. 會移位

當你有時候不能夠用正確姿勢瞄準時.例如面不貼槍托.  你就知真野既好處
作者: lf2hooo    時間: 9-11-2009 21:37

hurricane 打wargame 好唔好,可玩性高唔高?

我應唔應買eotech 553?  性價比點?
作者: ayaka    時間: 9-11-2009 21:44

用玩具copy同真野比
作者: noveske    時間: 9-11-2009 21:48

BIG difference.  Cannot compare.  EOTech uses a laser holographic recticle... copy just uses..... LED? maybe.. haha

I have both but you need to use your human eye to see the big difference.  Pictures do not come out clear.

作者: geoprotex    時間: 9-11-2009 22:06

買唔起就無得好講啦,否則一定係選真品!
copy只係抄個外觀而模仿唔到個內涵,可以話根本係兩種完全唔同嘅野,
既然唔同level又點可以直接比較呢?
作者: zachary    時間: 9-11-2009 23:50

盲目神又發功....雖然backup左...不過你d罪行就係人都知...
算...如果啊公唔再kill你...你自己好醒醒定定...

copy同真品的分別在於....價錢, 保證同功能...
自己上下網搵料...雖然話呢度好多好叻ge人....不過我地唔容許有懶ge人
作者: ayaka    時間: 10-11-2009 11:44

盲目神洗咩用HOLOSIGHT姐....
用LASER咪得lo
作者: deathmaster    時間: 18-11-2009 12:35

引用:
原帖由 lf2hooo 於 9-11-2009 21:37 發表
hurricane 打wargame 好唔好,可玩性高唔高?

我應唔應買eotech 553?  性價比點?
要講性價比, 應該要同你份身家比.
作者: Zielfernrohr    時間: 19-11-2009 01:07

引用:
原帖由 geoprotex 於 9-11-2009 22:06 發表
買唔起就無得好講啦,否則一定係選真品!
copy只係抄個外觀而模仿唔到個內涵,可以話根本係兩種完全唔同嘅野,
既然唔同level又點可以直接比較呢?
果D係Dummy
作者: ~~方~~    時間: 20-11-2009 00:32

佢支laser唔係仲勁過bb彈既咩

一掃就ok啦,駛乜用holo sight~

瞄係哂時間架...掃啦

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0