標題: cso成功地入侵了cod6 [打印本頁]

作者: limyueshing    時間: 13-11-2009 13:08     標題: cso成功地入侵了cod6

在spec ops的 delta-terminal 發現的,一開始就響你面前
兩只沙鷹...手都斷

作者: Vindicator    時間: 13-11-2009 13:10

兩只沙鷹
作者: dondon24    時間: 13-11-2009 17:25

作者: sam524    時間: 13-11-2009 19:40

唔好掛...
再係咁落去...
只係得返cso玩
作者: tinyau1134    時間: 13-11-2009 19:57

係唔係.50ae
作者: Zeiss    時間: 13-11-2009 20:10

做人唔係應該不斷進步咩 咁cod照計應該越黎越逼真啦 點解會有啲咁既情況出現架
作者: jackieyue    時間: 13-11-2009 21:00

點止得DE,仲有TMP and Mini UZI(好似係)!D Screenshot唔知係邊(所以把唔到d圖上黎),有冇人可以幫到我?
作者: nishi    時間: 13-11-2009 21:16

COD一直都唔係玩真實系, 今次MW2講到明係玩遊戲性同爽快感
而且..隻GAME既雙DE同其他雙槍, 跟本遠D都打唔到, 完全瞄唔到既, 現實中單手拎DE拎到既人都大有人在(YOUTUBE有), 呢點我又唔覺得太誇WOR

而且, 呢關佢比你係打D盾佬用...
作者: Dr.Eric    時間: 13-11-2009 22:16

2 DE...
作者: limyueshing    時間: 13-11-2009 23:36

引用:
原帖由 jackieyue 於 13-11-2009 21:00 發表
點止得DE,仲有TMP and Mini UZI(好似係)!D Screenshot唔知係邊(所以把唔到d圖上黎),有冇人可以幫到我?
我都見到其他雙手武器,不過計後坐力既話...
DE始終略勝一籌
作者: error    時間: 13-11-2009 23:37

試過玩akimbo glock 18 c, 完全係狂full
作者: seamoncheng    時間: 14-11-2009 00:43

引用:
原帖由 error 於 13-11-2009 23:37 發表
試過玩akimbo glock 18 c, 完全係狂full
勁爽....full完左手full右手....兩支一齊full又得
作者: error    時間: 14-11-2009 12:15

引用:
原帖由 seamoncheng 於 14-11-2009 00:43 發表

勁爽....full完左手full右手....兩支一齊full又得
仲有成300百飛可以full !
作者: azraelwing    時間: 16-11-2009 09:47

兩支p90  打網戰 機場...只有爽字可以形容..
掃街....

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0