標題: 我們的變形金剛..... [打印本頁]

作者: golliwog19    時間: 16-4-2007 00:45     標題: 我們的變形金剛.....

2007/04/12 懶人 報導
  由Traveller's Tales開發製作,Activision預定2007年7月19日在歐美跨Xbox 360、PS3以及Wii三大家用平台以及PC等推出的這款《變形金剛》(Transformers)系列最新作3D動作遊戲《變形金剛:The Game》(Transformers:The Game),如今又有新畫面要公佈給玩家們欣賞囉!

本作為預定2007年夏天推出的電影改編遊戲版本,在這次的遊戲中,玩家除了可以化身為正義的一方,與其他的邪惡變形金剛在街上展開一連串的激戰之外,也可以扮演邪惡一方的變形金剛,以征服毀滅地球為目標。而除了可以扮演登場的各方角色之外,另外當然各角色也都會有獨特的變形與招式技能,而且玩家在戰鬥的時候,還可以將場景中登場的各種物件都給破壞殆盡,體驗更加真實的對戰樂趣。

作者: Paul    時間: 16-4-2007 02:31

唔知那個荷里活低B電影公司經理要D變形金剛改成今:x
作者: rolex    時間: 16-4-2007 12:07

生化變型金剛.....

作者: adrianyahk    時間: 16-4-2007 17:04

如果冇原本既transformer....呢d機 就真係幾型ge...
作者: Hamlet    時間: 16-4-2007 17:25

還我真正既變形金剛……
作者: 車神勇    時間: 16-4-2007 20:53

見到都唔想玩啦.....
作者: kimkileo    時間: 17-4-2007 23:40

引用:
原帖由 Hamlet 於 16-4-2007 17:25 發表
還我真正既變形金剛……
我要柯柏文.....還我麥加登.......星星叫......
作者: Paul    時間: 18-4-2007 00:04

商業上......
因為有新機系先可以出大量新玩具賣比人
作者: Hamlet    時間: 18-4-2007 00:31

感覺更接近Optimus Primal……
作者: Hamlet    時間: 18-4-2007 00:39

引用:
原帖由 kimkileo 於 17-4-2007 23:40 發表

我要柯柏文.....還我麥加登.......星星叫......
仲係個豆丁果陣(5歲之前),好羨慕一個同學,因為佢有正宗孩之寶出既柯柏文同麥加登……果陣屋企收入唔多……而且當時要買既話要上廣州先有,恨唔到咖啦……

POST條link俾大家回味下   
http://www.actoys.net/tek/kj/2005-09-21/kj224.html

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0