標題: True Crime 3 World Premiere GTA玩法,終於玩到黎香港? (新增圖片) [打印本頁]

作者: 亞延    時間: 20-12-2009 01:46     標題: True Crime 3 World Premiere GTA玩法,終於玩到黎香港? (新增圖片)

三年又三年...我玩第一集果時應該仲讀緊初中 ...
唔通今集真係終極無間道?遊遊模式同GTA類同,故事大剛本人未清楚 ,
但應該都係源用以往既當差主角,可控制角色命運,奸定忠呢?我只係知....片段架綠VAN我好想渣
http://www.youtube.com/watch?v=qWagXEnK-2o

新增維港美境~哈哈

我相信故事設定應該係2012之後,大家見到香港既水平面係高左 (我吹水架咋}
中銀同GTA自由城既自由神像同一命運....呢座咩黎架
輸股票唔洗上IFC天台喇...大I俾人自宮....得返細I...跳樓都可能趺唔死
仲有會展隻大乳鴒唔見左,渣打倒閉~HAHA,新世界中心因為版塊移動去左銅鑼灣~

作者: Paul    時間: 20-12-2009 01:53

Hong Kong
作者: thing    時間: 20-12-2009 03:28

隻game好似好正
不過賣街時可能D乜乜人士又走出來嘈
作者: 冥亞帝.劍    時間: 20-12-2009 03:36

引用:
原帖由 thing 於 20-12-2009 03:28 發表
隻game好似好正
不過賣街時可能D乜乜人士又走出來嘈
理得D道德塔利班吖
作者: loki    時間: 20-12-2009 08:19

好似好好玩! 想快D入番部PS3!
作者: 古勒比加    時間: 20-12-2009 12:13

正喎, PC版/PS3?
作者: changhinshing    時間: 20-12-2009 14:50

PS3既話....一出即入
作者: jackieyue    時間: 20-12-2009 18:41

Hong Kong喎!好期待 !

但個維港.........
作者: 古勒比加    時間: 22-12-2009 19:47

True Crime 首頁有提到......"Sun On Yee"

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0