標題: 模型書的煩惱... [打印本頁]

作者: starfox    時間: 20-12-2009 17:41     標題: 模型書的煩惱...

最近搬新屋, 有好多模型書想賣左佢, 10年既hobby japan, (未轉大本前) 11-2XX 既機動世界, 早年既模型真係好精彩...
唔知那裡賣這些書較好?
作者: mujiadam    時間: 20-12-2009 20:02

賣比D回收商好過
作者: sunny2014    時間: 20-12-2009 21:35

如果我屋企有地方既,可能會要左佢
我試下問下我同學啦
作者: 傑克上將    時間: 22-12-2009 07:37

奶路臣街~阿伯
一年先換到一本新hobby japan
作者: starfox    時間: 23-12-2009 12:05

其實好想賣俾有心人, 以前D資料真係好有用, 尤其機動世界, 記錄左香港模型界的轉變, 技巧, 工具使用等..不過機動世界近年每期都係rx78做封面, 內容全是高達(Hobby Japan 如是), 唔係太啱我口味, 所以冇再買
作者: sunny2014    時間: 23-12-2009 16:42

引用:
原帖由 starfox 於 23-12-2009 12:05 發表
其實好想賣俾有心人, 以前D資料真係好有用, 尤其機動世界, 記錄左香港模型界的轉變, 技巧, 工具使用等..不過機動世界近年每期都係rx78做封面, 內容全是高達(Hobby Japan 如是), 唔係太啱我口味, 所以冇再買
想問下疊書大約有幾高?
作者: starfox    時間: 29-12-2009 21:35

可能有5-6個紙箱, 如果可以數碼化, 和全部模型友分享就好啦...

作者: skynet1983    時間: 6-3-2010 01:54

講起<機界>今期入面有一訃文....
原來<大隻講>前輩已經去世了.....
雖然我未有幸見過他的盧山真面目.....
不過都想係度同這位模型界的老前輩講聲....
R.I.P.....

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0