標題: 豬HK Gas blowback PDW! [打印本頁]

作者: lololo    時間: 6-1-2010 19:32     標題: 豬HK Gas blowback PDW!

WE外又一選擇
http://www.youtube.com/watch?v=2blhlkku9Ag
作者: sam524    時間: 6-1-2010 19:41

又唔錯wor...
但唔知錢銀呢...
如果用豬香港...
d甲又要買過...
作者: d.s    時間: 6-1-2010 23:11     標題: GBB PDW

GHK年度大作-PDW 測試影片
影片後段為慢動作拍攝
本產品外殼和內部結構,全部重新採吋設計,台灣製造。
通用WA系統彈匣

http://www.youtube.com/watch?v=2blhlkku9Ag
產品特色:
1.射擊時,瓦斯導桿連動。
2.新型專利HOP-UP系統,免調整,自動對應0.2 0.25 0.3 BB彈,免除小便彈和大幅上揚的問題。
3.後座力大幅增強,媲美WA。(請慎選瞄具,否則容易鬆脫)
4.內部結構鋅合金件和塑膠件,如有損壞,免費維修或更新(對自家產品的有信心)。

敬請期待

GHK
作者: ayaka    時間: 6-1-2010 23:13

新型專利HOP-UP系統,免調整咁勁!?
作者: hklovers    時間: 7-1-2010 09:45

後座力大幅增強,媲美WA。(請慎選瞄具,否則容易鬆脫)

嘩.......咁姐係好勁喎
作者: hklovers    時間: 7-1-2010 10:19

有冇d 相可以睇下個inside????
作者: rho837    時間: 7-1-2010 12:18

不過條片有小小唔對路! 由頭到尾都冇襯眼見到有BB射出來又聽唔到BB豆打紙啲達達聲! 又冇見到load上彈隻原夾即上槍即射???????

可能重在發展階段.......但又要趕快推進到市場同其對手比較高低!

支HK! 都OK. 最好整隻專打topgas GBB m4夾比我地用.
作者: Hkpolice-Psu    時間: 7-1-2010 16:23

引用:
原帖由 rho837 於 7-1-2010 12:18 發表
不過條片有小小唔對路! 由頭到尾都冇襯眼見到有BB射出來又聽唔到BB豆打紙啲達達聲! 又冇見到load上彈隻原夾即上槍即射???????

可能重在發展階段.......但又要趕快推進到市場同其對手比較高低!

支HK! 都O ...
可能佢又重施故技, ghk涵, dboy身, 同u仔同一道理
作者: Kane    時間: 7-1-2010 16:38

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 7-1-2010 16:23 發表

可能佢又重施故技, ghk涵, dboy身, 同u仔同一道理

等COPY KIT
作者: d.s    時間: 10-1-2010 01:33

正常冇慢動作Video
http://www.youtube.com/watch?v=0GnoTgT9CT8
作者: rho837    時間: 10-1-2010 16:21

可能佢又重施故技, ghk涵, dboy身, 同u仔同一道理!

嘩! 千其唔好試! 我朋友整左支U仔! 係唔掂.......
作者: d.s    時間: 10-1-2010 19:21

引用:
原帖由 rho837 於 10-1-2010 16:21 發表
可能佢又重施故技, ghk涵, dboy身, 同u仔同一道理!

嘩! 千其唔好試! 我朋友整左支U仔! 係唔掂.......
外殼和內部結構,全部GHK重新採吋設計,台灣製造。
作者: Hkpolice-Psu    時間: 11-1-2010 16:54

引用:
原帖由 d.s 於 10-1-2010 19:21 發表

外殼和內部結構,全部GHK重新採吋設計,台灣製造。
係咪ga
作者: 桸藍    時間: 11-1-2010 20:44

引用:
原帖由 ayaka 於 6-1-2010 23:13 發表
新型專利HOP-UP系統,免調整咁勁!?
真相好似唔係咁,而係hopup 震到定唔住
作者: d.s    時間: 12-1-2010 01:06

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 11-1-2010 16:54 發表

係咪ga
GHK話係....
作者: Hkpolice-Psu    時間: 12-1-2010 09:43

引用:
原帖由 d.s 於 12-1-2010 01:06 發表

GHK話係....
咁我就真半信半疑喇,以佢之前借刀既做法,相信今次都唔倒外掛?自己數唔出奇,內槓嘛~
作者: mujiadam    時間: 12-1-2010 10:05

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 12-1-2010 09:43 發表

咁我就真半信半疑喇,以佢之前借刀既做法,相信今次都唔倒外掛?自己數唔出奇,內槓嘛~
唔奇既,之前D AK用低成本黎搵第一桶金先,再自己出成品~
作者: Hkpolice-Psu    時間: 12-1-2010 10:22

引用:
原帖由 mujiadam 於 12-1-2010 10:05 發表

唔奇既,之前D AK用低成本黎搵第一桶金先,再自己出成品~
咁都係一不離二姐, 我死都唔信做生意ge, 會做唔賺錢ge生意
作者: mujiadam    時間: 12-1-2010 12:23

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 12-1-2010 10:22 發表

咁都係一不離二姐, 我死都唔信做生意ge, 會做唔賺錢ge生意
....臨執果時lo~
作者: rho837    時間: 12-1-2010 14:00

因為支AK用99%類似電槍夾頂彈上堂(電槍嘴), 係GBB較慢後挫回堂就出事! 好大幾會哀係隻夾處! VV衣隻銅膽雖然可能'樣哀'但係射控穩定. 玩乜槍都係唔jam為妙. 但係如要玩款支支銅膽都幾悶.
作者: d.s    時間: 12-1-2010 22:39

新增瓦斯導桿動作

http://www.youtube.com/watch?v=BUZU2yyUfNc
作者: Zeiss    時間: 12-1-2010 22:42

睇落好似又幾吸引wor
作者: PMX    時間: 12-1-2010 22:55

無記錯要用番16 匣 , PDW 匣GHK 仲未搞掂

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0