標題: 準備入手GP defender問題 [打印本頁]

作者: h_a_n_g    時間: 11-1-2010 16:01     標題: 準備入手GP defender問題

小弟想買支gp defender, 大家對呢支野評價係點呢?

因為小弟唔識改槍, 好唔好買gp? 定係買其他brand

同埋defender打9.6v會唔會死快d??

thank you!
作者: 啊強    時間: 11-1-2010 16:09

原裝打10.8v都唔怕會掃

你驚咪搵人set齒囉
作者: yeungm    時間: 11-1-2010 21:01

引用:
原帖由 啊強 於 11-1-2010 16:09 發表

你驚咪搵人set齒囉
Are you sure?
作者: jabberwock624    時間: 11-1-2010 21:37

但打單發有機會有LOCK槍問題!
打9.6v已是極限 ( 以有時打單發+有時打連發來說! 比較好)
打10.8v連發超爽! ( 唔打單發來說! )
我試過用"朱"P 電 或 山 羊 電 10.8V 及 9.6V 測試後 ( 用 GP defender 來測試! )

作者: h_a_n_g    時間: 11-1-2010 22:10

引用:
原帖由 jabberwock624 於 11-1-2010 21:37 發表
打9.6v已是極限 ( 以有時打單發+有時打連發來說! 比較好)
我試過用"朱"P 電 或 山 羊 電 ...
請問g&p 9.6v around 幾錢...
山羊電係??
作者: jabberwock624    時間: 11-1-2010 23:01

3 洋
g&p 9.6v 約$ @^)
作者: 路比    時間: 11-1-2010 23:15

呢枝用7.4鋰電已經快得很
作者: 啊強    時間: 13-1-2010 17:25

引用:
原帖由 jabberwock624 於 11-1-2010 21:37 發表
我試過用"朱"P 電 或 山 羊 電 ...
lock槍的話轉一轉連發再轉返就無問題
作者: 啊強    時間: 14-1-2010 19:22

呢枝野想打到同用10.8v ni-mh電差唔多應該買邊隻鋰電呢咁多位師兄?
作者: jabberwock624    時間: 14-1-2010 22:15

引用:
原帖由 啊強 於 13-1-2010 17:25 發表

lock槍的話轉一轉連發再轉返就無問題
唔係次次都O.K. 0架! HOLD 得 Trigger 太久電片會好易燒!

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0