標題: 無改過的金弓G36用9.6V電會唔會壞的? [打印本頁]

作者: ~權~    時間: 27-1-2010 22:04     標題: 無改過的金弓G36用9.6V電會唔會壞的?

無改過的金弓G36用9.6V電會唔會壞的?
作者: Guns_Rookie    時間: 27-1-2010 22:14

9.6 2000mah???
作者: T-800    時間: 28-1-2010 00:43

引用:
原帖由 ~權~ 於 27-1-2010 22:04 發表
無改過的金弓G36用9.6V電會唔會壞的?
唔會咁易壞....軍醫不嬲用9.6v 1600ma打金弓G36C,一般唔會有事, 打到我舊電壞支鎗都未壞,無改過打鋰電就要小心d

ps:金弓G36應該都ok既.........

happy shooting!

作者: Hkpolice-Psu    時間: 28-1-2010 17:31

引用:
原帖由 T-800 於 28-1-2010 00:43 發表

唔會咁易壞....軍醫不嬲用9.6v 1600ma打金弓G36C,一般唔會有事, 打到我舊電壞支鎗都未壞,無改過打鋰電就要小心d

ps:金弓G36應該都ok既.........

其實呢, 我好多國狗都係直插11.1v, 都無用, 我支sca bdoy出的, 打左過萬飛, 一路唔係9.6就11.1, 絕對無問題
作者: learngod86    時間: 28-1-2010 18:04

我連馬老二G36都用9.6
作者: T-800    時間: 28-1-2010 19:21

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 28-1-2010 17:31 發表

其實呢, 我好多國狗都係直插11.1v, 都無用, 我支sca bdoy出的, 打左過萬飛, 一路唔係9.6就11.1, 絕對無問題
c-hing :呢支" d boy 雪茄" 原廠唔改嘢性能如何呢........?

作者: zeta    時間: 28-1-2010 20:03

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 28-1-2010 17:31 發表

現在我唔怕死直隊ae1000+同11.1v電落支金弓g36c, 睇下d料用得幾耐

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0