標題: 問一支貴狙.... [打印本頁]

作者: 雙月    時間: 15-2-2010 21:56     標題: 問一支貴狙....

http://www.tokyo-model.com.hk/ecshop/goods.php?id=4843
上面係有人post 過既一支M200狙槍既網,

我想問問佢係咪真係值$1399usd???
成萬幾蚊真係唔小野,
就嚟可以買倒支真槍.

同咪個網信唔信得過?

以下係賣家所比既資料:
Length : 1240-1390mm
Weight : 8650g

Magazine Capacity : 23rds (6m mBB)
Material : Nylon Fiber + Al.Alloy

Hop Up: Match Grade Adjustable

Power: 350-380fps(134a Gas)
Fire Mode : Single

Color: DE

System: Gas / Spring Bolt Action

Feature:

Materials are Produced by CNC all parts are fully Adjustable

• Folding Bipod
• QD Barrel
• Retractable Butt Stock
• Adjustable Cheek Piece

• Easy Up Grade Power

果個fps即係咩? 點解佢唔用J嚟替代?

請大家幫個忙~
作者: Kane    時間: 15-2-2010 22:04

乜野叫貴狙
有無貴衝,貴輕同貴手?
作者: tinyau1134    時間: 15-2-2010 22:08

用國狗做基準咪貴囉
作者: Castlevania    時間: 15-2-2010 22:09

引用:
原帖由 Kane 於 15-2-2010 22:04 發表
乜野叫貴狙
有無貴衝,貴輕同貴手?
呢個ANS好正~
一睇就笑左出黎~
作者: 亞爾多    時間: 15-2-2010 22:19

輕狙重狙同單狙連狙之後
原來仲有平狙貴狙
作者: yiuyiusiu    時間: 15-2-2010 22:25

買枝真鐵個價錢   
施主保重保重
http://www.cheytac.com/default.asp
大約五枝玩具啦
作者: sunny2014    時間: 15-2-2010 22:35

買到枝真槍?
你指AK呀?
作者: 飛哥仔    時間: 15-2-2010 22:53

引用:
原帖由 雙月 於 15-2-2010 21:56 發表
成萬幾蚊真係唔小野,
就嚟可以買倒支真槍.

同咪個網信唔信得過? ...
有咁既需求就有咁既貨同價錢, 無話貴唔貴架, 就算係氣槍既M4, 個價都可以由幾百蚊去到萬幾蚊 , 要睇下個品質, 買入難易度 同 個品牌...... (你要留意...通常LEE D美金價係比外國買家既....你最好去槍街問價好D, 會差好多)

INTERVENTION LEE把槍唔算係好HIT既槍, 如果你用來落場, 一定會引來全場目光 , 同一身酸痛.... (你想像下手抱2包米去打WARGAME.....)

如果真係要成萬銀既, 我真係可以找高手幫我手汁到支SYSTEMA M4-PTW囉....仲要INTERVENTION......
作者: ayaka    時間: 15-2-2010 23:01

視價值觀而定
作者: 桸藍    時間: 15-2-2010 23:40

呢枝係可以手拉+gas power 互換,
最衰無blowback,唔係貴多 400usd 我都會諗,
好想玩 有blowbck 的shotgun & sniper 呀
作者: 飛哥仔    時間: 15-2-2010 23:47

引用:
原帖由 桸藍 於 15-2-2010 23:40 發表
好想玩 有blowbck 的shotgun & sniper 呀
我想有RAIL MOUNT SHOTGUN多D
作者: ayaka    時間: 15-2-2010 23:48     標題: 回覆 10# 的帖子

m200 blowback?
作者: nishi    時間: 15-2-2010 23:50

引用:
原帖由 桸藍 於 15-2-2010 23:40 發表
http://www.youtube.com/watch?v=clrH-Dlm_H8
blowback shotgun...不過好似乜後座力都冇咁
作者: -l-    時間: 16-2-2010 00:21

陸戰型高達支炮呀~

記住買個貨箱咩背脊
作者: 飛哥仔    時間: 16-2-2010 00:28

引用:
原帖由 -l- 於 16-2-2010 00:21 發表
陸戰型高達支炮呀~

記住買個貨箱咩背脊
買箱無咩用架 , 緊係做返個專用盾"浪"住支槍先啦

陰公,真係一闊三大

作者: 蛇    時間: 16-2-2010 00:28

引用:
原帖由 雙月 於 2010-2-15 21:56 發表
http://www.tokyo-model.com.hk/ecshop/goods.php?id=4843
上面係有人post 過既一支M200狙槍既網,

成萬幾蚊真係唔小野,
就嚟可以買倒支真槍.

同咪個網信唔信得過? ...
個網信唔過咪去門巿問囉...
作者: acechan    時間: 16-2-2010 15:14

有幸上過下手...重,一枝半ca249的重量.
最不滿係手拉位,拉不到尾~
力同精準....T記都做到
放在家中,上神枱就好
打game......不好吧
作者: mujiadam    時間: 17-2-2010 01:52

價錢值唔值係個人價值觀問題....
貴狙........好字好字...

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0