標題: [others] PROWIN定BOMBER [打印本頁]

作者: hin_1213    時間: 15-2-2010 23:23     標題: PROWIN定BOMBER

有無師兄俾下意見?RPOWIN成4百幾,好似好貴,但口碑好好,
而BOMBER就好似無咩師兄講,所以而家想問問大家意見~唔該晒!
作者: Castlevania    時間: 15-2-2010 23:25

唔洗諗,
PROWIN真係現在的為一選擇.
作者: ayaka    時間: 15-2-2010 23:27

bomber都唔係平好多
作者: hin_1213    時間: 15-2-2010 23:30

平舊幾一隻,我果支仲要係AGM,都唔知買唔買咁貴既匣好
作者: ayaka    時間: 15-2-2010 23:43

比400蚊平舊幾!?
知道自己唔夠揪而割價!?
作者: hin_1213    時間: 16-2-2010 00:11

你咁講又有道理
作者: CLos3r    時間: 16-2-2010 12:22

成匣都係pin

呢點已經輸比Prowin
作者: hin_1213    時間: 16-2-2010 20:27

雖然我知無話包生仔,但係我想知PROWIN係唔係比起BOMBER真係無咁易漏氣
作者: rho837    時間: 16-2-2010 21:26

I would use WA original and Prowin only, other GHX and Boomxr   maybe not suitable for Hong Kong?
作者: hin_1213    時間: 16-2-2010 21:30

引用:
原帖由 rho837 於 16-2-2010 21:26 發表
I would use WA original and Prowin only, other GHX and Boomxr   maybe not suitable for Hong Kong?
What's the meaining of not suitable for Hong Kong?
作者: ayaka    時間: 16-2-2010 22:10

我D GHK匣都幾好
不過打完要好耐先暖得番.....
作者: hin_1213    時間: 16-2-2010 22:11

其實我想問PROWIN係唔係比其他牌子較薄?
作者: SSD    時間: 18-2-2010 21:20

其實想多人用佢地D匣,點解唔出D特別款,如20發匣?
好個全部都是30發匣,中國人做生意只會爭,個個都做同樣款,唔肯用腦。
出多些其它款,先百花齊放,我地多選擇。
作者: mujiadam    時間: 18-2-2010 21:43

引用:
原帖由 SSD 於 18-2-2010 21:20 發表
其實想多人用佢地D匣,點解唔出D特別款,如20發匣?
好個全部都是30發匣,中國人做生意只會爭,個個都做同樣款,唔肯用腦。
出多些其它款,先百花齊放,我地多選擇。
如果有睇片。。。PROWIN 有隻20RDS 既匣有板的了。。。。
如果肯將所有唔同牌子都拆晒佢地出黎,就知好多都唔係一樣。。。
思域同F40都係4個輪,但文章大不同。。。
唔係講下話出就出,真係上網睇網友話買就信佢地真係買咩,出隻唔同款既匣,又要新模,又多幾重風險,出得好,有人買,又唔係搵得多,出得唔好,佢地要自己咩飛。。。
可能好多網友唔係靠呢行搵食,唔知風險,小弟我都想凡係有真鎗的都有GBB,AEG,事實確係冇可能MA∼
呢D零件野,在香港生產就貴,又冇人買,唔好講日本TIM。。。在台灣生產唔會平好多,在大陸生產係主流,但大時大節唔好諗D廠夠膽開工(唔計3-4年前),分分鐘出唔到貨,一個唔好彩D貨比人充工不在話下,封廠拉人唔係未發生過。。
他們就是有腦,他們由生產的一刻,身份已不是為廣大GAME友服務的玩家,而是商人
作者: SSD    時間: 23-2-2010 08:54

都一句,快D推出場啦,多D款式!20飛匣等!

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0