標題: 剛買左 ksc p226r full metal gbb [打印本頁]

作者: easygo    時間: 19-3-2010 15:19     標題: 剛買左 ksc p226r full metal gbb

去左荔枝角既 ehobby 買, 服務同槍街既感覺完全唔同..   無統XX個d, 當正自己係軍事專家既嘴面..  

ehobby比我既感覺.. 似佐丹奴咁既服務

價錢無研究, 唔知貴d定平,

維修技術方面又係未知啦..    睇個樣應該ok, 但可能貴..

另外, 想請問各位 ching 呢枝槍係咪未有得換埋金屬槍管?
作者: easygo    時間: 25-3-2010 11:02

雖然無人回覆   但義務上我都有需要補充一下, 以免有ching比我誤導

到目前為止,我仍然認為當日去ehobby買呢枝 ksc係一件開心既事

不過我相信佢地有d貨既價好似貴得比較多.. 所以新手們 既ching (例如我 )都係去番槍街比較好, 今日推介 QxF
作者: CWHS    時間: 25-3-2010 11:55

引用:
原帖由 easygo 於 25-3-2010 11:02 發表
雖然無人回覆   但義務上我都有需要補充一下, 以免有ching比我誤導

到目前為止,我仍然認為當日去ehobby買呢枝 ksc係一件開心既事

不過我相信佢地有d貨既價好似貴得比較多.. 所以新手們 既ching  ...
佢既services好我都同意, 我買個$50既fire selector都問我使唔使開番張單...
作者: watergap69    時間: 25-3-2010 12:09

咁你支ksc p226r full metal 買咗機錢呀?
作者: easygo    時間: 25-3-2010 12:48

引用:
原帖由 watergap69 於 25-3-2010 12:09 發表
咁你支ksc p226r full metal 買咗機錢呀?
$1180
作者: westdog    時間: 25-3-2010 13:02

咁我都覺得嗰度係幾好服務~
如果唔係大時大節去買的話,正價貨比槍街貴左d~
作者: miruku    時間: 25-3-2010 20:35

服務的確係幾好
碌卡又唔收charge(呢樣讚!)
不過係遠少少啦, 對我黎講
作者: clement_lai    時間: 25-3-2010 20:57

童工幾nice喎 我問佢野佢都會答 同埋態度都好好
反而3 army有d扮野
作者: phantomDx    時間: 25-3-2010 21:08

我都去過 Ehobby
服務幾好
有d野平過槍街架

其實間間wargame鋪都係有d平d有d貴d架la

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0